domnule...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de paria, 5 Ian 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. paria

paria User

nu cobor atît de jos încît să calific în vre-un fel intervenţia dumneavoastră.

2. Hermes

Hermes Guest

Sunteti deja mult prea jos si pasiti pe teren minat. Din nefericire pentru mine, trebuie sa ma cobor mereu pentru a va calma . Asadar atentie la ce mai...postati.

3. paria

paria User

dacă ameninţările dumneavoastră nu ar avea "spatele asigurat" am avea parte de un spectacol, altfel... dumneavoastră faceţi cîte insinuări doriţi că doar puteţi.
    (cu toate insinuările de rigoare)

4. Hermes

Hermes Guest

Spatele se asigura cu bun simt, iar forumul acesta nu este scena unde dumneavostra trebuie sa va dati in spectacol.

5. paria

paria User

da, aveţi dreptate, este scena dumneavoastră, la ce-mi stătea mintea ?:eek:
    atenţie să nu se prăbuşească sub greutatea producţiilor pline de bun simţ !

6. Hermes

Hermes Guest

Cred ca am avut destula rabdare cu dumneavoastra, se pare ca nu stiti cand e cazul sa va retrageti. Poate in cazul dumneavoastra se va verifica acea vorba: "un sut in ..., un pas inainte ", insa sincer, parerea mea personala este ca, deja forma acuta de care suferiti este incurabila.
    Cat despre scena(forum), sa zicem doar ca suntem direct interesati sa fie un spectacol frumos, nu sa ne dam in spectacol cum au unii obiceiul.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.