E-mail si cont joc sparte

Discuție în 'Probleme generale' creată de doctorud, 8 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. doctorud

doctorud User

Dragi admini am si eu o problema... este despre contul meu de pe darkorbit care a fost spart , si emailu a fost spart , a schimbat contul pe emailu cum sa procedez in acest caz ?Imi pot recupera contul ? Sau macar il pot bloca sa nu se bucure ce-l vinovat ?Astept un raspuns sincer,multumesc.

Dragi Admini , am si eu o problema cu contul de darkorbit mi-a fost spart prin email si schimbat emailu,cum sa procedez in acest caz ? Macar pot bloca contul respectiv ? cum sa demonstrez ca eu sunt detinatorul de drept al contului,orice sfat e bine venit.Multumesc.

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Mai 2014
  2. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Suportul te poate ajuta in acest caz , forumul nu te poate ajuta nici de cum in acest caz .

doctorud apreciază asta.
  3. Daca poti furniza suportului citeva date despre cont,cum ar fi:primul nume de logare pe el,user id,nu ar strica nici ip-ul de la calculatorul de pe care intrai de obicei,daca ai si dovezi de plata pe acel cont(gen premium,moneda virtuala,prin sms sau card)ai sanse sa recuperezi contul.
    Fara dovezile de plata pe contul respectiv,cred ca ai o sansa,nu prea mare,sa fie blocat definitiv.
    Dar toate astea le discuti,cum a zis si colegul de mai sus,la suport

doctorud apreciază asta.
  4. doctorud

doctorud User

am discutat si ei vor sa depun plangere la politie ... eu le dau username,id, am si o plata facuta , am descoperit si email-ul celui care mi l-a furat , si le-am cerut sa blocheze contul definitiv , sau sa faca ceva in cazul acesta ... politia nici nu ma ia in seama.

cum aflu ip-ul calculatorului ?

le-am spus celor de la support de id,username,si am si o plata facuta ... ei vor sa depun plangere la politie , dar politia nici nu ma ia in seama ...am aflat si cine a spart emai-ul meu.... degeaba ....

Modificat ultima dată de către moderator: 9 Mai 2014
  5. torteto

torteto User

cauta pe Google ... Ce ip am

6. Cind intrii prima data pe jocul asta,ai de acceptat citeva chestii,printre care si politica de confidentialitate,si muulte alte lucruri nefolositoare,dar si ce drepturi ai.
    Acolo scrie ca ai si ceva drepturi,ca jucator.
    Exemplu:saptamina trecuta,aveam o nelamurire,cu privire la o nava,pe jok,fapt concret,si am apelat la suport,deoarece nu exista raspuns la asa ceva,pe forum..bun..si mi s-a raspuns ceva gen robotic,nava ar trebui sa aiba cam atita viteza,atita magazie,etc
    Dupa ce am cerut in mod expres,sa intre un admin,pe cont,sa verifice daca aceea problema exista(joc de 4 ani do),sau e doar in inchipuirea mea(si in 3 minute,problema a fost rezolvata),inclin sa cred ca suportul do i-si face treaba,daca stii cum sa le explici,si care e problema...mult succes

7. Am o problema cu lansatorul de rachete(hellstorm 2) pe leonov. L-am pus si imi zice ca nu e instalat. Initial am crezut ca e din cauza rachetelor dar are destule

8. Fa suport, cred ca e un caz particular.

9. Data viitoare, când te mai apuci să scrii pe unde îţi vine la mână, voi şterge direct postările tale!

În problema pe care o ai, meţii legătura cu suportul jocului şi urmezi indicaţiile acestora întrucât sunt singurii care te pot ajuta în această privinţă.

Furtul electronic este tot furt se numeşte şi ca atare trebuie raportat la poliţie!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.