Discuţii despre Schimbările aduse Scoremageddon-ului

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 19 Iun 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Silviu

  Silviu User

  Aici e vorba de pushing nu de altceva.
   
 2. Corina-ro

  Corina-ro User

  Pushing se face zilnic pe joc,daca nu ma crezi viziteaza hartile inamice x1,nu e nevoie de scoremaghedon,cel putin misiunile cu nava CITADEL,sunt la mare moda.Spor la joc.
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Garantat, mai ales în astfel de cazuri, suportul aplică sancţiunile cuvenite situaţiilor de pushing.

  Dacă cunoşti astfel de cazuri şi nu le-ai raportat la suport, chiar în momentul în care le-ai observat, intervenţia ta pe acest subiect este egală fix cu zero, o simplă exacerbare doar de dragul senzaţionalului.

  Dacă le-ai raportat, din nou comentariul tău este fix zero, atâta timp cât ai fi putut observa imposibilitatea accesării profilului conturilor raportate (pt. o anumită perioadă de timp) precum şi, ulterior, diminuarea onoarei şi experienţei deţinute de respectivii utilizatori.


  Deci, cum e? :rolleyes:
   
  Silviu apreciază asta.
 4. blinckd

  blinckd User


  si tu ai spus-o :)) sa raportam la suport? cate sa mai raportam ca sa primim raspunsuri automate sau mesaje de genu ca nu se confirma cele spuse sau ca exista programe care cauta jucatorii necinstiti si ca nu se poate face nimic... etc
   
 5. Eu am raportat 2 jucatori chiar in timpul scoremageddon-ului, iar la doua ore dupa ce acesta s-a incheiat au fost scosi automat din top si paginile lor nu existau. Dupa 2 sapt au reaparut.

  Am prins alti jucatori facand pushing nu numai in timpul eventului, am facut suport si a doua zi au fost inchisi. Raspunsul de la suport a fost ca vor fi verificati. Si uite ca s-a putut. Adevarat, am mai primit si raspunsuri automate, dar au fost si cazuri in care in aceiasi zi sau in maxim 24 h acele conturi nu mai erau in top. Deci...se poate si nu pierdem nimic daca scriem doua randuri: serverul, ora pushingului, nickname si eventual pagina de profil a respectivului.
   
 6. Raspuns automat primesti oricum la fiecare e-mail trimis catre suport, dupa care vine un raspuns pe masura solicitarii tale. La cel de-al doilea nu imi spune ca ti s-a cerut sa nu revii cu un mail, pentru ca este imposibil. Decat daca spamezi, in final primesti un raspuns de genul "orice mesaj catre noi in legatura cu problema semnalata nu va mai fii insotit de un raspuns". In cazul in care tu nu primesti un raspuns in cateva zile, in acel mail automat este specificat faptul ca trebuie sa revii cu un e-mail si cu nr de ticket al solicitarii pentru care nu ai primit un raspuns.

  Eu vorbesc despre mesajele gen "Deja avem un script care depisteaza pushingul, bot etc". Ce incerc eu sa sustin este ca nu de fiecare data primesti acest raspuns. In urma anumitor solicitari, chiar se verifica manual conturile respective si se iau masuri (daca este cazul), deci nu pierdem nimic daca incercam.
   
 7. Sunt doua tipuri de mesaje "automate". Unul care vine automat de la sistem, fara posibilitatea de replay si unul de care multi jucatori nu sunt multumiti, de genul "stim deja, avem un script care depisteaza etc.".
  Tu te-ai referit clar la primul. Hai sa nu mai dezvoltam sbiectul.
   
 8. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  ...sunteţi off-topic!
   
 9. ursulet81

  ursulet81 User

  Ieri am surprins 2 jucatori care puneau tinta automat pe nave(laserele de la pet trageau de la departare imediat cum apareau pe minimap, eram pe invizibil) si din cate observ sunt si cu un punctaj foarte bun la scoremaghedonu trecut.
  I-am dat la suport si cine stie poate la urmatoru scoremaghedon vor fi prinsi daca vor folosi acel programel de pus tinta automat.
   
 10. Deci pana la urma exista programe "ajutatoare", exploituri si bug-uri nedescoperite, concluzia: DO e un joc viciat, nu vad sensul participarii la eventuri.

  Cam asta ar fi feedback-ul meu :)
   

Distribuie pagina asta