Echipare Modul Comert Nivel I

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de marianmarian19, 8 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. salut, am si eu o problema(cred), am un modul de comert lv I , si nu il pot echipa in slotul de la pet, nu-mi apare in depozit , pe nicio hala din cele 3 cu navete diferite, iar daca dau pe Inventar sa vad toate itemele pe care le am ,imi apare si am mai folosit inainte acest modul si functiona bine, ma puteti lamuri? a fost trial sau ce,tin sa precizez ca nu mai stiu de unde l-am obtinut ...multumesc :);)

2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

daca nu-ti apare in depozit inseamna ca il ai echipat deja pe alta nava. vezi pe care nava il ai !!

3. Am verificat inainte de postare, nu o am pe nicio configuratie pe nicio hala cu nava respectiva, am mai verificat inca odata acum, si la fel nu imi apare in depozit la pet sau oriunde, numai cand dau pe Inventar se afiseaza :/ este nivel 1 ,si intentionez in cateva zile sa-mi iau nivel 3 , sper sa nu faca la fel... va dau userID sa vedeti pe cont? poate sunt eu chior o_O

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

verifica-ti toate navele pe ambele configuratii si verifica si navele cu design

5. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

corect !
    dacă modulul există în inventarul general cu siguranță este echipat pe o configurație a unei nave aflată în dotarea contului.

Veneficus apreciază asta.