Feedback Discutii legate de Galaxy Gate "Kuiper"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de DUM.DUM, 6 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ia uitate tu mai bine in explicatia oficiala a B.P. si vezi de cate ori gasesti cuvantul ,,erori/eroare,, si abia dupa se te ambalezi si sa te consideri un norocos :):D ..
  • Vom reduce cantitatea de extra energy conținută de cutiile de event. Am identificat o serie de erori care determină dropul unei cantități mult mai mare de extra energy decât am intenționat din primă instanță.
  • Corectăm de asemenea o problemă ce afecta conținutul dropului și procentele referitoare la încheierea portalului Kuiper. Vom continua să observăm aceste rezultate și să facem modificări dacă este necesar.
  • Conținutul de bază în extra energy din cutiile bonus a fost redus de la 25 la 5. În consecință, dropul de extra energy va deveni deci mai mic decât până acum, urmând ca astfel, construirea portalului galactic să devină mai dificilă pentru colecționarii de cutii bonus;
  • A existat o eroare prin care utilizatorii, deținători ai tuturor designurilor, primeau mereu "recompensa întâmplătoare" de 200.000 uridium. Acest bug a fost corectat astfel încât de acum înainte această cantitate de uridium va mai fi primită doar dacă recompensa finală aleatorie ar fi fost un design.
  ..daca nu le gasesti sa imi spui ca iti subliniez ;):rolleyes:! De asemenea le poti gasi si singur la sectiunea ,,Server test: Portalul galactic "Kuiper",, asta ca nu cumva sa crezi ca am modificat eu ceva, ca obs ca esti toma necredinciosul.. da cu toate astea ai si tu dreptate ca eroare nu a fost, dar conform explicatiei lor.. poate doar o ,,eroare voita,,;)
   
  Modificat ultima dată: 25 Noi 2015
  crow969 apreciază asta.
 2. rattyionut

  rattyionut User

  speram sa va dati siunduri de seama asta nu sa spun eu treaba asa.;):D
   
 3. las-o asa.. nu o mai da la intors ca tu acolo il contrazici pe crow969 ca nu a fost o eroare la porti, ca ar fi fost doar la cutii, prin afirmatia ta asta denota.. vrei doar sa crezi ca esti tu mai norocus si totodata sa ne convingi si pe noi de acest lucru:) si cu siguranta daca nu as fi spus eu la sfarsit, ce am spus.. tu nu ai mai fi sucito asa ;)! Oricum bravo tie, pacat ca nu ti-a picat si la a 3-a.. spor pe mai departe si sa ne ti la curent daca iti mai pica ceva la aceasta poarta (design sau uri) si cam la cate porti facute, ca am inteles ca acum dupa ce acea ,,eroare,, a fost remediata este jale cu aceasta poarta.. eu am facut doar una in prima zi de event, mai mult pt. acea misiune de ev, crezand ca asa poate imi vor aparea si urmatoarele misiuni, dar ce sa vezi, mis de a 2-a zi cerea acelas lucru, sa finalizez poarta, asa ca nu am mai facuto.. cu toate ca prima poarta mi-a dat 200k u-ri pt. ca detin toate designurile, dar nu m-am ingramadit pe ea pt. ca nu am stiut ca este o ,,eroare,, faptul ca am primit u-ri, am crezut ca poate se intampla la fel ca la zeta, la prima da la toate lumea designuri/u-ri.
   
  Modificat ultima dată: 25 Noi 2015
  crow969 apreciază asta.
 4. eventul este aproape de sfarsit iar eu tot nu vad vreun avantaj la aceasta poarta,mai ales ca acum sansa de a lua un design(sau 200k uri) este foarte mica.pur si simplu este o poarta inutila
   
  catalina73 apreciază asta.
 5. Vladut

  Vladut User

  Eventul este aproape de sfarsit...poarta nu pleaca nicaieri,acest event a fost creat in jurul lansarii unei noi porti galactice
   
 6. rattyionut

  rattyionut User

  nu o da nimeni la intors ci doar spun ce am patit eu
  daca tu nu ai noroc asta insemna ca nici alti jucatorii dupa late servare au avut acelasi noroc ca si mine sau mai putin
  nu trebuie sa te oftici.:p:p
   
 7. Salutare piloti,

  Ne cerem scuze pentru partile de poarta necreditate la login in cadrul eventului de lansare a portii Kuiper. Vom credita partile lipsa pe conturile afectate in cel mai scurt timp. Veti gasi o mentiune in jurnalul de bord in momentul in care veti primi partile de poarta.

  Echipa voastra DO

  -'S foarte curios cum se va intampla asta...am o poarta pe harta si alta construita...
   
 8. crow969

  crow969 User

  "Greetings, Spacepilots!

  We are currently executing a script which will prolong Premium and Doubler Advantage Pack subscriptions which have been purchased on 19-20 November 2015 due to the Kuiper Gate Launch Event. Those subscriptions will be prolonged by exactly the same time you have purchased it (e.g. if you purchased 1 month of Premium you will get another month on top for free).

  Please understand this as compensation for the adjusted amount of extra energy in bonus boxes which was done due to the communicated reasons. We hope this will be to your satisfaction.

  You will see the new expiry date of your subscription(s) in the respective section of the website once the compensation was booked to your account. Please be informed that it will take some more hours for the script to be finished.

  Your DarkOrbit team"


  Deci tot cei care au apucat sa culeaga din "erori" beneficiaza de compensatii! GG WP
  Dar ce facem cu cei care au adunat zeci de mii de extra-energy si au deschis zeci de Kuiper din care au facut milioane de uridium !?
   
  savuviorel_007 apreciază asta.
 9. Cehn

  Cehn User

  Evenimentul s-a terminat.
  Amuzant este ca streunerii au rămas în forma.
  Forma noua:)
  Pariez ca pana la anul grămezi de playeri vrednici ii vor vana 24/7.
   
 10. DORYAN13

  DORYAN13 User

  Presupun că așa vor rămâne de acum, alături de recruit-i și aider-i. Cel puțin așa am înțeles din anunțul oficial.
  Doar în x-8 poți spune că ar fi mai bine, pentru că dau mai mulți uri, însă s-a cam terminat cu statul liniștit pe vizibil la ce dmg și rază de acțiune au.
  Pe când în x-1, x-2 acum stai să-i cauți pe hartă dacă ai nevoie de ei în număr mai mare, de când au dat în această ușoară formă de "autism"și nu mai au acea curiozitate irezistibilă de a te studia în grup.
   
 11. Eu observ ca tu nu doar ca nu stii sa scrii corect, dar nu stii nici sa citesti.. asa am scris eu acolo, sau asta denota, ca ma oftic? de ce sau pe cine sa ma oftic, pe tine ca ai primit recompensa la 2 porti consecutive.. pff. Pacat ca m-am bagat in seama cu unul ca tine.. eu acolo ti-am adus argumente, copiind din citatele oficiale B.P. prin care confirma faptul ca au existat anumite erori, iar acest lucru l-am facut ca sa te luminez si pe tine si sa incetezi sa te mai contrazici cu alti playeri, ca acest lucru nu ar fi existat.. si inca ceva, citeste in comentariul meu anterior si vei vedea ca am spus ca si eu am primit acea recompensa, dar nu mai fac acea poarta pt. ca am deja toate designurile iar aceasta poarta care mananca intre 1500 si 1800ee nu merita facuta pt. o recompensa sigura de 15k + inca vro 7k de la npc. Ar trebui sa citesti mai cu atentie inainte sa te apuci sa comentezi aiurea..
   
  **Eva2013** și DORYAN13 apreciază asta.
 12. GaBy

  GaBy User

  am 7 porti kuipper , de când a aparut am facuto de 7 ori , ghinionist stiu ca sunt de când a inceput minunata ``sansa`` dar din 7 porti sa nu primesc nici design nici uri ? care este procentajul? 100% sa nu primesti nimic?
   
  catalina73 apreciază asta.
 13. Inainte de a continua...fa-ti calcule...cate recompense ar trebui sa primesti ca sa acoperi pierderea de EE (sau Uridium).
  Nici macar daca ai avea nevoie efectiv de design-uri poarta nu este atractiva atata timp cat le gasesti la Licitatie(mare parte)
  Este doar o greseala.....
   
  catalina73, DORYAN13 și savuviorel_007 apreciază asta.
 14. Daca deschid poarta Kuiper si finalized gg Kuiper si imi da 200k uri si daca mai fac inca 2 porti kuiper mai poate da si 200k uri iar?
   
 15. mobob

  mobob User

  daca finalizezi poarta kuiper ai o "sansa" de a primi design sau 200000 uri (daca ai deja designul respectiv).... cit de mare e acea sansa...hmmm,mai bine nu zic nimic,da' citeste si tu toata tema asta si poate iti faci o parere....
   
 16. Eu cred ca o sa pica 200k uri daca zici ,,o sansa'' de a primi design sau 200k uri.Daca nu am primeste design poate merita cu 200k uri:p.
   
 17. Si daca nu primesti nimic, asa ca mine? Doar recompensa de finalizare poarta!
   
 18. mobob

  mobob User

  ::))
  mda,si eu "cred" ca daca iau un bilet la loto cistig premiul cel mare....in principiu,am sansa ,nu-i asa?
   
  文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文 apreciază asta.
 19. Nu zic sa n-o faci! Daca ai mai mult noroc!? Bafta multa!
   
  文ж`Я~Λ~Đ~Ų`ж文 apreciază asta.
 20. Da poate ;).
   

Distribuie pagina asta