Doar sa va salut...

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de KroneBv, 2 Ian 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. KroneBv

KroneBv User

In primul rand, stramosescul, ba chiar dacicul, la multi ani! Voua, adminilor, si va spui imediat si pen' ce: am fost plecat si devirusat de voi de ceva, cam multa, vreme. V-am facut ceva zile fripte, da' ne-am si distrat, zic io. Plec cu trebi prin balariile patriei milenare si intru intr-o doara sa vad daca mai exista jocul asta. Si exista! Da' mirarea a' mare, ce m-a lasat cu gura cascata e ca sunteti si voi, aceeasi, de straja patriei p'aci. No, aiasta nu se poate, mi-am zis! io-te ca se poate, totusi. Asa ca felicitari pt. nervi, constanta, tenacitate! Habar n-am sa mai joc chestia asta, nici nu conteaza, insa faptul ca sunteti tot voi pe baricade imi da ghes sa mai va stric, din cand in cand, calma beatitudine. Ia, acolo, sa mai stam o tara pe prispa si sa ne mai amuzam. Daca se poate, bineinteles! Recunosc cinstit ca n-am citit nimic inca pe forum ca m-a luat vertiju' cand v-am vaz't pe voi de jurna la drapel. Respect adminilor!
    PS Nu va spui cine sunt! Daca sunteti tot voi, cei pe care-I stiu sub nick-urile alea, cu timpul o sa ma dibuiti, cu siguranta