donare de drone si uridium

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de miki121212, 5 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. miki121212

miki121212 User

nu puteti sa faceti intr un fel cumva sa s e faca donatii de la un user la user.ca eu am niste drone ...apis... care nu pot sa o folosese si ma gandeam sa o donez la alt user m ai mic

mykyduta70, RazvanTare și mause70 apreciază asta.
  2. myky3110

myky3110 User

da mi se pare un subiect f, interesant. as vrea sa puteti face ceva cu acest subiect.

mause70 apreciază asta.
  3. marinel80

marinel80 User

forte bine gandit asa. cei mari din joc sa dea si la aia m ai mici a cresca si ei m ai repede.

mause70 apreciază asta.
  4. nu e prea bun.o sasi piarda tot fermecul jocul asta.lasati asa cum e nul mai complicati ca si asa merge greu.mrs

5. mause70

mause70 User

ar fi o idee sa se doneze si gg ca alti oricum nu au ce face cu ele

6. Hermes

Hermes Guest

Faptul ca te aprobi singur aici:
    nu va influenta cu nimic sondajul , mai ales ca nu respecti Reguli de postare în secțiunea "Actualizări și Idei"

7. Jalnică încercarea ta miki121212, myky3110, marinel80, mause70 sau cum vrei să îţi mai spui.

Totuşi, nu pot trece cu vederea tupeul, ca atare, ai câştigat o "vacanţă" gratuită pe toate cele 4 conturi. Perseverează şi ne uităm şi la contu' "mare"!

Acum tema poate fi închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.