DMG lf4

Discuție în 'Probleme generale' creată de **Just4fun**, 26 Noi 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Buna seara. Ma poate ajuta si pe mine cine ...pe forumul vechi era un tabel cu dmg-ul unui laser LF4 la fiecare upgreid in parte. Daca stie cineva cum il gasesc imi spune si mie.
    Exista vreo diferenta de dmg, daca lasarul este pe drona sau pe nava ( cu drone la lv 16 si ful havoace) ??.

2. Pot sa-ti raspuns la intrebare.
    Dronele la level 16 , iti ofera mai mult damage si mai mult scut.
    Deci daca ai 10 drone , toate level 6 si upgradate la 16 si full havoc,esti zeu.Dai de rupi..Bineinteles ca exista vreo diferenta, ca doar asta-i scopul upgradelui sa faca diferenta decisiva ^.^
    Jucatorii care is full au dronele lvl 16 ,la lvl 6 + full havoc + full LF-4..lupta-te cu acesti jucatori si ai sa vezi diferenta.

3. ok. multumesc de raspuns

4. https://board-ro.darkorbit.com//threads/diverse-tabele-referitoare-la-costuri.5364/
    iar diferenta de damage se vede aici

https://board-ro.darkorbit.com//threads/tabel-daune.637/

Modificat ultima dată: 27 Noi 2014
  5. kk12

kk12 User

Acest tabel este un pic depasit deoarece nu tine cont de faptul ca intre timp s a introdus un nou desegn peacemaker . 3 % bonus dmg ar veni rotunjit 21k cu x1 adica 84k cu x4. Ceea ce nu inteleg eu este cum reusesc unii sa aiba dmg in jur de 150k doar cu x4 indiferent cu ce rachete il combina.(de precizat fara rsb doar x4)

Arezan apreciază asta.
  6. Cehn

Cehn User

@kk12
    S-a mai discutat asta:
    Dacă la tine se afișează ca tragi cu un dmg de 10K, unui adversar ii apare 20k...cel putin. Daca mai exista si lag (care e determinat de multi termeni) el, adversarul, poate vedea ca se trage cu 40X.
    Si nu este o eroare.
    Exista o diferența normala intre momentul local de raportare si cel afișat altui user.

7. Nu uita de seprom(60% mai multe daune) , 2 boostere (20% mai multe daune) , design (5% mai multe daune) + (Design de drone 10% mai multe daune) + Formatiuni de drone..dmg enorm.

8. multumesc domnilor

9. kk12

kk12 User

Uitate mai atent in tabelul respectiv . https://board-ro.darkorbit.com//threads/tabel-daune.637/Tot ce spui tu acolo e inclus in calcul. Repet inca o data singurul factor care nu e inclus e Acel dmg de 3% pe care il au in plus de la navele gen peacemaker. Cu toate aceste lucruri luate in calcul cu munitie x4 dmg nu ar trebui sa depaseasca 81k. Cum ajung atunci unii jucatori la dmg 150k cu x4 simplu fara rsb? Sa nu fi inteles eu bine...? Ma indoiesc . Tare mi e tiema ca toti cei care depasesc 81k dmg x4 au programe ajutatoare.

Arezan apreciază asta.
  10. ursulet81

ursulet81 User

....rachete 3030 plus "uberele" :)

11. initiatorul acestei teme a vrut un tabel,cu daunele la lf 4,cu fiecare upgrade in parte,precum si diferentele dintre a avea lf 4 pe nava,sau pe drone
    la aceste intrebari cred ca si-a primit raspuns
    restul,sunt doar discutii..eu nu am zis nimic de multi busterul de la kappa,sau de bonusul oferit de amplifurile pro ale colegilor de companie,pt ca omul nu a intrebat de asa ceva.
    spor la joc;);)

12. Sa te bucuri tu de bonusul colegilor, nu am dat peste 80 k cu x4 nici cu 50 % bonus dmg . Maximul de 21 k cu x1 se atinge cu 25-30 % dmg plus liliac, peste valoarea asta poti doar sa speri.

13. eram curios pentru ca, avand 15 lf 4 ( cu 8 dintre ele la lvl 16) nu mi se pare sa mi se fi modificat dmg-ul fata de inainte cand nu le aveam upgradate pe nici unul.

14. si nu ultimul rand damage provocat de pet, full lf4 upgradat si 12 protocol managment laser

15. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

teoretic, dacă un lf4 fără upgradare produce cu muniţie X1 daune de 200 atunci unul în care ai investit 104250,00 uridium pentru al aduce la level 16 va produce 212 daune. în cazul tău, vorbind despre opt lf4 de nivel maxim, daunele pe care le produci în plus ajung la valoarea de 96 ceea ce este foarte puţin pentru a se putea constitui într-o diferenţă semnificativă faţă de situaţia anterioară upgradării. deocamdată, la nivelul de dezvoltare pe care îl ai, "pretenţiile" pe care le poţi emite sunt modeste dar cînd vei ajunge ca în registrul tău să ai toate punctele de cercetare la abilitaţile "vînător de recompense" şi "vînător alieni" vei avea probabil suficiente lf4 upgradate la nivel 16 ca să sesizezi cu uşurinţă diferenţa de daune pe care le produci chiar şi faţă de momentul actual.

>>>> MOD EDIT: Off topic! <<<<

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Dec 2014
    Arezan și _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
  16. Doua lasere sau doua scuturi in plus fac diferenta. Daca ar fi nefolositor, nimeni nu si-ar mai fi luat zeusul. Te ajuta in toate situatiile, indiferent daca faci npc sau te bati.

Este alegerea ta cand o cumperi, dar asta nu inseamna ca e nefolositoare.

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Dec 2014
    Arezan și Cehn apreciază asta.
  17. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.