duplicator

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de GaBy, 2 Dec 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. GaBy

GaBy User

Ai primit 5 muniţie laser de tipul MCB-50.

asta cu protocoale pe pet , duplicator , puncte de cercetare pe tractor2 , ma intreb acum cat este o cutie din asta fara duplicator , fara puncte de cercetare , fara protocoale ?

2. Bismut

Bismut User

Asa iei de fiecare data sau 1 la 100 :D ?

3. GaBy

GaBy User

nu am stat sa numar la cate cutii iau aceasta cutie , dar ma intreb cat este aceasta cutie de 5 bucati mcb-50 fara protocoale fara duplicator si fara puncte de cercetare , este doar o curiozitate

4. Dvs. vă întrebaţi iar eu ....ghicesc: câte protocoale pe PET, ce nivel, câte puncte de cercetare, ce fel de cutie e "asta", ce userID aveţi, când anume s-a întâmplat, pe ce hartă, pe ce server! [​IMG]

Cumva doriţi un răspuns? [​IMG]

5. madalin100

madalin100 User

da am luat si eu in pvp la fel,cu 5 puncte pe fascicul de tractor plus duplicatorul:))

6. GaBy

GaBy User

dupa parerea mea nu cred ca are importanta cate protocoale am atata timp cat am zis ca am duplicator , dar...am 10 protocoale de recuperare pe pet , noroc I si noroc II full , pe tractor II am doar 4 puncte adica 15% plus la cutii bonus , dar dupa o documentare pe alte forumuri , un player a propus o idee ca cei care au 10.000 $ jackpot sa nu mai culeaga din cutiile bonus jackpot , se pare ca dupa o ora de cules nu am adunat nici macar un cent de jackpot si mai apare cate o cutie din asta cu 5 bucati de anumita munitie , dupa parerea mea este bine ca sa introdus treaba asta ca cei care au jackpotu maxim sa nu mai culeaga $$$ jackpot ca si asa era fara rost , acum sunt mai multumit cu acel 5 -mcb50 de cat 3$ jackpot