Drone

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ♥ĶБΘΘM♥, 8 Aug 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Deci azi mi s-au distrus 8 iris si nu am avut daune de nici macar 90 la suta la ele.......
    Din ce cauza si cui pot sa ma adresez???

2. relax

relax User

Daca au fost DISTRUSE, atunci au ajuns la daune de 100%... Altfel nu ar putea fi vorba despre o distrugere.
    Din cauza ca nu le-ai reparat. Nu te poti adresa nimanui.
    Fii mai atent!
    P.S.: In cazul in care in urma verificarii log-ului se constata ca dronele au fost vandute -eventuala spargere a contului...- (In cazul in care sustii ca nu aveau daune de peste 90%), te adresezi suportului, doar ei te pot ajuta.

3. nu ar putea sa fie un bug sau ceva?
    sau macar sa se verifice

4. relax

relax User

De aceasta situatie nu am auzit, distrugerea lor inainte de a ajunge la 100% daune... deci foarte putin probabil.
    Doar de pierderea dronelor in cazul nefunctionarii CPU-ului de reparare a acestora s-a mai auzit(sau eventuala absenta a acestuia de pe o configuratie... poate cunosti cazuri).

5. Hermes

Hermes Guest

Doar suportul jocului poate verifica ce s-a intamplat cu dronele tale.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.