Discutii despre noua CASA DE LICITATII

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de -.-AVATAR-.-, 18 Feb 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Eu am impresia ca departamentul tehnic nu isi mai face treaba... Weekend-ul asta am licitat pentru un lf3-iar a doua zi am intrat pe cont si nu am vazut nici creditele nici lf3-ul, am trimis ticket la suport, si niciun raspuns.... Peste 3 zile iarasi am licitat pentru un lf3...peste 3 ore, nici credite nici lf3. Am trimis iarasi ticket, si am primit ca raspuns ca problema va fi trimisa la departamentul tehnic. Iar acum a trecut o saptamana, si nu vad nicio schimbare.
   
 2. -ady67-

  -ady67- User

  fratilor ce se intimpla cu licitatia am licitat pentru un scut bo2 si nu lam primit si nici creditele nu mi sau returnat ce se inimpla
   
 3. Nedelcu

  Nedelcu User

  Am bagat 600 mil pe aegis,.. l-am luat dar nu l-am primit si nu am primit nici creditele inapoi .. si domni de la suport au zis " O sa lucram pt rezolvarea problemei" bravo fratilor sunteti de nota 10...
   
 4. Si eu am patit la fel, am bagat 35kk la lf3, si nici creditele nici lf3 nu-l vad. PS: de 3 ore mi s-a intamplat.:eek:
   
 5. thereau21

  thereau21 User

  am cumparat un vengeance si am primit un mesaj ca am cumparat nava dar nu am primit nici nava nici creditele
   
 6. cand istoricul la licitatie va fi la zi ,atunci problema va fi rezolvata, doar asa puteti verifica daca licitatia e ok
   
 7. chiradal

  chiradal User

  Am verificat si eu...asa-i precum spune-ti.))
   
 8. Astazi am licitat pentru Aegis Elite 476 mil si Spearhead Veteran 17 mil nu am primit nici un design si nici creditele ...am trimis la suport sper sa se rezolve intr-un final...dar ce ma intriga este faptul ca daca "Casa de Licitatii" are probleme tehnice de ce nu se suspenda si se pune un anunt pe forum....
   
 9. Dark.Teo

  Dark.Teo User

  am licitat la un amplif SHD si nu am nici ampliful nici creditele. nu se mai dau creditele inapoi sau ce sa intamplat?
   
 10. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Se întâmplă că:

   
 11. iAcum o saptamana am bagat pe spearhead 300 si ceva de milioane de
  creditele mi-au fost luate!
  -nu mi'a aparut mesaj nici ca am fost suprasolicitat, nici ca am castigat,
  -la istoricul licitatie nu inteleg nimic...e in urma cu o saptamana,2, sau ce?!
  -SI CEL MAI IMPORTANT: am trimis 3 suporturi am primit raspuns(acum o saptamana) ca "problema se va rezolva in cel mai scurt timp posibil" ,nici acum nu am primit raspuns!!!

  Acum iar al licitat pe spearhead vreo 170 de mil si acceasi problema...am facut support sa vad acum ce primesc...va rog lamuriti'ma cu licitatia asta...ca suportul nu ma ajuta cu nimic...daca puteti verificati'ma si vedeti cu ochii vostri ca am llicitat si atunci si acum pe spearhead si nu am luat nimic!!!
  Va rog sa nu inchideti teme...pe motiv de problema nerezolvata!....e destul de grava treaba...am pierdut 600 si ceva de milioane de credite pe licitatii neacordate!!!
  Vreau aceasta roblema rezolvata
  Poate cineva din admini sa contacteze sediul central si sa resolve aceasta problema cu licitatia!

  User ID:68969727
   
 12. EmYy_1995

  EmYy_1995 User

  Eu acuma ma intreb , oare aceastra problema e doar la licitatia de nave? Deoarece eu licitez zilnic pe amplificatoare , invizibilitati si le primesc , in caz de suprasolicitare primesc creditele inapoi . Poate aceste probleme sunt doar pe unele sv. de joc , pe EG4 nu am auzit sa fie asemenea probleme.
   
 13. P!x3lL

  P!x3lL User

  am licitat 200 de mil credite pe amplif de scut si nu l-am primit ce se intampla aici ?
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  "Adminii" îţi pot doar recomanda să utilizezi funcţia "Caută" data viitoare şi, pt. prezent, să lecturezi tema de faţă!

  Cu siguranţă se vor rezolva. În momentul în care se va găsi soluţia tehnică, vom vedea şi cum va trata BP problema creditelor nerestituite / pierdute.
   
  Modificat ultima dată: 24 Noi 2014
 15. Dark.Teo

  Dark.Teo User

  mai oameni buni.....cu licitatia cand rezolvati? se pierd prea multe credite si nici nu le returnati. inchideti teme si nu se mai poate posta in ele. macar dati un raspuns concret(se rezolva in data de...). nu ne mai amagiti cu reduceri de nush de care. vrem niste raspunsuri concrete. aia de la suport iti ureaza spor la joc si iti spun de peste 1 saptamana ca problema se va rezolva.
   
 16. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  La care anume "teme" faci referire?! :rolleyes:
   
 17. Dark.Teo

  Dark.Teo User

  deci cand rezolvati problema cu licitatia? un raspuns concret de data asta, nu ceva de genul Referitor la problema semnalată de către tine, ea a fost deja raportată departamentului nostru tehnic care o va analiza şi rezolva în cel mai scurt timp posibil.

  Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create şi îţi dorim mult succes la DarkOrbit pe viitor!

  . o data fixa si sa ne spuneti cand ne primim creditele inapoi. este al 3-lea suport care il fac legat de aceasta tema si numai ambiguitati primesc ca raspuns
   
 18. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Hopa, ai găsit tema! Este totuși un început. Îți mai rămâne să o și citești, măcar în parte. :rolleyes:
   
 19. Dark.Teo

  Dark.Teo User

  sa reformulez, poate asa intelegeti. cand vom primi un raspuns concret in afara de cel in care incercati sa pareti zeflemitori in afirmatii. sunt 2 saptamani in care primim raspunsuri de genul. incepem sa ne pierdem rabdarea si asa pusa la incercare de un joc plin de defecte si imperfectiuni. poate incepeti sa ne raspundeti "macar in parte"
   
  Modificat ultima dată: 30 Noi 2014
 20. ROMANIA1

  ROMANIA1 User

  ©ØrrØsivΞ asta se da mare smecher pe forum. Nu va mai agitati, licitatia o sa fie inactiva cat timp vor ei. E o strategie, vor sa ne faca sa cumparam pe urdium, adica sa bagam bani. E o simpla parere!
   

Distribuie pagina asta