Feedback Discuţii despre Mascarada 2016

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de _basty13_, 16 Feb 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. se pare ca remediere nu o sa fie:)sunt 3 zile de la aparitie a mis. si pana acum daca era sa incerce remedierea se facea.deci spor la incercat sa terminati mis.
   
 2. Vladut

  Vladut User

  se remediaza,o fost sfarsit de saptamana si pentru ei...
   
 3. 22.02.2016 - 09:09[​IMG]Ai rezolvat cu succes misiunea "Sponsorizat de M.A.S.Q.U.E."!
  Interesanta misiune....ms Ovi..
  Sper ca si urmatoarea sa fie tot cu 'eroare'..;)
   
 4. #Fighter

  #Fighter User

  e linga ca misiunile astea sunt foarte dificile si pierzi o gramada de timp nu cred ca se merita sa le faci la ce reconpensa dau. Mai bine cit timp pierd sa fac o misiune faci 30-1 ora citiva bosi kloni si esi cu mai mult uri si credite sau stringi cutii faci citeva cubi daca ai nava suficient de buna si daca nu si nu face palladium (750-1500 . in 30 min-1 ora) din care scoti 50-100 gg in valoare de 5-10k uri (fara rabat sau premium).parerea mea - misiunile astea doar o pierdere de timp.
   
 5. P!x3lL

  P!x3lL User

  o prostie de misiune, iti ia 30 de min sa faci 40 de lordakia mai gasesti cate un noob care ti-o distruge dupa ce o cauti 10 minute pe harta apoi plimbate cu ea pana la portal cu x-6..pentru 1500 uri si 3 chei prada nici nu merita efortu sa o deschizi...sa o faca cine o gandit-o, si sa nu mai zic de ultimi 5 uber klon... mai vine un noob sa faca nave te-o prins si ia misiunea din nou...
   
  chiradal apreciază asta.
 6. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Chiar in aceste momente dupa restartul serverelor, misiunea va putea fi continuata cu cerinta corecta de data aceasta : distrugerea a 40 de lordakia in hartile 1-5, 2-5, 3-5.
   
  motanu_1990 apreciază asta.
 7. multumim de ajutor
   
 8. kk12

  kk12 User

  Salut!Am ajuns si in ultima zi a eventului Mascarada 2016 si design-ul Surgheon nu a fost introdus in shop pe uridium. Eu inteleg ca introducerea acestuia e la latitudinea dezvoltatorului, dar consider ca a trecut foarte mult timp de cand acesta nu a mai fost disponibil la shop pe uridium ceea ce creaza discrepante in joc intre cei care utilizeaza cardul si ceilalti jucatori.
   
  Seth[RO] și Neumarkt apreciază asta.
 9. BROSCOIUL

  BROSCOIUL User

  tu nu ai observat caci dezvoltatorul este pus numai pe mascarada si-si bate joc de noi ??
  ce pretentii ai dele el ??
   
 10. kk12

  kk12 User

  Salut Doar ce am terminat poarta kronus si npc ul evil you nu a lasat cutia bonus .
  Cei mai duri dintre cei mai duri pot câștiga o recompensă foarte specială anul acesta: învingând NPC-ul „Evil You” în poarta Kronos în timpul acestui event, vei fi recompensat cu un design de dronă exclusiv Enigmaroșu.

  După ce ai învins ultimul NPC din poarta Kronos, va rămâne în urmă o cutie bonus ce va conține designul
  poi cum vine asta toate npc urile au lansat cutia cargo doar cel care trebuia sa lanseze cutia cu designul de drona nu a facut acest lucru????????????????
   
 11. rattyionut

  rattyionut User

  scrie la suport
   
 12. Ai verificat jurnalul?---dupa ce "te omori:)'-pe cel rau bineinteles--iti ramane o cutie portocalie(mai stralucitoare)Am primit red enigma cand am trecut in ultima harta(cea cu recompensele-desi am cules si cutia de la evil 'me'
  Am primit recompensa de fiecare data(red enigma)
   
 13. Bismut

  Bismut User

  Ai primit 2 "Red Enigma" dintr-un singur Kronos ?
   
 14. 5/5:)

  kk12
  Iti da recompensa imediat dupa ce distrugi Evil you
   
 15. Seth[RO]

  Seth[RO] User

  Vrei suergeon..dai cu cardul! E chiar atat de simplu! Cam asta e atitudinea dezvoltatorului. Nu iti convine, iti iei jucariile si pleci! De fapt, doar pleci, jucariile,conform t.c.g. , apartin BP ;) Ca precizare, nu, nu am surgeon nici eu :)
   
  *N!NO* apreciază asta.
 16. mobob

  mobob User

  ::))
  si cardul tre' sa fie gros tare.....

  measajul e cit se poate de clar: cei cu cardul gros sint "rasfatati" .ceilalti...ei bine,trebuie ca cei favorizati de soarta sa aiba in cine trage,nu-i asa? si daca pina mai deunazi , mai era macar fuga posibila,incet incet,si aceasta posibilitate se limiteaza ...
   
 17. QUALYQULA

  QUALYQULA User

  este un joc și bineînțeles o afacere care e mai profitabila oare sa ei cu uridium sau sa bagi cardul pentru joc păcat ca suntem mințiți și prostiți pe fata o zi frumoasă și bafta la joc.daca am scris prea dur I-mi cer scuze.
   
  Seth[RO] apreciază asta.
 18. relax

  relax User

  Si cand il veti avea(fie cumparat cu uridium sau cu euroi), veti realiza ca nu e mare smecherie... asa cum unii prefera sa foloseasca lightning in favoare pusatului.. si surgeonul il tin in garaj in favoare altor design-uri care se dovedesc foarte utile(de la o situatie la alta), cum ar fi spectrum sau sentinel.. Da, am surgeon si pot garanta ca de cand il am a fost cel mai putin folosit design de catre mine.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta