Dispărut în misiune II

Discuție în 'Colțul opiniilor' creată de Veneficus, 1 Mar 2017.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Veneficus

Veneficus User

am mai vazut problema mea prezentata pe forum dar nu am vazut nici o explicatie plauzibila la ea.
    situatia problema se prezinta astfel:

in harta x-6 ma ataca un inamic...fug de el spre portalul cu directia hartii x-5,ajung in portal si dau jump timp in care adversarul ma scapa de tot hp-ul...
    interesant e ca dupa repararea in portal efectuata nava mea e in harta x-5 in portalul spre x-6...
    cum ma distrus daca eu am sarit portalul?

2. Cehn

Cehn User

ti se va spune ca ai lag, dar ești prea "bătrân" pt asta :confused:
    oricum aici trebuie sa expui o "buba" reproductibila
    altfel rămâne doar semnalarea unui truc

3. mobob

mobob User

discutia despre fenomenul asta a mai fost.
    si daca retin eu bine,concluzia la care s-a ajuns atunci a fost ca asta se intimpla daca inamicul iti trimite exact in momentul saltului fie rachete,fie petul pe kamicaze,care te "urmeaza" prin portal si te distrug la iesirea in cealalta harta.

poate daca ai sti sa te bati nu ai intampina probleme :D

Modificat ultima dată de către moderator: 2 Mar 2017
  4. Deşi nu mi-a fost dat să mă confrunt cu o astfel de situaţie, mă gândesc că e ca atunci când încercaţi să scăpaţi de gloanţe sărind în apă.

Singura situaţie asemănătoare cu care m-am confruntat este aceea de a sfârşi în portal, deşi am iniţiat saltul. Sfârşitul îmi este acompaniat de mesajul "Deconectare imposibilă".

Veneficus apreciază asta.
  5. Veneficus

Veneficus User

interesanta comparatie...insa...eu consider fenomenul intalnit de mine o eroare a jocului,motiv pentru care am si postat aici descrierea lui (”cineva” binevoitor a mutat postarea in aceasta tema...nu stiu de ce)...
    prin urmare nu pot fi distrus (nici macar atacat) de un jucator aflat pe partea cealalta a portalului... daca eu am sarit portalul aflandu-ma pe alta harta decat atacatorul atacul respectivului trebuia sa fie intrerupt...

6. "Binevoitorul" nu o consideră o eroare a jocului, motiv pt. care doreşte să vadă opinii pro sau contra.

Am mai avut cândva o discuţie legată de teleportare. Evident, teleportarea fiind încă ceva de domeniul SF-ului şi plecând de la cinematografia de specialitate, deocamdată doar ne putem imagina cum s-ar putea realiza aşa ceva. Cel mai plauzibil ar fi faptul că teleportarea s-ar realiza prin descompunerea / recompunerea mleculară a obiectului teleportat, descopmpunerea / recompunerea presupunându-se a se realiza treptat.

Adevărat, nu puteţi fi distrus dacă atacatorul dvs. se află de partea cealaltă a portalului, numai că dvs. aţi precizat că aţi fost distrus în timpul efectuării teleportării, chiar de aceeaşi parte a portalului cu atacatorul dvs. Ulterior, repararea navei v-a poziţionat de partea cealaltă a portalului, recompunerea navei în urma teleportării fiind realizată în mare parte dar nu în totalitate.

Exemplul dat de mine cu gloanţele vine în sprijinul teoriei cum că dacă aţi schimbat mediul, nu presupune că aţi scăpat de pericolul ce vă urmăera. Chiar dacă vă cresc şansele de supravieţuire datorită faptului că atacatorul "nu vă mai vede", un glonţ rătăcit tras din mediul atacatorului în noul dvs. mediu, vă poate totuşi suprima.

Cum dvs. vă imaginaţi că acest lucru ar putea fi o eroare, la fel şi cel ce a imaginat acest transfer de pe o hartă pe cealaltă e liber să-şi imagineze, în prezent neexitând confirmări ştiinţifice cum se realizează şi care este procesul unei teleportări.

WIΖΛΓΔ, Veneficus și Cehn apreciază asta.
  7. Veneficus

Veneficus User

sunt un fan al cinematografiei SF insa aici vorbimde un fap existent deja...
    eu voiam sa aflu daca dezvoltatorul jocului asa a dorit sa conceapa saltul prin portal al unui jucator sau e doar o eroare neobservata care urmeaza a fi corectata...

8. :) ...şi premiul Nobel pt. fizică, unde e?! :p ...nu vă referiţi la teleportarea fotonilor, nu-i aşa?

Aşa cum am menţionat deja, nu mi-a fost dat să mă confrunt cu aşa ceva până acum şi nici nu intenţionez să fac în aşa fel încât să mi se întâmple minunăţia. Îmi calculez altfel posibilităţile de salvare a propriei "table".

Să presupunem că ar fi o eroare a jocului ...cât de des vă este dat să treceţi, dvs. sau altor utilizatori, printr-o asemenea experienţă?

Veneficus apreciază asta.
  9. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

cred că remarca ”fapt existent deja” face referire la ”regula” (nescrisă, e adevărat) a jocului care a împămîntenit cutuma care zice că după o distrugere reconectarea se va face în harta în care ai fost distrus iar de aici derivă și raționamentul logic: ”nu pot fi distrus de un adversar care se găsește pe o altă hartă”, raționament care conduce la ideea existenței unui bug.
    din ce în ce mai des, mai ales atunci cînd salvele succesive ale aceluiași inamic ajung la daune de peste 150-160 k ceea ce duce iarăși la ideea existenței unui bug.

Modificat ultima dată: 15 Aug 2017
    Veneficus și CapoHrx apreciază asta.
  10. Veneficus

Veneficus User

faptul in discutie face parte din programarea acestui joc...programatorului care a inventat ”teleportarea”unei nave de pe o harta pe alta intr-un joc nu cred ca ii acorda nimeni nici un premiu...

hahaha...
    asta e tot una cu:
    un cetatean se plange unui nene militian ca a primit un par in cap si a fost jefuit iar nenea militianul il intreaba cat de des pateste asta...

©ØrrØsivΞ , am postat o eroare a jocului...si atat! daca vrei o raportezi ,daca dezvoltatorul vrea baga in seama raportul tau si repara eroarea,daca vreau joc in continuare jocul asa eronat sau nu!

p.s.
    daca ”binevoitorul” ”cineva” care mi-a mutat postarea aici a aflat destule opinii din punctul meu de vedere tema se poate inchide.

11. Nu este o eroare , se intimpla din cauaza diferentei dintre calculatoare si vitezei de net .

12. ..BAU..

..BAU.. User

Si cum de inainte nu se intampla? Lasa-te! Lagul acesta nu este de la playeri, cu siguranta! Inainte cum de rula fara sa apara acest ``lag``?

13. Nu ma refeream la , lag , ci la o diferenta de miscare intre 2 playeri.
    Innainte rula mai bine pentru ca jocul era mult mai simplu .

14. Veneficus

Veneficus User

sa intamplat din nou magareata...tot din x6 insa de data asta catre x8...
    dupa repararea in portal am putut culege prorpiul cargo din harta x8...foarte tare!
    nu?
    deci pana la urma distrugerea sa produs in harta x8 de catre un utilizator aflat in x6...
    oare cu ce a tras ala prin portal dupa mine???

CapoHrx apreciază asta.
  15. mobob

mobob User

Am mai spus odata,ceva mai sus in tema.discutii despre fenomenul asta au fost mai demult (mult mai "demult").si concluzia la momentul acela (dincolo de referirile la premiul nobel ale lui corosive),a fost ca acest lucru (sa fii distrus la momentul cind iesi din portal in partea cealalta de catre un jucator ramas de cealalta parte a portalului) se datoreaza fie ultimei lui salve de rachete,fie petului pe kamikaze,care patrund odata cu tine in portal si te lovesc in momentul cind te "materializezi" pe cealalta parte.

16. Bismut

Bismut User

Scrie doar sa se afle in treaba, nici un portal nu mai este un loc sigur pentru tine unde sa nu fii bubuit ?
    Spamezi in discutii vechi de jumatate de an cu niste probleme care exista de cand s-a inventat jocul asta, daca pot fi numite probleme. Mi se pare normal ca tu daca atunci cand sari portalul sa imi plece mie salva de rachete si tu sa fii cu -20k hp sa mori. Ce rezolvare ai gasi tu pentru "problema" asta ? Iti zic eu, niciuna :)
    Ma gandesc ca tu venecicus cand intri la pc te conectezi pe joc lasi contul in portal dupa care vii pe forum sa vezi ce s-a mai scris, pe unde mai poti interveni si tu chiar daca esti off-topic sau mai cauti si tu prin arhive ceva teme unde sa spamezi.

17. Veneficus

Veneficus User

nu cred ca te deranjeaza daca eu doresc sa aflu o concluzie actuala si ceva mai oficiala decat spusele tale ...

bismut...
    eu scriu doar sa ma aflu in treaba ?
    tu de ce ai scris ultima ta postare in tema de fata ?
    consideri cumva ca postarea mea te are pe tine destinatar?
    fii sigur ca nu!
    te deranjeaza postarea mea sau prezenta mea in acest forum ? asta e fix problema ta!
    rezolvarea problemei expuse in tema de fata o voi discuta cu cineva abilitat nu cu tine...
    cat despre spam... ia si te documenteaza ce inseamna spam si dupa ce te informezi poti reintroduce cuvântul in vocabularul tau...
    in rest sfatul meu e sa nu te mai "gandesti" ( ghilimelele sunt pentru nonsens) la mine si la ce si cum fac eu... "gânditul" (tot pentru acelasi motiv) asta al tau genereaza postari off-topic...exemplul e postarea ta citata de mine mai sus...
    bafta!

18. Salve, no stress boys, oricum jocul..
    https://prnt.sc/g8fz00https://prnt.sc/g8fzh6https://prnt.sc/g8fzp6
    eu chiar nu inteleg de ce ne mai certam intre noi? :rolleyes: mai avem/aveti motive, poate unii dintre voi aveti si conturi mai mici, pe care nu a-ti intrat de ceva timp, ce mesaje a-ti primit?.. ,,ne este dor de dvs..''.. bla bla, de cardul dvs (pardon).. deci.. asteptati sa le fie dor.. .
    Acum vb. serios, la fel, ca si mie, la multi va pare rau, dar ce sa facem? asta este.. investitii de timp, bani.. si tovarasi, ne pare rau, dar chinezul care toata viata a trait pe orez..

acum avem o schimbare, una impusa, nu inteleg motivul pentru care tot mai primesc formulare cu sondaze?!
    P.S. nu am vrut sa fac pe impaciuitorul, voi puteti continua, dar din perspectiva mea, nu mai are rost, sper, si chiar sper sa se trezeasca sau sa cumpere altcineva.. si uite ca am ajuns sa plangem si dupa vechiul dezvoltator, erau probleme cu jocul, dar nu isi batea joc de playeri.. se putea trai, investeai (daca vroiai sa evoluezi mai repede) pana la o limita, dupa scoteai uridium si iti intretineai contul.. scoate si acum.. :rolleyes: asa ca.. daca playeri putini (dintre cei fara limita la card), atunci ce pretentii.. de excluderi, penalizari, eliminari.. au si ei (B.P.) nevoi..:cool:o_O:confused::cool: deci RELAX, nu are rost.. made in china ;).
    P.S.S. am gandit si eu ca voi si am vrut sa fac tot posibilul ca acest joc sa nu moara, sa ne tina uniti si sa mai' avem cu cine sa ne salutam, sa vorbim pe chat, dar cand totul se rezuma la..
    ..deci cum am mai spus..

Salut, vad ca nimeni nu spune lucrurilor pe nume, ori nu se vrea, ori.. am asteptat sa vad daca exista cineva cu un minim de coloana, .. dar se pare ca nu, ba mai au tupeu sa si vb si sa ii faca pe altii (nestiutori..?).. au impresia ca ei le stiu pe toate, nu inteleg ca poate stiu si altii, destul de multe, dar prefera sa joace curat, nu pentru ca si-au dat cu tamaie, ci pentru ca au constiinta si stiu ca daca apeleaza la ajutoare', nu inseamna ca sunt mai buni, ba din contra.. si pt. unii este doar un joc, unde relax si gata, nu stai d-ne sa imi pun rotitele ajutatoare ca altfel.. cad de pe bicicleta, dar pentru altii.. aici se cred si ei cineva, ca in viata de zi cu zi.. ca altfel nu inteleg de ce atata stres pentru jucarii, ajutoare si cotituri? iar ca unii sau altii sunt pupatori de icoane' pentru a primi anumite informatii.. la cat mai multe, daca asa va simtiti voi bine.. oare cum va simtiti cand intalniti cate unul corect care va rupe coaja fara drept de apel? ca din cand in cand se mai termina gazul' la mobra' si fara ea.. revenind.. am sa mai spun ca.. nu conteaza cate salturi sunt necesare pentru a accesa harta ???, pentru ca degeaba stii, daca ultimul salt nu il faci tu, asa ca harta secreta, nu mai este secreta de ceva timp, mai ales pentru cei care stiu exact cate salturi sau efectuat si cate mai sunt, motiv pentru care unii au timp sa isi cheme si tovarasii, ca in grup merge mai bine ;), nu v-ati intrebat cum de unii intra cu grupul, cand sansele (o_0), sunt de 0,1%, iar acolo pot intra doar un anumit numar de playeri, avem n' exemple de videouri pe youtube, in care sunt cu grupul full, adica pe bune, mai este nevoie de confirmare sau doar de o logica bazata pe fapte? daca da eu va spun ca am si confirmari de la cei care frecventeaza cu regularitate spatiile' de informare oficiala' si aceasta harta secreta, contoarul se invarte, iar daca stii sa il citesti si sa dai consumul pentru regularizare, ai sa scapi de facturi estimate.. si atunci veti sti ca nu conteaza cate salturi sau ce sansa, ci doar ca baietii destepti' au rabdare', ca doar nu vor sarii ca toti ceilalti :cool: si app de ceva timp sansele au scazut de la 10.000, la 1.000 (se vroia sa fie secret?), dar cum am mai spus nu conteaza, ca daca vor sa sara si baietii'.. ghinionul tau, iti vor spune doar ms, pentru ca le-ai facut numarul de salturi.. cat despre alta posibilitate de a ajunge in harta ???, exista o informatie ceva mai neplacuta, conformhttp://darkorbit.wikia.com/wiki/Cubikon's_Graveyard vom afla ca mai exista o posibilitate..

How to Get There?

There are 3 ways to get in the ???/Cubikon Graveyard.
    With the Jump CPU Is the most used way. Second way is too use the Hiding portal/wormhole in 4-5.

Last way is an admin can put you in.
    You cannot access the map if you have an active Cloak CPU on your ship. Once there, any Cloak CPU or even the Spearhead ship's Cloak Ability is disabled.
    There is also an aura that slows your ship down, so it is recommended to set your ship in a very fast configuraötion without sacrificing your shields.
    If you do find yourself in this map, note that any drones you have do not take damage and repairs are free.

..si au sarit toti' sa ma contrazica.. ?!:rolleyes:;)
    Cat despre sicane.. ce avem de impartit, unii dintre noi nici nu jucam pe acelas server.. eu am multi dusmani' de pe joc.. iar aici suntem tovarasi'.. noi pe joc ne ,iubim' foarte mult.. si ei stiu de ce.. poate ca i-am prins fara duble sau fara premium.. asta nu n-ea impiedicat sa ne intelegem, sa ne dam like aici.. unul altuia, cand am avut dreptate cu ceva sau am fost pe aceias unda.. sa fii scortos doar ca ai impresia ca esti deosebit' nu este ok.. este doar un joc, sa fii realist este mult mai ok.. si daca nici noi playerii, intre noi, nu suntem.. la fel ma adresez si catre admini.. am avut divergente cu unii, dar si ei sunt tot playeri, ca nu sunt renumerati, ca au anumite beneficii, bafta lor, dar vreau doar sa se gandeasca si sa fie cu noi, cu ai lor, ca nu se stie cand jocul va cadea.. si dupa poate- poate, se vor gandi.. ca pentru ce si de ce.. puteau sa fie mult mai ok si posibil sa fi avut si ceva de castigat.. respect.

Modificat ultima dată: 14 Aug 2017