Dupa 5 ani

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Zizi2013{RO{ELITE}, 19 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Da ce s-a schimbat forum-ul asta ....Vremurile bune au trecut ce pacat.

Asta e un topic ca sa discutam despre vremurile trecute din dark orbit.
    Sincer,imi placea mai mult forumul vechi era mai tare,asta zici ca e twitter.

Anii 2007-2010 au fost cei mai tari pt. darkorbit nu erau atatea tampenii ca citadel sau spear head,era doar goliath si designurile clasice fara +5% damage sau 5% shield.

Acuma e o gramada de lag si boti

Eu nu m-am mai jucat DO aporoape 3 ani,de ce? m-am plictisit,trebuie sa te duci pe 3-3 sa vanezi sibelioni sau devolaurium si repede de bubuie unu FE.

S-a mai propus idea asta:Sa nu iti avariezi dronele daca esti sub nivelul 6 sau 8,da uite ca nu...

Puteti sa va depanati amintirile din Darkorbitul clasic.

THE-HIENA71 apreciază asta.
  2. Vladut

Vladut User

Evolutie se numeste,jocul nu putea sa ramana ca in 2009 cand l-am descoperit,e normal,nu crezi?Uita-te la tv-ul tau, poate ti-ai luat un lcd mai mare decat cel pe care-l aveai...vezi,vb de tv color,dar ce s-a intamplat cu cel alb-negru?progres...

3. Soft_Music

Soft_Music User

Tu in sectiunea "Actualizări si idei" propui așa ceva?
    Fie că ne place sau nu, am fost nevoiți să ne adaptăm jocului si update-urilor, ai putea să incerci și tu.

4. ..777..

..777.. User

Ca tot suntem la coltul opiniilor. Am si eu o intrebare destul de simpla. De ce nu poate ramane activa achizitia de " orice" care e pe URI. Exemplu munitia MCB 25, SAB, MCB 50. Daca vreau sa cumpar un milion de trageri de ce nu am voie? Conteaza asa mult cata munitie am? Doar e pe URI, nu se da gratis. Multumesc anticipat!

5. Într-adevăr, eşti la "Colţul opiniilor" însă eşti off-topic în această temă, temă care are un cu totul alt subiect decât posibilitatea achiziţionării muniţiei de "orice".

Şi ca să răspund totuşi la întrebare, aşa cum am precizat şi cu o altă ocazie, ceea ce îţi doreşti tu nu se poate pt. că aşa a fost gândit jocul, să nu se poată.

Cu toate acestea, cum speranţa moare ultima, poţi spera ca într-o zi acest lucru să se schimbe, schimbarea fiind doar la îndemâna şi mila voinţei dezvoltatorului jocului.

6. nu poti cumpara pentru ca nava ta are o camera de munitie limitata...

pe 3-3 nu sunt sibeloni, iar navele acelea au fost bagate pt a ne ajuta pe toti nu doar pe unul, iar tehnologia o sa avanseze cu timpul..

Modificat ultima dată de către moderator: 4 Iul 2014
  7. Corina-ro

Corina-ro User

Daca dupa 5 ani de joc ai ajuns la concluzia ca sunt sibeloni in 3-3....e foarte grav. Spor la joc.ps. Sa faci un print-screen sa vad si eu sibelonii din 3-3.

8. se mai incurca lumea corina.. la nervi.. nu stii ce zici :D

9. Corina-ro

Corina-ro User

Sorry dar mi-a parut amuzanta chestia.nu m-am putut abtine. Referitor la subiectul acestei discutii in 5 ani de zile dezvoltatorul acestui joc nu a fost capabil sa prinda un singur jucator care foloseste auto-lock si asta spune multe. ps. Nu trebuia sa mai revii pe joc.nu merita.la sfarsit te vei alege doar cu nervi.etc.

10. cnd joci 5 ani este cam greu sa te lasi devii oarecum ''dependent'' sa zic asa:) poate nu a putut sa se lase :D