Feedback Discuţii legate de "Training Arena / Ultimate Battle Arena"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 16 Sep 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Problema este cunoscută suportului tehnic.

  Când te confrunţi cu astfel de probleme, te adresezi suportului jocului pt. a te scoate de acolo.
   
 2. ^^FLoRiN^^

  ^^FLoRiN^^ User

  Nu pot intra in arena de antrenament. Dupa ce mi-a gasit adversar si am dat pe Lupta, nu a intrat in arena si mi-a ramas cronometru la 0 secunde, i-0am dat logout, refresh la pagina, nimic, tot asa ramane. cum pot solutiona asta?multumesc!
   
 3. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Incerci sa sari in arena din LOW cumva ? Daca faci asta , nustiu daca vei mai avea mult timp cont. ;)
   
 4. ^^FLoRiN^^

  ^^FLoRiN^^ User

  Nu am facut low niciodata, am lvl 13 si mai intru in arena pentru niste uridium si ce mai da pe acolo,,,
   
 5. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Eee , apai poate a blocat arena pe moment sa nu se mai profite de bug-ul nou aparut . Un adm. poate sa raspunda in cazul acesta.
   
 6. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Şterge cookies şi cache, restart la browser-ul pe care joci jocul şi ar trebui să se rezolve problema.
   
 7. Nedelcu

  Nedelcu User

  Adica ? Si daca sari din LoW in TA care ar fi problema ?
   
 8. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Cine ştie, cunoaşte! Cine cunoaşte şi foloseşte (sau a folosit), în anumite împrejurări, se cam căieşete sau se va căi curând!;)
   
 9. oare de ce se numeste ARENA DE ANTRENAMENT ? varianta mea de raspuns ar fi ceva genu : arena de antrenament nu este facuta sa castigi ceva , este facuta sa iti testezi propia nava intr-un duel 1 vs 1 . cat despre recompensa pe care o primim eu zic sa ne multumim si cu atat cat luam . daca nu se primea recompensa deloc ce ziceam ? cat despre arena de antrenament este faina rau am nimerit cu jucatori care pe harti ma distrugea cu foarte mare usurinta insa in arena sincer lasa de dorit , va multumesc pentru atentia acordata .
   
 10. Nedelcu

  Nedelcu User

  Pai spuneimi si mie .. eu am sarit in low o data am facut Varganti la inceput si mia aparut ca sa gasit o nava la TA, si am sarit... ce e rau in asta ? Ati bagat "frica in mine" :((((

  Aropo la Remiza de ce da aceeas recompensa ca la pierdere ? Parerea mea ca ar trebui sa dea putin mai mult :D
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 13 Noi 2014
 11. de ce nu pot dace warp sau sa schimb designul navei ?:mad:
   
 12. Buna ziua am si eu o mare problema am vrut sa intru si eu am dat Lupta dupa cind imi arata ca mea gasit adversarul am Aceptat si am stat 30 sec cit arata acolo si a ajuns la 0 si nu se mai intimpla nimic.Dar problema cea mai mare e ca acum nu mi se mai inchide aea am dat log out am stat jumate de ora si cind am reintrat pe joc ear a inceput numaratoarea aea de 30 sec si iar a ajuns la 0 si nimic si din cauza la acest lucru nu pot da warp nicaeri nu pot schimba nici designul la nava nu mai zic de configurati-(Cind stau in baza zici ca stau intru portal) nu in baza va rog ajutatima !
   
 13. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Da , nu esti singurul , poate acuma sa vina un ADMIN sa spuna ca vrem sa ne folosim de LOW . Nu , eu am vrut sa sar in TA din harta 1-6 / 1-8 , dar s-a blocat , si intradevar dupa aceasta eroare la TA nu mai pot utiliza WARP , nici echipa nava in baza . Singura metoda sa echipezi/schimbi design nava este sa da-i Logout.
  Mult noroc.
   
 14. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Ai incercat sa sari in TA(arena de antrenament) dar ti s-a blocat , trebuie sa astepti ori un rr. de sv. ori rr. de dimineata.
   
 15. sa nu deschid alta tema ..tot este de ce ..dupa fiecare restart ..ore ,de dupa-amiaza ..rec..dupa ultim restart ..chat-ul ..este blocat ,nu apare caseta chat-ului,bn ..nu blocat ,ci ..indisponibil..,sa zic ,nu este ,a fi utilizabil ..
   
 16. Nu stiu despre ce bug din low zici inca nu a ajuns acesta la mine.Eu am sari intro harta(4-4) si am dat la TA si dupa mi sa blocat
  deci sa intele ca acum ori in baza ori in portal tot acolo :confused:
  As dori sa se rezolve aceasta problema nu am ches sa dau log out de fiecare data cind vreau sa schimb design config sau nava !!!:mad:
   
 17. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  la cum scrii pe aici nu-i de mirare că refuză chat-ul să te găzduiască, are şi el oareşcare limite. :)
  e o problemă oarecum generală pentru unii utilizatori. mai sunt semnalări pe această temă pe forum.
   
 18. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Apai nu mai folosi TA pana se rezolva .
   
 19. da am incercat sa sar in arena dar am vazut faza si nu am mai jucat cateva ore daca ma deconectez achimb designul merge dar in statie nu merge sa schimb sau sa fac warp
   
 20. La orice lupta in TA indiferent ca o castig sau o pierd in log imi apare ca am fost distrus :))
   

Distribuie pagina asta