Distrus în acelaşi minut

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de sh0arec, 2 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. sh0arec

sh0arec User

se poate sa fii distrus de 2 playeri in acelasi timp? Dupa cum imi arata jurnalul de bord se pare ca da :)) :))

02.05.2014 - 18:24 Ai fost distrus de utilizatorul Muff_Dog (EIC)

02.05.2014 - 18:24 Ai fost distrus de utilizatorul ugly_dog (EIC).

2. Triplu-G

Triplu-G User

dar la alta secunda

3. Hermes

Hermes Guest

Te rog sa modifici semnatura conform Regulamentului de functionare al forumului :

Semnătura
    Prin semnătura ta poţi oferi un profil individual postărilor tale. Pentru a se păstra totuşi o anumită structură, trebuie luate în considerare anumite reguli:
    - în semnatură se permite cel mult un (1) banner; dimensiunile maxime nu ar trebui să depăşească - 500 (lăţime) x 200 (înălţime) pixeli – această mărime a fost indicată de VDZ (Clubul editurilor de reviste germane).

Dimensiunile imaginii tale sunt :257px × 277px

4. sh0arec

sh0arec User

pai eu am repart nava numai o data.... trageau amandoi in mine cand am bubuit,

5. Miruna

Miruna User

Dupa ce ai fost distrus prima data, este posibil sa te fi reparat pe loc, asa ca ai mai fost distrus odata in acelasi minut.

6. sh0arec

sh0arec User

nu are cum, pentru ca nu m-am repart pe loc... m-am reparat in baza

7. sh0arec, 2 Mai 2014 şi sh0arec, Ieri la 18:46 ...te credem pe cuvânt!

....şi dacă vreunul din ei şi-a dat "jump" în harta de bază a companiei tale, aşteptându-te să ieşi "la interval"?!:rolleyes:

Şi cum întrebarea era...

...răspunsul este "nu"! Timpul afişat în log-ul contului de joc este doar până la nivel de minute, secundele fiind cu siguranţă diferite.

8. sh0arec

sh0arec User

....şi dacă vreunul din ei şi-a dat "jump" în harta de bază a companiei tale, aşteptându-te să ieşi "la interval"?!:rolleyes:
    Imi pare rau sa te dezamagesc domnul
    ©ØrrØsivΞ. dar unul era in 2-3 si celalalt in 2-4 si eu faceam saltul in acea poarta, crezand ca o sa scap de ei.. si in harta de baza a companiei mele ( in cazul de fata, unde m-am reparat eu- in 1-1 ) nu are cum sa ma atace " asteptandu-ma la interval" deoarece daca eu nu-l atac , el nu poate trage in mine. Dar chestia asta cred ca o stiti si dumneavoastra. Oricum, va multumesc de raspuns, desi mi-ati luat-o in nume de ras. era o simpla curiozitate... O zi buna va doresc

9. Desi atit dezvoltatorul cat si adminii vor sa dea impresia ca jocul nu ar avea probleme (Jocul este perfect ;)) totusi pot aparea erori . Gen ce ai postat tu acum sau gen :sari prin portal pe harta inamica sa nu fii distrus si te trezesti la portalul din capatul celalalt al hartii ori portale ce sunt inaccesibile saltului sau zone radioactive unde nu ar trebui sa fie , etc.
    Unele sunt provocate de flash-player altele de partea hardware a serverului ( cum a fost recent cazul de pe Europa globala ) , pot aparea erori de programare (a bug) erori datorate netului sau chiar din cauza programelor pe care le ai in pc ( ca browserul de exemplu).
    ....:D....

10. Nu v-am luat în râs ci am încercat să vă sugerez faptul că încercarea de a vă pleda cauza, la 9 zile de la incident, este tardivă!

Mai mult decât atât, informaţiile prezentate au fost minime pt. a putea trage o concluzie pertinentă asupra cauzei, lăsând locul, atât pt. mine cât şi pt. ceilalţi participanţi la discuţie, la interpretări perfect valabile.

Dacă vă interesa cu adevărat şi dacă această discuţie avea loc cât mai aproape de momentul "nefericitului" eveniment, cu siguranţă v-aş fi îndrumat către suportul jocului, dânşii având acces la informaţii mult mai detaliate, atât în ce priveşte contul dvs. de joc cât şi conturile pretins "dubioase".

În continuare, îmi menţin răspunsul furnizat mai sus!

Cum ai ajuns la această "concluzie" ...mai mult un fel de ocluzie?! :rolleyes:

Analogia făcută de tine este la fel ca şi legătura dintre "prefectură" şi "crăpătură", neavând nicio legătură problemele menţionate de tine (recunoscute ca existând) şi nedumerirea / întrebarea iniţiatorului temei.

11. sh0arec

sh0arec User

"încercarea de a vă pleda cauza, la 9 zile de la incident, este tardivă!" imi cer scuze da nu sunt un jucator foarte activ.... poate de aceia am rasums dupa 9 zile.
    si dupa cum am zis e o simpla curiozitate!!! daca as fii trimis la suport primeam acelasi raspuns ca de obicei " sterge cooky.......", si nu am pretins ca acei playeri ar fii " dubiosi"
    Multumesc frumos. o zi buna

12. daca am inteles bine unu era in 2-3 si unu in 2-4, tu sarind acel portal? se prea poate atunci ca tu sa te fi reparat dupa ce ai bubuit sarind portalul cu reparatie in portal, iar doar dupa aceea sa iti fi dat reparatie in x-1. dupa semnalmentele tale tu erai pe harta inamica si puteai fii atacat in portal dupa care ti-ai dat reparatie in baza cum tu explici esti mmo adica in 1-1

13. sh0arec

sh0arec User

sunt de acord cu tine
    .§†BζA€k†ζØRІ§.
    , eram in harta inamica..... dar nu joc de 2 zile ca sa nu stiu daca imi dau reparatie in portal, in baza sau pe loc.
    Mie mi-a bubuit nava O DATA si am dat reparatie in baza. Dupa ceva timp m-am uitat in log, pentru a cauta ceva si am observat chestia asta.

Daca dai repartie in portal. pana iti apare nava in portal+ ai acel scut de cateva secunde.. eu cred k totusi trece un minut....???

14. Hermes

Hermes Guest

Interventii suficiente. Discutie tardiva, pe viitor, daca se mai intampla, raporteaza incidentul imediat ce se produce la suport pentru a verifica despre ce e vorba.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.