Echipamentul de pe PET si drone

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de ✘ಮು✪ಹೆ☢ಹೆ✘, 13 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Sunteți de acord ca PET-ul si dronele sa ramana echipate la schimbarea navei?

Sondaj închis pe 23 Ian 2015.
  1. Da

83,3%
  2. Nu

16,7%
  3. Sunt indiferent

0 vot(uri)
    0,0%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am facut acest acest sondaj pentru ca este foarte enervant ca atunci cand schimbi nava, sa trebuiasca sa muti tot echipamentul de pe PET si drone. Pana la urma urmei PET-ul si dronele sunt aceleasi. Este de ajuns ca schimbam de pe nava. Nu cred ca cineva ar cumpara 2 kamikaze de nivel 3 ca se le puna pe PET-uri sau 2 colectoare de resurse, etc. Propun ca echipamentul care este pe drone si PET sa ramana acolo indiferent pe ce nava te afli.
    Avantaje jucatori: mai mult timp pe joc si mai putin timp prin baze
    Avantaje dezvoltator: mai mult timp pe joc si mai putin timp prin baze
    Dezavantaje jucatori: nu exista
    Dezanataje dezvoltator: nu cred ca ar exista

PS: Si daca tot intrati si cititi dati si vot. Ar trebui sa fie vizualizare si vot. Nu 100 de vizualizari si 10 voturi.

Modificat ultima dată: 13 Ian 2015
    OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ apreciază asta.
  2. Miruna

Miruna User

Dronele sunt aceleasi, dar ce faci cu design-urile ? Nu pot ramane si acelea la fel (pe o nava am hercules, pe una am havocuri), asa ca mai simpla ar fi ideea ca numai echipamentul de pe pet sa ramana neschimbat.
    Parerea mea.

3. Nu este o idee deloc buna,pot sa zic ca este foarte rau gandita.De ce sami ramana echipamentul de pe pet si drone acelasi de cate ori schimb nava? asta chiar ar fi enervant,cel putin pentru mine si cred ca si pentru multi altii.eu am petul si dronele echipate in functie de nave.la ce sa tin 3-4 module aiurea pe pet sa consume gaz cand spre exemplu aegisul il folosesc doar la cubi?logic ca am doar kamikaze la fel si nava care culeg pala am doar modulul colector si binenteles protocoale .La fel si disignuri-le de drone sunt echipate in functie de configuratiile navelor. Deci votez nu ar fi o mare greseala sa se implementeze asa ceva

4. Cred ca e mai usor sa-ti muti design-urile decat sa muti tot echipamentul. Ideea era ca sa ramana neschimbate toate articolele de pe PET si drone nu numai o parte.

Mi-ai dat o idee la ceea ce ai spus. Tocmai am gasit un avantaj pentru dezvoltatori. Cu ocazia asta vei fi obligat sa-ti deblochezi toate locasurile de la pet nu numai cateva:))

Modificat ultima dată de către moderator: 13 Ian 2015
  5. Se vede ca esti incepator si nu ai inca experienta in joc si de aceia nu ai inteles nimic din ce am scris mai sus.
    Referitor la deblocarea sloturilor la pet fiecare isi deblocheaza cate vrea cine a zis ca petul tre sa fie echipat cu tot echipamentul din inventar?
    tu spre exemplu ai pe pet toate modulele si protocoalele pe care deja le detii echipate ?

6. Da, pe PET am tot ce imi incape. Protocoalele is o problema dar asta e. Si dupa vreo cativa ani de darkorbit tu zici ca sunt incepator atunci...:)

Modificat ultima dată: 13 Ian 2015
  7. Adevar graiesti...
    si dronele sunt aceleasi.prin urmare cum poti echipa o drona cu doua tipuri de design-uri in acelasi timp?

e o idee buna si bine gandita pe care am dezbatut-o si in vechiul forum...

pentru ca schimbi doar nava...

logica initiatorului temei e identica cu a mea si a celorlalti care au dat un da la acest sondaj...

nu ar fi o greseala implementarea cerintelor acestui sondaj,mai degraba ar fi repararea unei greseli facute la implementarea hangarului de nave....

Succes!!!

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Ian 2015
  8. Ideea ta este buna si a mai fost propusa daca nu ma insel , insa dezavantajul ar fi ca uni playeri deja au 2 nave echipate full elite (drone,pet,bla bla) iar BP scoate bani pe treaba asta , iti inchipui :rolleyes: . Nu vad cum ar renunta ei la asa ceva .. .Eu am votat DA insa sunt consins ca nu se va intampla asa ceva , oricum ar fi frumos :rolleyes::rolleyes:.

9. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.