EG2 dezechilibru mare intre companii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de .dangerbitdarkor., 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. aici se ajunge...

2. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

este o concluzie logică desprinsă din vehemenţa cu care îi combaţi pe cei mai slabi decît tine şi care au ales să schimbe compania pentru a se putea dezvolta. faptul că ai ales denigrarea publică a celor ce trec la MMO spune ceva mai mult despre anumite frustrări pe care le încearcă cei văduviţi de paladium pe serverul tău. nu denigrarea este soluţia ci lupta împotriva companiei care deţine monopolul la palladium.

ђyPΞR apreciază asta.
  3. Da, daca eu, un player cu 16 lf4 si rangul de capitan ajung sa distrug playeri cu rangul de colonel/coloonel-sef din compania adversa inseamna ca sunt foarte frustrat, sa sti ca eu mai sus mi-am spus parerea si nu frustrarile ;) te duce logica taica.

Ps. Nu sti, nu vorbi.

4. :( , o zi trista... ma mut la MMO :( - nu mai suport sa ma chinui sa fac npc-uri in harti mici...sa fiu bubuit, din 5 in 5 minute, de nave full havoc care dau damage 45k, si pe deasupra umbla in gasca!!!

Pace

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

sigur că eşti foarte frustrat. exemplul dat de tine cît si intervenţiile tale din această temă spun foarte multe despre aspiraţiile tale. oricine poate să distrugă nave cu rang mai mare decît al său (conjunctura are, de cele mai multe ori, un cuvînt greu de spus) dar nu oricine poate să obţină un rang superior. aici bp a pus piciorul în prag si a plantat prin toate hărţile semne care interzic mersul pe bicicletă :) deci din direcţia asta nici o speranţă. cum cele două alternative rămase (cardul şi jucatul ca năucul, 24/24) nu sunt deloc la îndemîna oricui, atitudinea ta are oarecare motivaţie dar nu te aştepta ca bp să vină să-ţi umple compania de jucători noi pe care tu, oricum nu-i ajuţi să crească şi nici nu pretinde ca începătorii să rămînă ţintuiti în VRU sau EIC doar ca ţie să-ţi crească rangul.

ђyPΞR apreciază asta.
  6. Nu stiu care dintre noi doi e mai frustrat deoarece eu nu ma plang ca tine prin alte teme pentru 5-10k puncte rang luati din distrugerea streuner/lordakia, puncte pe care posibil le-ai facut cu aceea bicicleta de care vad ca-ti place sa povesteti ;)

7. ursulet81

ursulet81 User

Eu nu am vazut bicicleta sa faca misiunile zilnice...
    De ce mănânci ca capra varză?

Modificat ultima dată: 9 Feb 2014
  8. RoKru

RoKru User

1.Nu sunt de acord cu tine. Pai eu jucator nou sa ma puna pe harta unde nu am sanse sa fac un devo?!Ma las de joc!
    2.E buna ideea de a nu avea aliante cu companiile adverse, dar declar clanul spre exemplu MMO si bag in el jucatori vru. Aici ar trebui ca jucatorii dintr-un clan sa apartina doar unei singure companii si in functie de compania in care sunt jucatorii sa se eticheteze clanul ca aprtinand acelei companii.
    3. O posibilitate de luat in calcul ar fi ca o data la o perioada de timp sa existe un event in care jucatorii sa poata schimba compania gratis, fara pierderi. Poate semestrial, anual ...cel putin o data pe an(cum o fi, dar sa fie).
    4. Harta 5-3 sa nu fie accesibila 24/24 ci doar in anumite intervale din an. De exemplu in lunile impare. Atunci ar fi interesant...
    5. Ami am ceva idee dar nu le dau, nu de alta , dar sunt unii carcotasi carora le place forumul si sunt numai contra. Exact ca in viata reala, putini ies la vot si ei decid viata tuturor. Sper ca nimeni nu se simte jignit, si sa aveti spor la joc!

9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

numele ţi se potriveşte ca o mănuşă, :D totuşi, mai fac o încercare: de principii ai auzit ?! ori pentru tine este suficientă "celebra" replică pe care o promovezi cu ajutorul avatarului ?
    ps: sunt şi jocuri cu şoferi ! ;)

ђyPΞR apreciază asta.
  10. Nu pot decat sa ma bucur sa aud ca te muti MMO :). Sa ne povestesti cum MMO iti ofera utopica protectie despre care vorbeste lumea pe aici si, cam peste ce fel de nave dai acum si, cam cu cat te carpesc cei din VRU si EIC. Acum, o sa fiti mai multi cu unu la Spaceball, cubi si palladium. Ce greu se vor face misiunile cu nave inamice :))))

11. Hermes

Hermes Guest

Si cum "echilibrarea " s-a realizat,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.