Disparut ulei din hangar!!!

Discuție în 'Probleme generale' creată de Tibles, 24 Dec 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. Tibles

Tibles User

Am adunat si eu cu greu peste 200 ulei si m-am trezit in hangar cu 153 !!! Cum e posibil????????

2. Bismut

Bismut User

Nu prea e posibil, ia legatura cu suportul, doar dansii de pot ajuta.

Sтєρнαη apreciază asta.
  3. True5.1

True5.1 Guest

Interventie corecta, multumim !

4. ba se poate si suportu va da un raspuns de genu ca scriptu nu a descoperit vreo eroare de genu ala si tu ramai fara resursa
    p.s.eu sunt patit cu semprom,xenomit,cristale ,zile de amplifuri etc si raspunsu a fost ca scriptu nu a gasit aceaste erori,ca sa aduc dovada existentei resurselor avute,etc.si am ramas fara ele
    daca ai facut vreo poza la hangar cu uleiul sau poti aduce alta dovada il mai recuperezi

*^*NEMESIS*^*RO*^*! și Mos-Craciun apreciază asta.
  5. Tibles

Tibles User

Inca astept raspunsul de la suport...
    Iar daca se cer dovezi...cam naspa, poate de acum inainte o sa ma asigur de progres. Asta daca sunt luate in considerare pozele.

6. N-aveti de ce sa-l luati peste picior pe jucatorul cu "uleiul disparut" pt ca si mie mi-a disparut acum aprox 30 de zile cam 40 de i.o. dar cum sunt constient ca DO ia fara sa ceara si fara sa-si recunoasca greseala n-am mai stat sa-mi pierd timpul scriind la suport sau pe forum... in 9 ani nu mi-a fost rezolvata nici o problema... desi am scris de peste doua luni nici acum nu mi-a fost deblocat slotul pt a 5 a misiune normala si am jucat tot anul cu doar 4 misiuni active... va sfatuiesc sa nu mai va pierdeti timpul scriind iar dac-o faceti selectati o limba straina pt ca asa aveti mult mai multe sanse de reusita!!!

La timpul de amplificatoare si munitia din gg-uri stiu sigur ca pierdem cu totii ... pierderi colaterale, de sistem, reziduale, inerente jocului sau cum vrei tu sa le numesti :)... ia logeaza-te apoi de-logheaza imediat apoi uita-te la minutele de la boostere :)

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Ian 2018
  7. Am transmis şi eu situaţia dvs. spre verificare, către supotul tehnic.

Nu sunteţi singurul cu această problemă, ea fiind cunoscută deja celor de la suportul tehnic.

8. si eu tot cu doar 4 mis normale joc , a cincea nu o pot lua

9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

nu ştiu dacă problema voastră are aceeaşi cauză însă la sistemul de misiuni există un bug care te împiedică să iei a cincea misiune normală dacă ai activă o misiune săptămînală. pentru a putea accesa cinci misiuni normale este necesar ca acestea să fie activate înaintea acceptării misiunii săptămînale.
    renunţaţi la misiunea săptămînală şi apoi încercaţi activarea celei de a cincea misiuni normale, poate merge.

10. Tibles

Tibles User

Multumesc pentru incredere si ajutor. O sa monitorizez pe viitor resursele importante pentru a putea demonstra la o adica. :(

•»мєтнα«• apreciază asta.
  11. Corrosive iti multumesc pt sfat... desi am scris de 2-3 ori la supportul tehnic inca de acum 3 luni eu stateam tot cu misiunea blocata:) ... cat despre cantitatea de indocrine (foarte mica de altfel, aprox 8-28 unitati) care mi-a disparut o fac cadou altor jucatori:)
    Inca o data multumirile mele!!!

12. Cu siguranţă nu aţi scris la suportul tehnic ci la suportul jocului care, la rândul lui, în cazurile care ţin de funcţionarea jocului, se adresează tot suportului jocului.

Utilizatorii nu pot contacta suportul tehnic.

13. Tibles

Tibles User

Domnule ©ØrrØsivΞ , nici o noutate in cazul meu?! :rolleyes:

14. Ba da! Conform răspunsului primit de la suportul tehnic, citez:

"Nu există posibilitatea tehnică de a urmări utilizarea uleiului şi nu este posibil ca acesta să dispară fără un motiv anume. Echipa tehnică nu poate face nimic în această privinţă."

15. Tibles

Tibles User

Multumesc domnule ©ØrrØsivΞ pentru ajutor . Crede-ti ca daca o iau babeste,din jurnalul de bord, rezolv ceva?! Poate trebuie sa imi postez jurnalul, ca si colegul care posteaza realizarea portilor zeta pentru a primi Kialonul. Iar de ''utilizat'' nici nu se pune problema, pentru ca nu aveam pe ce. Asteptam cu nerabdare sa se adune de o nava buna... Cred ca tehnicul are mari probleme in gestionarea jocului (sunt si alti colegi la care le'a disparut diverse din hangar). Atunci oare pe trisori cum ii gestioneaza?! Inclin sa dau dreptate celor care se plang pe forum de diverse neloialitati. Acuma pe bune,eu mai pot sa fac ceva??? :(

16. nu mai poti.acelasi raspuns l-am primit si eu de cate ori mi-a disparut cate ceva.nu stiu de ce nu cauta in log sa vada ce si cand,daca sa folosit resursele,sau aplifurile,etc.pentru tehnic ar fi usor sa depisteze daca ai folosit sau nu resursele si cand dar trebuie sa mai si vrea sa faca treaba asta

17. Jurnalul dvs. de bord a fost verificat în prealabil trimiterii sesizării către suportul tehnic, de către colegii de la suportul jocului, activitate deloc plăcută mai ales atunci când nu ai o dată la care să te poţi raporta şi zeci - sute de pagini de jurnal.
    Aşa cum am menţionat mai sus, verificarea jurnalului de bord este primul pas în analiza unor astfel de sesizări... dar trebuie să se mai şi întelegă acest lucru, de unii! :rolleyes:

Cum iniţiatorul temei şi-a primit răspunsul...

Temă închisă.

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.