DMG P.E.T

Discuție în 'Întrebări de început de joc' creată de ***Tora_Bora***, 31 Oct 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. I-mi poate spune cineva care este DMG maxim care-l poate da Pet-ul?
    Si daca se merita sa investesc uridium in el pt a-l face full?(Protocoale dmg,upgrade pe lasere si scuturi si hp)

Multumesc anticipat

2. Ai combo de aparare ,nu-ti trebuie scuturi sau hp si la lasere se merita ,mai ales daca vrei cont full fara pet full dmg nu e full :)) Un pet full dmg te ajuta mult in lupta daca vrei sa stii dmg ul maxim pune mana pe o carte de matematica si invata adunarea apoi ia calculatorul si gaseste solutia Mihaitza :))

3. Bai Mihaitza....daca nu esti in stare sa dai un raspuns nu este nevoie sa postezi, cat despre sfatul cu matematica cel mai probabil tu tre sa pui mana pe carte si sa te apuci de invatat. Data viitoare citeste cu atentie intrebarea si gandeste de doua ori inainte sa raspunzi....

PS: Nu te da,ceea ce nu esti.....

4. un pet full damage este bun(daca ai si premium) te ajuta foarte mult mai ales impotriva jucatorilor.nu iti trebuie scuturi daca vrei sa folosesti kami,.merita deblocate doar lasare,protocoale,si macar 4 module.la scuturi 5 sunt suficiente

***Tora_Bora*** apreciază asta.
  5. mobob

mobob User

petul full damage este util in multe circumstante...
    dar scuturile NU sint inutile.cresc sansele de supravietuire a acestuia atit in actiunile de lupta contra altor jucatori,cit si atunci cind este folosit pentru colectare.si daca nu ai premium,lucrul acesta este foarte important,pentru ca fiecare reparare a unui pet la 15 costa 350 uri....

***Tora_Bora*** apreciază asta.
  6. din cite stiu eu,petul nu e influentat de amplif,sau update cu seprom
    eu am pet full lf 3,full protocoale alieni,da cam 2800,parerea mea merita full sloturi lasere,mai sunt bune si protocoale magazie,upgrade lasere si scuturi pet(aproximativ 100k uridium pe bucata pt cit..12 damage,sau scut in plus,nu se merita) doar daca nu ai ce face cu uridium,bafta

Modificat ultima dată: 31 Oct 2016
  7. Nu stiam ca exista 2 Tora Bora,nu te ambala asa.Un prieten are numele Tora Bora si asa vorbesc cu el mereu cat despre atacurile la persoana,tu sa fii sanatos nu trebuie sa-ti faci griji pentru mine. Imi cer scuze din nou daca am suparat pe cineva cu ceva,data viitoare fii si tu mai original la nume daca nu vrei sa fii confundat. ;)

styv86 apreciază asta.
  8. nustiu cat de original pot sa fiu dar numele acesta i-l am de prin 2010o_O

eu i-l am deocamdata cu 6 lf4 pe el si da undeva la 4k dmg fara protocoale(cu munitie x4)

Modificat ultima dată de către moderator: 1 Noi 2016
  9. Cehn

Cehn User

Papi poputzi!
    Daca esti asa tare de ce te mai agiti?