Distrus din cauza lagului!

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de TroubleMaker, 15 Iul 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Pe data 15/07/2014, ora 17:50 a fost un lag enorm, iar eu eram in low, si am fost distrus fix atunci cand eram pe calea de-al distruge pe falcon, si va spun ca am citit pe chat si toti au avut aceasta problema... unii au fost distrusi de lordakium:))) , altii de uberii din 4-5. Si acum daca e posibil,(ma adresez adminilor) sa ne primim despagubirile, sepromul pierdut, etc. adica ce am pierdut din cauza lagului!

2. spiiribau

spiiribau User

si eu am fost distrus pe 45 la fel nu aveam npc-uri dupa mine dar primeam dmg si asa am primit pana am fost distrus am dat si 2 emp uri si tot degeaba

3. empurile pe npc uri nu merg

dar eu am avut o problema mai grava, erap pe falcon si vroiam sal distrug, am stat cam o ora in low, am consumat munitite , si.... degeaba

Modificat ultima dată de către moderator: 16 Iul 2014
  4. -=Nommo=-

-=Nommo=- User

Serios? au fost probleme si mai mari in acest joc si nu s-a returnat nimic .
    Te despagubesti singur cu un alt falcon # !
    p.s Schimba-ti numele , nu-i frumos sa fii o copie :)

Modificat ultima dată: 15 Iul 2014
  5. ursulet81

ursulet81 User

Ai asteptat 2 zile la seprom pentru o ora in low...:)
    Hai sa fim seriosi...si daca se intampla sa fii sunat in timpul ala ce te faceai?
    Ai pierdut un falcon(5k uri) nu o gamma...:)

6. Hermes

Hermes Guest

Cu siguranta ca la urmatorul low vei recupera pierderile avute.

Tema inchisa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.