Feedback Discutii legate de Galaxy Gate "Kuiper"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de DUM.DUM, 6 Oct 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. DUM.DUM

  DUM.DUM User

  Buna ziua, am intrat in server test la kuiper gate si nu o pot termina, deoarece la finalul fiecarei runde ramane cate 1 npc pe care nu il pot lua in tinta, asa ca trebuie de fiecare data sa intru in zona radioactiva sa mor si sa intru iar.
  In felul asta cu 3 vieti nu reusesc sa o termin niciodata.
  Sfaturi ceva?
   
 2. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Aceasta este singura temă în care se poate discuta şi în care ne puteţi transmite feedback-ul dvs. cu privire la Galaxy Gate "Kuiper" .
  Orice altă temă pe acest subiect va fi ştearsă.

  Mulţumim!
   
 3. lohas

  lohas User

  eu nu pot intra in pagine de client in server test

  prima data am intrat dar sa restartat serverul si eram in poarta la primul val la ultimul streuner si nu puteam sa pun timta pe el cu acum nu mai pot intra ce se intampla?
   
 4. Cnd o lansati portalu Kuiper
   
 5. eu nici nu am apucat sa intru ca nu am reusit:)
   
 6. DUM.DUM

  DUM.DUM User

  mama ei de treaba..., acum trebuie sa renunt si la a 3-a viata deci pierd poarta din cauza npc pe care nu pot pune tinta a fost runda si viata.
   
 7. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Situatia este cunoscuta de echipa tehnica. Tocmai de aceea este un server de test, pentru a vedea daca functionarea portalului este corecta, inainte de implementarea lui pe serverele de joc.
   
  styv86 și catalina73 apreciază asta.
 8. am reusit sa intru si am jucat cam 3-4 ore ,daca nu si mai mult.despre poarta pot spune ca este un pic cam grea(raportat la nava de pe servar).sa vedem cum va fi cu nava de joc normala.este totusi cu mult mai dificil fata de restu portilor, tinand cont de ce damage dau npc-urile.oricum mie unu imi place si abia astept sa o implementeze.
   
 9. atyne

  atyne User

  o sa bage din nou test server?
   
 10. hαhαhα

  hαhαhα User

  nu știu cît de grea este poarta asta nouă și cîtă muniție trebuie să consumi pentru a o termina dar dacă luăm în considerare că avem doar ”șansa” de a obține unul dintrea acele designuri sau 200K de uridium după ce trebuie să completăm un portal de 100 de piese mi se pare că recompensa este extrem de mică.
  tradus pe înțelesul tuturor, asta înseamnă că avem șansa, destul de mare, de a cheltui vreo 150-200 k de uridium, bașca muniția și sepromul folosite pentru finalizarea unui portal a cărui recompensă sigură este de 15+7,5 mii de uridium.:rolleyes::eek:
   
 11. bubuletz

  bubuletz User

  Primele 2 valuri au fost boss streuner si apoi boss lordakia cu cativa boss saimon ,si ultimul boss saimon era "codat" :( , nici pet-ul nu il putea lua in target ,asa ca m-am intors in baza si am facut o kappa ,de ciuda :D . Decise poate presupune ca vor fi doar bossi ,poate vreun uber spre final.
  In mare sunt de acord cu tine,la capitolul recompense , dar se poate folosi x1+ PLT-2021 + ECO ,isi fac treaba,incet dar sigur-daca nu ai probleme legate de timp/ambitii de clasament etc) , seprom-ul..e gratis,si ar trebui sa fie tot timpul pe lasere si rachete.
  LE :Am facut odata poarta,am deschis-o ,si am mai facut-o odata .Am dat cate 100 energie (ca de.. aveam de unde pe Test Server) , mi-au trebuit cam 1500 energy ,de fiecare data.Daca prinzi multiplicatoarele bine ,s-ar putea sa ceara mai putine,dar in mare,cam pe acolo e.
   
 12. Ensw

  Ensw User

  LOL
  Cine te pune sa faci poarta daca nu ai design-...le cerute in dotare?
  Sa tot strangi palladium cand iti scoti 200k uri si 150k onoare cu 2 mil exp pentru poarta :D
  10 ore la palladium plus cat o dura sa faci poarta iti aduc 200k uri....(in 100 de ore la palla esti plin de lf4 :D) ;)
  Putin...foarte putin...
  P.S
  "Sansa"
  daca ar fi o urna si in ea 6 bile: bila 1 nik, bila doi design..etc
  ....
  Acu sa speram ca sansa de a pica design dupa finalizarea porti nu va fi mica ;)
   
  Modificat ultima dată: 8 Oct 2015
 13. Sunteti siguri ca pica si orice design daca alegem nava veng sau goli.Sigur pica si design-uri?
   
 14. atyne

  atyne User

  la poarta poate pica orice desing nu il poti alege
   
 15. Eu nu am intampinat aceste probleme. Am intrat cu kamikaze. =)
   
 16. **İEDÜ**

  **İEDÜ** User

  sa crezi tu ca o sa obtii design la fiecare poarta facuta :)) este exact ca si epsilon sau kappa exista sansa de a obtine diferite articole
   
 17. Cand o sa mai deschideti poarta Kuiper??
   
 18. Eu in locul lor as fi bagat de ex 10 cutiute bonus la finalizarea porti si sa poti lua una dintre cele 10 cutiute bonus Daca prinzi uri prinzi daca prinzi design, sau poate iei un mare 0. In felul asta am ne-o faceam noi cu mana noastra. =))). Si apropo va dati seama care este probabilitatea de a lua un design sau 200.000 uridium? =).
   
 19. Cand o sa mai se deschida sv test?
   
  catalina73 apreciază asta.
 20. mobob

  mobob User

  fara acel design sau cei 200000 uri compensatie,pur si simplu poarta nu merita efortul...totul depinde de care va fi probabilitatea de a le obtine....daca va fi mica,acea poarta va fi un mare esec....
   
  catalina73 apreciază asta.

Distribuie pagina asta