Easy Farm

Discuție în 'Probleme generale' creată de FANATIK_KING..., 12 Dec 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna tuturor adminilor. Ash vrea sa malamuriti si pe mine cu o chestie:Eram la uberi si farmam si era unul mai bun ca mine care vroia sa imi fure uberu', asha ca ma omorat, si nu e prima data si am zis sa se termine odata cu chestia asta pentru ca asha nu o sa aveti playeri care sa joace pentru ca nu pot creste din cauza celor mari care nu ii lasa sa farmeze.

ModEdit : Log-le de joc nu ai voie sa le postezi pe forum, chat, etc.

eu cred ca i se cuvine o suspendare de grad macar sa se invete minte. Multumesc anticipat

2. Seth[RO]

Seth[RO] User

Offf, esti de belea! :))) Dar ai reusit sa ma faci sa rad, si probabil acelasi efect va avea si asupra adminilor :) Respectivul, daca e din companie adversa, are tot dreptul sa te distruga.Daca e din compania ta, si-a primit deja pedeapsa sub forma de onoare negativa. Asadar, topicul tau este absolut inutil, dar trebuie sa recunosc, extrem de amuzant :)

3. KliP-Done

KliP-Done User

Mergi sa faci undeva unde nu te pot distruge chiar asa usor inamicii. Si eu daca m`as duce pe o harta si as vedea un inamic facand nu stiu ce npc l`as bubui, nu neaparat ca sa ii fur npc`ul dar nu l`as lasa. Acest joc este pvp, unde ar mai fi farmecul jocului daca nu ai putea distruge un inamic deoarece el face un npc. Hai sa fim seriosi, mai multi jucatori s`ar lasa daca ar fi pedepsiti pentru ca au distrus un inamic, facand npc decat invers.....

4. nu era inamic

5. KliP-Done

KliP-Done User

Atunci a luat onoare pe minus

FANATIK_KING... apreciază asta.
  6. relax

relax User

Off-topic: Zi mersi ca te-a prins el si nu altcineva
    On-topic: Asta e jocul, nu te obliga nimeni sa farmezi npc-uri deci nu poti avea pretentii in legatura cu indeplinirea "procesului" de farm.

7. Hermes

Hermes Guest

:)...Harta uberilor este o harta PVP, nu vei putea sa faci linistit nimic acolo, in primul rand din cauza inamicilor din companiile rivale si in al doilea rand din cauza celor din propria-ti companie care vor profita de unii ca tine. Pentru "farmat" iti recomand alte jocuri gen Farmerama.;)
    In DO trebuie sa fi cu ochii in patru, pentru ca nu sti de unde pot aparea inamicii .

Interventii suficiente si la obiect,

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.