Dunga Neagra in MiniMap

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de DarkMaster312, 11 Apr 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salut, o_O

De un timp imi apare o dunga neagra la minimap si ma intrebam daca e un bug? :confused:

Am cautat prin forum dar nu am gasit nici un topic despre el. :(

*Am folosit aceasta imagine pentru a explica miniharta unui jucator :D*

deci faza e cu dunga neagra... normal e una galbena.

la 5 inamici in hartile mici se face rosie si e pana sus dar eu am mereu una neagra :confused:

Deci nu ma pot gandi decat ca e un bug.

Modificat ultima dată: 12 Apr 2015
  2. Ai încercat să vezi dacă se rezolvă cu o ștergere de cookies și cache? La mine afișează dungă galbenă...

3. DORYAN13

DORYAN13 User

Respectiva dungă neagră de care vorbeşte DarkMaster312, apare sub cadranul minimap-ului, era permanentă, indiferent dacă erau inamici pe hartă sau nu, a căror prezenţă era indicată de segmentele galbene. segmentul negru era mai scurt şi apărea sub poziţia primului segment galben. N-am observat să influenţeze jocul în vreun fel.
    Spun că "era", pentru că l-am avut prezent ceva vreme indiferent ce am încercat să fac ca să dispară, şi chiar mă obişnuisem cu prezenţa lui, însă tocmai am observat că a dispărut. Acum, ce să fie şi ce-a fost. Va fi un mister.

4. Cum în prezent respectiva dungă nu apare...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.