Dronele flax/iris daune

Discuție în 'Probleme generale' creată de 123kid(ro)***1, 18 Iun 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Daca ajung dronele flax/iris la 100% daune se pierd?

2. ^^jax20^^

^^jax20^^ User

da,se pierd.eu le repar la 70%.este un cpu reparare drone,dar trebuie sa ai urii pt a le repara.asa le repari cu bonuri de reparatii.

3. mobob

mobob User

si cpu-ul tot bonuri foloseste mai intii daca ai.
    cel mai bine este sa achizitionezi respectivul cpu de la licitatie (ma refer la cpu-ul DRO 02,care le repara la 100%),si sa il echipati pa AMBELE CONFIGURATII ale navei. (echiparea lui doar pe o configuratie e de obicei cauza pentru care unii tipa sus si tare ca la ei nu a functionat cpu-ul). pentru siguranta,inlocuiti cpu-ul dupa fiecare utilizare. atita timp cit averti suficiente bonuri mde reparatie sau uridium,dronele va sint in siguranta.

4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Cel mai sanatos este ca periodic sa va verificati dronele, nu cred ca-i pica la careva coroana daca se uita la drone. Incercati sa va obisnuiti sa va verificati dronele manual, asa osa evitati povestea cu cpu-ul

5. eu am 2 drone iris, cam pe la cat ar trebui sa le repar? 80-90?Am observat ca daunele cresc destul de greu

6. Puteţi să le reparaţi şi la 98% numai să fiţi pe fază.

De obicei, angrenarea în joc şi frustarea fac utilizatorii să uite că dronele lor se află într-un stadiu avansat de distrugere şi, în cazul în care nava nu este echipată adecvat cu CPU reparare drone, deznodământul este de fiecare acelaşi: pierderea dronelor.

7. cel mai bn e sa le repari pe rand nu toate odata ,in cazul in care uiti sa le repari sau nu ai cpu,nu le pierzi pe toate.

8. Doresc sa stiu daca mai intampina careva problema mea.Deci eu nu pot schimba munitia,sau formatia de drone din tastaura ci doar cu mous-ul.Ca sa nu mai spun si de conexiunea la chat(asta nu ar fi o problema majora).EG 5

9. Ca sa fii mai in siguranta .
    Eu in fiecare dimineata cand ma conectez ma uit la drone iar pana cand ma deconectez ami fac calcule cam cand o sa fie nevoie de reparare iar dupa ce sunt peste 70 la suta ma uit la ele dupa fiecare distrugere

10. da dar esti cpu de reparat drone si se repara singure sa fie un cpu pe ambele configurati

11. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

încearcă să manevrezi "tastatura" din setările paginii de joc. s-a mai întîmplat în trecut ca aceste setări să se reseteze din cauză de manevre ale bp. dacă nu reuşeşti dă un reset complet al tastaturii şi refă toate setările aşa cum doreşti.