DMG ce vine de nicaieri

Discuție în 'Probleme generale' creată de špïη†εςα†⊕ruL, 20 Feb 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Salutare. Eram pe o harta inamica si am distrus un adversar, acesta s-a reparat in baza lui x-8 fiinda nu l-am vazut in portal, eu fiind fix in portal atunci cand l-am distrus.Dintr-o data, incep sa primesc un dmg de 3-5k (variabil) asa de nicaieri, nu am ataca nimeni, pe harta erau doua npc-uri in afara portalului ( va las o imagine ) . De unde venea acest dmg? Imi scadea hp-ul si scutul, si daca stateam asa un minut doua mai si bubuiam :))

2. Fix de la acele NPC-uri primeaţi acele daune. Este foarte probabil să vă aflaţi într-o situaţie de lag, respectiv dvs. vizualizaţi că sunteţi în portal însă nava dvs. se află încă lângă cele 2 NPC-uri...totul ţine de viteza cu care se vehiculează informaţia între calculatorul dvs. şi server-ul de joc.

O şteregere de cookies şi cache ajută uneori la minimizarea / eliminarea fenomenului de lag.

špïη†εςα†⊕ruL apreciază asta.
  3. Ok multumesc se poate inchide topicul.

4. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.