EG1

Discuție în 'Probleme generale' creată de sukasuka, 1 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. sukasuka

sukasuka User

Pe europa globala 1 nu se poate juca frate.Dai de 100 de ori sa te conectezi si cand reusesti sa te conectezi e lag mare.Bataie de joc!

2. este o mare problema nu te poti juca de aproape cel putin 30 de zile in fiecare zi apare o problema :)) este timpul sa schimbam serverul.

3. Baietii... sunt sigur ca trb sa mai verificati si internetul prin sarma... Si eu joc pe EG1 si nu am nici o problema. Daca aveti probleme de genul "lag infernal" sau ceva de genul mai bine duceti-va la suport, acolo se fac astfel de plangeri!
    Bafta, si nu tine-ti pica ca incerc doar sa va luminez.

4. rattyionut

rattyionut User

sau mai bn mai curatati si voi coche/cache din pc

Sunlight-Blade apreciază asta.
  5. styv86

styv86 User

Asa este, eu seara cand ma loghez pe joc in jurul orei 23:00 cam da eroare si cand ma loghez ramane tot blocat, ma plimb pe harta si nu pot pune tinta pe nimic..cand dispar npc-urile cand apar si cand sar portalul ma tine 5 min in portal...Dupa ora 6:30 dimineata totul este bine. Din cate am inteles se lucreaza la joc, na eu zic sa avem rabdare si va fi bine. Oricum a fost un anunt oficial ca se lucreaza la joc si toate scuzele din partea lor...;)

Sunlight-Blade apreciază asta.
  6. Bine zis. Poate chiar asta e cauza!

7. Se prea poate... oricum se apropie 17 Octombrie si tot odata si Eventul de Halloween! :)
    Nu de alta dar asa cateodata am si eu lag, dar nu asa sa ma tina zile sau saptamani cum zic cei de mai sus.
    Astea is probleme trecatoare!:rolleyes:
    Spor la joc!;)

styv86 apreciază asta.
  8. nu ise intampla doar unei persoane, se intampla la toti acel lag, incepand cu ora 23:00

9. am inteles ca se unesc ceva servere si daia merge asa de greu jocul .
    ia zi cum este cu lagu daca tot ai internet bun domnule:))))

Se lucreaza cam de mult la joc dar vad ca dureaza si nu am internet asa slab ca intru pe alte servere si este ok.

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Oct 2016
  10. Mie imi merge bine mane. Nu stiu care e cauza. Nu miercurea asta care vine si cealalta ii urmatorul Twitch TV. Intra, intreaba acolo si vezi ce ti se raspunde in legatura cu asta. Spor la joc si bafta'!