Echipament disparut !

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de †●•»$kyzzø«•●†, 19 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Astazi am murit si cand m-am reparat am sesizat ca-mi lipseste un hercule de pe drone,asa ca am dat log out , gandindu-ma ca poate nu il aveam pe mine si nu am sesizat pana acum ,am intrat in hangar,drona mea era "goala" ,nu avea nimic pe ea pe nici un config,ceea ce am sesizat a fost magnific,nu numai ca nu aveam nimic pe ea ci si echipamentul(pe config 1: 1havoc,2lf4 lvl 16, config 2:hercule,2 b02 lvl 16 au disparut)au disparut din hangar . Drona avea dmg 100% ,insa nu era bubuita si nici nu era reparata ,aveam cpu de drone,32 ramase chiar ,insa nu sa intamplat nimic..
    Sper ca sunt singurul in aceeas situatie si totusi sper ca sunt singurul :rolleyes:

Off topic:Am reparat drona pentru orice eventualitate

LAT EDIT: Sa rezolvat,am uitat sa numar sa spun asa :rolleyes:
    Imi cer mi de scuze pentru aceasta tema,se poate inchide sau/si sterge :oops:

Modificat ultima dată: 19 Dec 2014
  2. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.