Distrus pe harta si in NAZ

Discuție în 'Probleme generale' creată de sparku78, 11 Ian 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sparku78

sparku78 User

sunt pe harta 1-3 sunt apare unu si ma distruge in tip ce revin ma distruge ajung intr-o poarta ma distruge revin ma distruge revin stau 20 sec si ma distruge e ceva in neregula ???
    Astept un raspuns de la administratori daca se poate va rog(sa stiu daca merita sa mai joc?)
    jucator sparku78 ID163730133
    11.1.2015 ora 15:45 (cu aproximatie)

2. stopme001

stopme001 User

Ce e cu asta :D inamicul isi face treaba :))

3. relax

relax User

Nu e nimic in neregula. Pe "distrus" se bazeaza jocul. Oricum nu prea se intelege ce vrei tu sa explici, dar ca sa "merite" sa joci, atunci trebuie mai intai sa inveti putin despre ce este vorba in joc si cum functioneaza toate.. dupa mine nici atunci nu merita sa joci dar poti incerca :).

4. sparku78

sparku78 User

in zona non atac ????

5. EmYy_1995

EmYy_1995 User

Există un ”fenomen” care se numește lag , și eu de multe ori am pățit să mă văd în portal cu nava dar când deschideam pet-ul constatam că nava este pe undeva pe la mijlocul hărții.

6. Miruna

Miruna User

Daca te repari `pe loc`, dupa 10 sec. pierzi protectia de atac si poti fi `distrus`.
    In cazul in care consideri ca aveai zona de non-atac si tu nu ai tras nici in npc-uri si nici in nava inamica, dar nava ti-a fost distrusa, atunci trebuie sa te adresezi suportului pentru ca ei sunt in masura sa faca astfel de verificari.

7. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

dacă inamicul te prinde în hartă şi trage în tine, chiar dacă te refugiezi în zona non atac şi chiar fără să tragi în el, tu nu primeşti "imunitate" decît după ce sari prin portal.

8. Ai mai jos două explicaţii la ceea ce ţie ţi se pare ieşit din comun. Cât despre "cronometrul" tău, numai de bine...;)

9. sparku78

sparku78 User

ok mersi
    puteti inchide

10. Spor la joc!

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.