EG2 dezechilibru mare intre companii

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de .dangerbitdarkor., 31 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Jucand in trecut in compania VRU pe eg7, in momentul in care am intrat pe eg2... normal am ales sa joc tot pentru compania VRU... Inca de la inceput am sesizat dezechilibrul dintre cele 3 companii, si faptul ca din ce in ce mai multi playeri aleg sa joace in MMO motivand ca este mai usor, sunt mai putini inamici pe harti...
    Este foarte greu sa joci ca VRU, si cred ca pana la urma si eu voi alege sa-mi schimb compania, sa merg la MMO. Problema insa este ce se intampla daca tot mai multi aleg sa joace/sa se mute in compania MMO?

Sugestia mea este sa demarati o campanie de promovare VRU/EIC, cel putin pe EG2, oferiti ceva in plus pentru a indrepta balanta macar ca si cantitate de utilizatori, de nivel cred ca sunt slabe sanse.

Seara buna.

Death-Kreator apreciază asta.
  2. Curios lucru`, de-ar fi sa se mute toti jucatorii intr-o singura companie.. ar cam da peste cap planurile BP-ului de a avea un joc axat pe competitie intre cele 3 companii.

Arezan apreciază asta.
  3. Drakaar

Drakaar User

De cand cu paladiumul majoritatea serverelor tind sa fie asa. Jucatorii se muta la compania care "detine" harta de paladium si toate-s bune.

Cred ca ar fi nevoie de o schimbare vis-a-vis de harta respectiva, dar pentru moment n-am nici o idee (poate daca nascocesc ceva o sa arunc o sugestie, dar pana atunci ...).

4. Pe EG4 am gasit solutia, harta 5-3 e NAP, iar clanurile/jucatorii care nu-l respecta sunt vanati in permanenta.
    Cei care-l respecta, indiferent de companie, stau 24/7 la cules.

Bafta :)

P.S: Evident ca mai apar "jucatorii de top" din cand in cand, dar in general sunt preocupati sa-si faca norma de GG-uri, altfel isi pierd locul din clasament.

Arezan și Death-Kreator apreciază asta.
  5. salut , nu e o mare pierdere ca ai mai putin lag pe harti mai ales ca la cub e groaznik cu lagul , mai putini useri kare sa iti ia alienul si multe alte avantaje , spor la jok ;)

6. Nu reusesti sa faci cub! cand esti mai gata sa-l faci apare o trupa MMO si te face...

~PROTOZOID~ apreciază asta.
  7. Apropo... in acest moment este spaceball, MMO 22 GOLURI VRU+EIC 0 goluri. Sunt curios cum arata o statistica pe ultimele 6 luni doar in ceea ce priveste spaceball-ul si sunt convins ca isi pot da seama de suprematia detinuta de MMO.
    Daca vede un moderator, cineva de la suport... sau oricine altcineva in masura sa ne raspunda, daca se poate face ceva in sensul asta sau ma mut la MMO, nu mai suport sa joc la VRU in stilul acesta... In momentul de fata am 2 variante - dupa ani la VRU ma mut la MMO (nu-mi doresc) sau dupa ani de joc darkorbit ma las de joc (decat sa "tot incerc" sa joc pe hartile VRU si sa devin un fustrat ca nu poti face o misiune pe aceste harti, mai bine ma las de joc)

Seara buna!

8. .ackack.

.ackack. User

Exista 2 solutii una foarte simpla si cealalta "niciodata nu o sa fie implementata"
    1. Se poate scrie un script care odata pe luna sa verifice balantele de putere intre companii pe baza punctelor de rank si sa le echilibreze (adica un numar aproximativ egal de puncte de rank pentru fie companie) mutand automat jucatori intre companii pentru a echilibra balanta dar fara ca acesti jucatori sa piarda din onoare si fara sa plateasca uridium la mutare
    2.Fara aceste aliante si NAP-uri intre clanuri din companii rivale.Astea strica tot jocul cum sa faci Alinata cu un clan dintr-o comanie rivala pentru mine nu are sens in jocul asta e super aiurea dar na

Solutia gen comunism -bigpoint nu o sa faca asa ceva (nu o sa mai bagam uridium la mutare)
    1. Echilibrare de putere pe baza pct de rank
    2. Scoatarea mutarii intre companii detot si pentru totdeauna.
    3. Conturile noi nu vor mai putea alege compania si vor fi automat trimisi la compania care este in minus pe pct de rank sau pe numar de jucatori activi.

sau.
    1.Echilibrare
    2.Scoatarea mutarii
    3.Clanuri numai cu membri din compania unde a fost creat clanul
    4.Fara Alinate si NAP intre clanuri din companii diferite
    5.Conturile noi nu mai aleg Compania.

O doamne sunt atatea solutii as mai putea scrie pana maine dar cine sa le puna in practica....

9. .dangerbitdarkor., nimic de zis, asa este, pe EG2 exista un mare dezechilibru intre cele 3 companii, MMO detinand suprematia pe harta 5-3. Asa se intampla cam de fiecare data si la evenimentele gen Spaceball, cu MMO la conducere. Din pacate te uiti la un clasament prea putin edificator pt. a defini care companie este cea mai cea. Poate ca daca ti-ai arunca un ochi la clasament la "TDM - VALOARE TOTALĂ FIRME" ti-ai face o alta impresie despre ce inseamna VRU si EIC fata de MMO pe EG2. Nici cu clasamentele de Scoremaggedon nu mi-ar fi rusine!

10. Pe eg2 majoritatea playerilor care au ramas la eic si vru sunt full elite sau aproape full elite pe cand la mmo 75% din playeri reprezinta pleava ...

Death-Kreator apreciază asta.
  11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

pleava celorlalte două companii care a migrat la MMO pentru că jucătorii full elite din EIC şi VRU nu au fost capabili să-i apere / ajute în cazul atacurilor cotropitoare ale MMO ? ;):D

Arezan și -=$^^DarkApolo^^$=- apreciază asta.
  12. Nu cred. De ce unii ajung la concluzia ca trebuie sa ii aparam pe altii care nu sunt din acelasi clan sau dintr-un clan aliat? Daca vine un inamic pe harta, trag in el in primul rand pentru ca este inamic, nu pentru a-i apara pe altii care nici macar nu se angajeaza intr-o lupta, ci doar se uita frumos din portal cum te bati cu respectivul... La event-uri gen spaceball ne ajutam reciproc, dar in niciun caz nu o sa stau sa pazesc pe aia mici. Noi mergem sa vanam, sa ne distram, nu sa crestem pe altii. Nici pe noi nu ne-a ajutat nimeni.

13. Solutia e mult mai simpla... eliminarea penalizarii privitoare la onoare, la mutarea intr-o companie cotata mai slab.
    In definitiv nu e nimic dezonorant in a pleca intr-o companie mai slaba ca sa ajuti, alta fiind situatia in care migrezi catre o companie mai bine cotata, dezertand.
    In acest fel, cei multi care tin la onoarea acumulata dupa migrarea la MMO, s-ar intoarce mult mai repede de unde au plecat si astfel echilibrul ar fi restabilit.

MiniMe apreciază asta.
  14. Nu este o solutie ca noile conturi sa nu-si poata alege compania, pentru ca nu le este greu sa stranga 5.000 uridium si sa se mute.

Perfect de acord cu tine!

Iar bigpoint ar trebuii sa rezolve aceasta problema cu palladium-ul.. Probabil implementarea altor 2 harti pentru fiecare companie ar fi cea mai buna solutie..

Eu ca jucator pe globala3 , nu am adunat 1 palladium din 5-3, deoarece MMO-ul detine aceasta harta.. :(

__Feared*** apreciază asta.
  15. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

de acord.
    atunci de ce alţii ajung la concluzia că migratorii ar fi pleavă !?
    una peste alta, faptele sunt fapte şi oricît de mult şi-ar dori, VRU şi EIC nu sunt în stare să răstoarne supremaţia MMO pe eg2.

16. Deoarece sunt playeri care lasa toata ziua petu la pala si cand ii prinzi la lupta nu-s in stare sa mixeze ;) aia e ...

17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

bucură-te de situaţia asta şi distruge-i în luptă, în felul acesta vor învăta şi să mixeze. altfel, şi din alt punct de vedere, nu faci decît să te înregimentezi în categoria pe care tocmai ai numit-o.

Arezan apreciază asta.
  18. De unde ai dedus tu faptul ca "nu fac decat sa ma inregimentez in categoria pe care tocmai am numit-o" sau cumva te "inregimentezi" tu si vrei sa ma bagi si pe mine in oala.

19. da, atata timp cat esti in tabara MMO probabil nu sesizezi diferenta de putere intre companii, ciudat este ca, daca te uiti in top playeri sunt foarte multi jucatori VRU in top, sa zicem ca VRU are 50 playeri in top 100 asta nu inseamna ca e echilibrul e in favoarea VRU si diferenta se face la catittatea de utilizatori (de talie medie), viteza cu care cresti in aceste companii, in MMO este mult accentuata si din cauza multor jucatori de talie media, care nu mai alearga ddupa credie, care au clanuri si care ajuta userii incepatori sa creasca pana la stadiu de mediu.

Stim cu totii ca 4 miliarde de credite nu se fac usor de unu singur...(cantitate aproximata de credite necesara pentru irishi + lf3-uri + generatoare scut).

so... cred ca dezechilibrul se va accentua in urmatoarea perioada tocmai din cauza demotivarii playerilor (cum sunt si eu) care pana la urma fie abandoneaza jocul fie se muta la MMO.

Doresc ca aceasta tema sa fie luata ca si sugestie si nu ca plangere.

Seara buna!

20. kk12

kk12 User

da ma chinui de 3 zile sa fac misiunea cu 20 de nave intr.o ora si nu am reusit sa fac mai mult de 12. pe america gloabala 2 aproape toti sunt vru, sunt ore cand nu gasesti 10 nave eic mmo pe tot serverul. jucatori vru doar cu flax fac linistiti cloni pe 17 , 27 doar x6 mai are cate o mica gramajoara de mmo eic dar rar mai mult seara

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.