Feedback Discuţii legate de "Training Arena / Ultimate Battle Arena"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 16 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Dacă ai ajuns ”Căpitan” și încă nu reușești să pricepi cum se calculează un rang dar mai ales ce semnificație are el într-o confruntare, am mari îndoileli că ai avea vreun drept să cataloghezi în vreun fel, modul în care funcționează TA.
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  cred că aveţi un bug şi în minunata TA.
  am intrat după multă vreme în TA şi am fost repartizat unuia de pe AG2 care în cele două confruntări a stat nemişcat fără măcar să-şi utilizeze laserele, singurul lui răspuns la agresiunea mea fiind două DDM. recompensa mea de învingător a fost 500 uridium şi 200 de "albe" dar cu toate acestea în log-ul meu scrie că am fost distrus de "rîndaş" de două ori !:eek::eek::p
  02.01.2015 - 17:55[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul ¡No_te_rindas!(America Globală 2) (VRU).
  [​IMG]
  02.01.2015 - 17:53[​IMG]Ai fost distrus de utilizatorul ¡No_te_rindas!(America Globală 2) (VRU).
   
  *N!NO* apreciază asta.
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Se cunoaște, mulțumesc!
   
  *N!NO* apreciază asta.
 4. ©ØrrØsivΞ nu intelegi ca nu exista balanta in arena? De ce ma bat cu un COLONEL? Care-i rostul?Pui un copil de 17 ani sa se bata cu un boxeur profesionist..Scopul ? Sa faca colonelul x4 si uri ca ma bate cu x1 pe mine nu ?:)
   
 5. relax

  relax User

  In arena intrii nu in functie de rang ci in functie de echipamentul pe care il detii.. 120k cu rsb.. si de asta te sperii tu ? Pai din poza se vede ca dacavrei sa ii bati cu x1 poti intra si cu un sergent si sa te bata.. repet, nu conteaza rangul. Si sfatul meu, mai bine nu mai intra in arena ca sa te plangi dupa ca te bati cu x1, majoritatea care intra acolo si consuma ceva.
   
 6. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  deşi abia a fost implementată, arena asta trebuie regîndită şi trebuie regîndită nu doar în favoarea dezvoltatorului !
  aşa cum este concepută acum, arena de antrenament este doar un aspirator de muniţie şi resurse, aspirator care funcţionează "pe curentul" jucătorilor dar în folosul bp. evident că la această situaţie total debalansată unii jucători au găsit soluţia: intră în TA şi nu trag nici un foc aşteaptînd să fie distruşi de inamicul entuziast ce-şi cheltuieşte muniţia pentru o recompensă mai mult decît nesemnificativă. odată confruntarea încheiată, "şmecherii" îşi încasează recompensa învinsului care, deşi este ridicol de mică, se cheamă că e ceva "free" din moment ce nu ai pierdut / cheltuit nimic pentru obţinerea ei.
  deşi chiar şi în aceste condiţii bp iese tot în avantaj se impune, aşa cum spuneam mai sus, o regîndire a regulilor şi recompenselor în TA altfel, încet, încet jucătorii vor renunţa să se mai "antreneze" cu nave AFK doar ca să-şi consume muniţia.
   
  _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
 7. Tatica..si ce folos are sa sparg 1k rsb,1k , emp-uri, ish,smb si toate porcariile daca ala ma bate oricum ?
  Mai gandim si noi oleaca mai omule? Ala da peste 120k rsb..eu dau max 60k..de ce sa sparg munitia degeaba?
   
 8. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Şi daunele provocate ţin cont de rang? :rolleyes:
   
 9. relax

  relax User

  Tocmai aia am subliniat, ori intrii si te bati cu x1 dar nu mai vii cu plangeri pe forum.. ca pierzi daca ala are de unde sparge rsb.. ori intrii si daca vrei sa castigi cu ala care da rsb spargi si tu,, Mai gandim oleaca mai omule ? credeam ca te prinzi si fara explicatii ca la scoala.
   
 10. N-ai prins ideea.Daca ala da dmg dublu decat mine cu rsb, de ce sa-l mai folosesc?Ma irita ca intru in arena vs aia BAZATI ( ca sa nu zic rank mare ).Du-te tu omule si fa 1 vs 1 cu un general si ma anunti daca ii dai jos scutul cu rsb+x4+sab+smb si toate porcariile care le vrei tu.
  Cam asa e la mine in arena cand intru si dau peste unu full LF-4 si ala da cu x2 cat dau eu cu rsb ..intelegi ?
   
 11. relax

  relax User

  Nu inteleg. De ce sa te anunt pe tine cand distrug eu un general sau ce o fi el ? Rangul reflecta doar activitatea pe joc. In schimb in arena nu intrii dupa rang, ci dupa echipament(din cate ne-a fost explicat).
  Si te rog "omule" sa nu iti mai faci griji pe cine distrug eu.. ca daca eu am chef de bataie, atunci ma bat, nu cu x1.. asa ca sa nu consum rsb:rolleyes:. Si oricate lf4 ar avea, nu da cu x2 cat dai tu cu rsb, poate joci cu pheonix... aaa, stai, daca intrii cu pheonix in arena nu o sa lupti cu un jucator prea "bazat".. ca doar e dupa echipament.
   
 12. Drogatu

  Drogatu User

  Salut,
  Mam luptat cu un jucator in TA ,iar acesta avea un desing negru cu alb(nu era veteran)
  Link jucator cu desing: AICI

  EDIT: SI de unde il pot achizitiona?
   
 13. relax

  relax User

  Baga cateva lupta in Training Arena si apoi iti va aparea un advertising cu oferta legata de "Goliath de Fier". Acesta costa 0.99 euro si.. nu ofera niciun bonus. Face parte din Training Arena Seasons, un eveniment care va avea loc lunar(incepe in prima zi a lunii, se termina in ultima) . In afara de acest design care este valabil pentru toti participantii, cei ce vor terima pe locurile 1,2,3 vor primi un design de Goliath de Aur, Argint, respectiv, Bronz.. primul va primi si o medalie, ramane de vazut cum arata aceasta. Jucatorii din top 50 vor fi cu totii premiati(titluri, iteme-nu este exact precizat).
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Corect!

  Înainte de toate, se va organiza un pre-sezon de Training Arena, care se vrea a fi un test public şi va începe (dacă toate merg conform planului) luni, 20.07.2015 (ora 00:00, ora server-ului) şi se va sfârşi pe data de 26.07.2015 (ora 23:59:59, ora server-ului).

  Condiţiile sunt aceleaşi ca şi pt. Training Arena, fiecare victorie aducând puncte învingătorului iar utilizatorul cu cele mai multe puncte, pe server, va primi o recompensă şi un titlu:

  * utilizatorul clasat pe locul I, pe server, va primi titlul "Early Arena Champion";
  * pentru utilizatorii clasaţi pe locurile II şi III se va acorda titlul de "Early Arena Elite";
  * pentru poziţiile 4 - 100, se va acorda titlul de "Early Arena Warrior".
  Recompensele vor fi, după cum urmează:

  * loc. I: 10 Chei Verzi, 10 Extra Energii, 5.000 Uridium;
  * loc. II: 5 Chei Verzi, 5 Extra Energii, 5.000 Uridium;
  * loc. III: 2 Chei Verzi, 2 Extra Energii, 5.000 Uridium;
  * loc. 4 - 100: 1 Cheie Verde, 1 Extra Energie, 2.000 Uridium.
  Ceea ce va urma acestui "pre-sezon", va purta o altă titulatură şi va avea propriile reguli / condiţii, în acest sens urmând să se publice un Anunţ şi un FAQ oficiale.

  ....după cum spuneam, toate acestea dacă nu intervine altceva care să afecteze ceea ce este planificat deja! ;)
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 15. Uitati ca se poate, doar ce am intrat iar respectivul se plimba pe langa mine fara probleme, evitand chiar si ''blocadele''

  http://prntscr.com/7veez5
   
 16. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Se poate ce?! ...faptul că poate ieşi din zona sa de protecţie înainte de începerea rundei, este o problemă cunoscută, generată de o anumită secvenţă de acţiuni întreprinsă înainte de începerea rundei. Nu evită nimic, doar că a nimerit acea secvenţă de acţiuni (cu greu reproductibilă).
   
 17. In timpul evenimentului de 3 chei si 2 bani experimentez 6 reconectari in portile galactice.....22.07.2015..i s-a mai intamplat cuiva?
  Pana acum a mers noul motor superb...
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Da, se întâmplă! AICI este un anunţ dat în legătură cu problema cu care te confrunţi.
   
 19. P!x3lL

  P!x3lL User

  Total ''fake'' ca intri in TA dupa echipament.... mi-am dezachipat nava complet si am lasat doar lf3 si mp1 etc dar am intrat cu unu, respectivu dadea dmg 60k cu x4 si eu doar 30k cu lf3 si niste seprom, atunci cum puteti sa imi spuneti ca se ia dupa echipament total fake... am intrat si cu un general de baza in TA, la fel dadeam cu 40k dublu dmg si generalu de baza nu cred ca mai trebuie sa schimb... oricum acesta a fost doar un test si bipi iara a facut pipi pe noi....
   
 20. rattyionut

  rattyionut User

  cum dau sa-mi cupar si eu goli de fier ca nu mai am reclama aceea de pe pagina de joc?
  unde dau sa-l gasesc ?
  la shop?
   

Distribuie pagina asta