Dreptul la opinie se sanctioneaza cu excluderea de pe chat?

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Blood**Rose, 11 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Am o intrebare pentru moderatorul care m-a exclus de pe chat 7 zile pt ca am spus ca "suportul este degeaba", ca nu se face nimic in privinta plangerilor ca multi utilizatori folosesc programe de colectare. Este interzis sa-mi spun opinia? Nu credeti ca nepasarea incurajeaza de fapt ca tot mai multi sa foloseasca aceste programe care strica jocul? Sanctionati problemele, pe cei care incalca regulile afisate de voi, nu opiniile de care ar trebui sa se tina cont. Nu am jignit si nu-mi sta in caracter sa fac asta, dar nu-mi convine sa joc cinstit si altii care boot-eaza sa nu fie sanctionati. Pacat ca se strica jocul tot mai rau in acest fel. Acum sa vad cat de mult conteaza suportul. Toate cele bune :)

==H*Y*P*E*R*I*O*N== și -*AIRFORCE*- apreciază asta.
  2. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

De unde si pana unde dreptul la opinie iti da tie voie sa faci astfel de aprecieri la adresa suportului sau celor din echipa de moderare pe chatul Dark Orbit? Nu te deranja sa raspunzi, e o intrebare retorica. Si cum regulile chatului se aplica tuturor perioada de penalizare ramane neschimbata!

Cat despre utlizatorii de programe ilegale ai o tema speciala unde iti poti expune parerea, nu este nevoie sa faci spam deschizand teme inutile.

Programe ilegale - Unica tema de discutii

Tema inchisa.

**cat_men** apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.