Suport Disparitie de aliaj hibrid

Discuție în 'Probleme tehnice' creată de scorpion.ro, 1 Oct 2018.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Una dintre cele 100 misiuni cere 1200 aliaj hibrid iar eu am adunat aproximativ 625 dar astazi am doar 12 . interesant ca la ansamblari figureaza tot ce am adunat . Astept repararea erorii !!!
    [​IMG]165422597 -servar.... cine mai stie dupa atatea uniri... europa globala 2 la inceput
    Deja 12 ore si nici o explicatie nu imi da nimeni ?
    Sunt 24 ore de cand astept un raspuns si 83 vizualizari de membri . Nici un cuvant din partea vizitatorilor dar nici a stafului jocului......Sunt dejamagit dar cui ii pasa ?
    Cei din staful jocului probabil asteapta sa-mi prelungesc abonamentul premium ? Doar asa se va uita pe contul meu sa remedieze gresala lor ?....

Modificat ultima dată: 2 Oct 2018
    Veneficus apreciază asta.
  2. Althea

Althea Board Administrator Team Darkorbit

Salut,

Se cunoaște problema legată de misiuni. Tot ce se poate face pentru moment este să transmitem fiecare caz raportat și să așteptăm o rezolvare. Vom transmite și datele comunicate de tine.

3. Ok... o sa astept
    -----------------------------
    Se cunoaște problema legată de misiuni. Tot ce se poate face pentru moment este să transmitem fiecare caz raportat și să așteptăm o rezolvare. Vom transmite și datele comunicate de tine.
    -------------------------
    Asteptarea mea sa cam transformat in ura fata de cei ce cred ca "pentru moment " inseamna doua saptamani si isi pot permite sa ma fure . Ori furi un ou , ori un bou ori niste amarate de aliaje dintr-un joc , tot furt se considera in orice tara din uniunea europeana , mai ales ca pot demonstra ca in aceea perioada am investit euro in joc tocmai pentru a dobandi acele aliaje . Daca as primi informati mai detaliate despre problemele voastre in a rezolva situatia as mai amana "ura " mea si mi-asi depune cerere de angajare la voi (expert minciuni sef , parca-i postul ala de la suport ? )

Modificat ultima dată: 15 Oct 2018