Echipamente disponibile in toate hangarele fara a mai fi nevoie sa le scoatem de pe nave

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de kk12, 24 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vreti va hangarele sa fie independente ?

Sondaj închis pe 3 Feb 2014.
  1. DA

24 vot(uri)
    66,7%
  2. Nu

12 vot(uri)
    33,3%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. kk12

kk12 User

Propunerea este foarte simpla , hangarele sa fie independente unele de altele. Acum pentru a echipa o nava de pe hangarul 2 , trebuie mai intai sa scoatem laserele lf4 si toate celelalte echipamente de pe nava de pe hangarul 1. Propun sa putem echipa nava de pe hangarul 2 (sau cate hangare mai avem ) fara a mai fi nevoiti sa dezechipam nava de pe hangarul 1.

AVANTAJE JUCATOR: cred ca sunt evidente: nu vom mai trebui sa petrecem cate 15 minute facand configuratii de fiecare data cand schimbam hangarul. Astfel ne putem muta foarte rapid de exemplu de pe o nava goli cu configuratie de vanatoare pe hangarul 2 sa zicem cu un aegis cu configuratie normala sau pe hangarul 3 un veng , citadel sau ce nava mai aveti fara a mai pierde timpul mutand echipamentele.
    DEZAVANTAJE JUCATOR:nu vad care ar fi.Carcotasii ar spune ca deja au navele aproape full pe toate hangarele insa mie imi este greu sa cred ca au cate 150 lf4 la nivel 16 in total
    AVANTAJE DEZVOLTATOR:jucatorii vor investi mai mult uridium in achizitionarea de noi hangare datorita acestui fapt.eu momentan am 2 hangare si tocmai datorita acestui fapt nu intetionez sa mai iau altu. Trebuie prea mult timp sa stai sa echipezi mereu navele.
    DEZAVANTAJE DEZVOLTATOR: nu vad care ar fi.

Arezan apreciază asta.
  2. Părerea mea este că iese mult mai în avantaj dezvoltatorul jocului cu actualul mod de echipare a navelor. ;)

☺chris☻[CHG] apreciază asta.
  3. kk12

kk12 User

Eu nu cred .Cati jucatori sunt dispusi sa investeasca in mai mult de 45 lf4 la nivel 16.(35 in nava plus 10 in pet)?Sunt chiar curios sa vad cati zic da aici

Arezan și Veneficus apreciază asta.
  4. N-ai înţeles: a cumpăra un hangar nu-i mare cheltuială însă, având imposibilitatea de a echipa aceleaşi "45" de lasere pe fiecare navă din hangarele pe care le deţii, în acelaşi timp, va trebui să faci rost de echipament suplimentar pt. restul navelor.

După cum se ştie, a-ţi echipa o navă cel putin full LF4 & Havoc, este o adevărată provocare, însemnând un efort în uridium mult mai substanţial decât acela de a cumpăra 10 hangare...plus upgrade-urile aferente! ;)

5. O idee foarte buna , insa sunt convins ca dezvoltatorul nu va fi deacord :(

6. KliP-Done

KliP-Done User

Oricat de complicate configuratii ai avea tu pe nave mai mult de 5 minute nu iti ia ca sa scoti tot de pe o nava si sa pui pe cealalta nava. cu butonul de sters configuratia in cateva secunde dai jos tot de pe prima nava, apoi ca sa pui pe a 2-a nava trebuie doar sa le selectezi cu click stanga, apesi tasta CTRL si dai click pe unul din itemele care le`ai selectat. Ele se pun automat pe nava. Daca ai selectat mai multe iteme (lasere spre exemplu) fata de cate sloturi ai, ti se vor pune doar cate sloturi libere ai.

O zi buna!

7. este foarte bine ca cineva are si idey ..bune..insa uny nu prea vad acest lucru si este pacat ...dezvoltatoru vrea numai bani si noi vrem ca ideile nostre sa fie puse in practica..

8. KliP-Done

KliP-Done User

Asta consideri tu idee buna?Vrei 2 nave cu aceleasi configuratii?pune mana si munceste sa faci acele iteme!Cum ar fi ca un jucator sa tina 10 nave pe aceeasi harta si de fiecare data cand este distrus doar sa schimbe hangarul si sa intre iar...daca are pc bun in cateva secunde trage iar in tine. In afara de asta....ca sa faci cum ar vrea, cine a facut topicul, ar trebui sa ai acelasi tip de nava pe fiecare hangar.

P.S invata sa scrii corect

O seara placuta!

9. kk12

kk12 User

klip-Done eu stiu ca am dat 50k uri pe ceva (al 2 lea hangar)pe care nu o sa.l folosesc decat o singura data pe zi cand e gata plinul de paladium s.au chiar poate mai rar ca doar nu o sa stau doar la paladium.Si sincer nu imi convine pentru k e uri muncit nu e facut cu b,ot si nici cu cardul. cat priveste faptul ca unii s.ar putea sa aiba 2 nave pe aceasi harta stai linistit deja exista numerosi jucatori in situatia asta.un exemplu concret saptamana trecuta am avut razboi cu un clan [WAR] am facut un jucator la paladium si cat reparam pe margine a venit gata reparat si m.a crapat de 2 ori pana sa repar eu si s.a dus toata bucuria ca am scapat cu putina viata. de asemenea din cate stiu jucatorii premium beneficiaza de repare instant asa ca , cu aceasta functie si cu jump poate fi langa tine imediat gata reparatfara sa mai schimbe hangarul .asa ca pentru astia mai amarati si care nu folosesc bo.t si nu au uri pentru a echipa 10 nave mie mi se pare o idee buna , mai echilibreaza sansele.

Arezan apreciază asta.
  10. RedOctober

RedOctober User

toti punem bo.t'ul, da' nu recunoastem. Eu recunosc! Pun bo.t'ul la greu. La PET ma refer. Pet'ul e un bo.t, mai mic si albastru. E bo.t, pentru k yo'i spun c sa fak si el executa. Deci si tu pui bo.t'ul sa aduni palla! Cei amarati, kr nu au uri sa echipeze 10 nave, sa caute uri pe harti. Urii alearga dupa pilot. Trebuie doar sa'i culeaga. NPC'ul ne da noua lapte, branza, unt si... uri.

11. Propunere respinsă.

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.