Distribuire experienta P.E.T

Discuție în 'Actualizări și idei' creată de -ak47puma-, 11 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
?

Vreti sa puteti modifica distributia de experienta pentru P.E.T?

Sondaj închis pe 21 Dec 2013.
  1. DA

5 vot(uri)
    20,8%
  2. NU

15 vot(uri)
    62,5%
  3. Nu imi pasa...

4 vot(uri)
    16,7%
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. -ak47puma-

-ak47puma- User

Salutare!
    Tocmai mi-am luat un P.E.T si vreau sa spun ca sunt cam nemultumit cu distribuirea experientei catre P.E.T doarece am doar lvl 10 si nu fac prea multa experienta!
    As vrea sa se implementeze o optiune in care sa alegi tu procentajul de experienta care il v-a primi P.E.T-ul. Consider ca ar fi de folos. Si totusi sa fim sinceri... m-i se pare cam putin 5% mai ales la nivelul meu.
    Avantaje DarkOrbit: Unii jucatori vor fi multumiti.
    Avantaje jucatori: Cresterea usurata a P.E.T-ului.
    Dezavantaje DarkOrbit: - ( Astept de la comentatori)
    Dezavantaje jucatori: - (Astept de la comentatori)

2. Nu vad care ar fi folosul acestei implemntari.Cred ca 5 % experienta pe care o primeste Pet-ul e destul avand in considerare ca levelul maxim al petului este 15 si ai nevoie de doar 27 de mil de experinta pentru al creste maxim.Esti inca la inceput ai de facut o multime de misiuni cu reconpensa buna tine-l deschis la finalizarea acestora si mai ales la finalizarea portalelor si ai sa vezi ca creste cat vezi cu ochii;)

3. ar trebui sa privim jocul de dark in general. este un joc in care pentru a avea o nava buna trebuie sa petreci multe ore de joc. hahaha bineinteles daca nu bagi in mega 2000 sau 3000 de euro si gata ai de toate. mie mi-a luat 2 ani pentru a fi nivel 22 jucand zilnic 2 sau 3 ore cu foarte putini bani( cumpar premium si descont de uridium si nimic alceva). petul insa creste repede daca il folosesti mereu in misiuni porti sau omorand aliens. si nu e nevoie de multe lucruri pentru el ( pune-i un lf1 nimic mai mult) si lasa-l in modul de aparare. cu timpul il echipezi cum doresti

4. INVICTUS

INVICTUS User

petul creste repede si o sa-ti para rau :pai sa fii nemultumit de urii pe care ii bagi in combustibil:D

5. -ak47puma-

-ak47puma- User

eu merge in 4-5 cu prietenii si abia putem sa facem un boss lordakium si primesc cam 8000 exp... cu greu am reusit sa imi iau veng pt ca am crezut ca bat mai usor dar... daca nu bat singur bat cam degeaba...

6. toti am inceput asa ..cum am mai spus este un joc al rabdarii..incepe cu misiunile usoare ,

7. SeeKeeR

SeeKeeR User

Aceasta implementare nu isi are rostul, cand vei face nava mare sa omori cubikoni faci foarte repede level la PET si iti va parea rau de cat uridium bagi in el.

Votez NU.

8. si noi cei care am pierdut atata timp ca sa aducem PET-ul la lvl 15 ce ar trebui sa facem? sa ne uitam cum incepatorii fac PET-ul lvl 15 in 2-3 zile?
    scuze, votez NU

9. Miruna

Miruna User

Chiar daca se modifica sau nu distributia de puncte de experienta ptr pet, intrun final acesta va ajunge la lvl maxim. Multi jucatori - incepatori nu-si dau seama ca la un nivel mai mare, pet-ul consuma mai mult uri nu numai la reparat ( daca nu esti premium ) dar si la folosirea celorlalte ~abilitati~ ( combo de reparare, ...).
    Degeaba atingi lvl 15 la pet in doua zile si nu ai uri pentru a-l echipa sau pentru a-l *face sa zboare* dupa nava.
    Votez DA.

SUNT SUCCESE CARE TE INJOSESC SI INFRANGERI CARE TE INALTA.

Modificat ultima dată: 14 Dec 2013
  10. -.-AVATAR-.-

-.-AVATAR-.- Guest

Sondajul vorbeste de la sine.

Propunere respinsa.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.