Discutii despre INVITAȚII ȘI BONUS

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Pheno, 10 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Pheno

  Pheno User

  Vad ca s.au implementat bonusuri dar eu am deja 13 bonusuri primite cum fac acum rost de acele designuri si nu imi da voie sa invit.
   
 2. Eu inca n-am trimis nici o invitatie unu-i prieten pentru a face lvl 10 si asa sa adun 5 prieteni sa iau primu bonus ... dar totusi ele sunt bifate pana la al 3 ce-a cu 25 prieteni si nu inteleg dc , suportu imi tot zice ca am 10/10 invitati dar ei nu ma inteleg ce vreau eu sa zic ...

  Uitati dovada : http://postimg.org/image/uq1fup07h/
   
 3. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Sistemul de bonusuri pt. prietenii invitaţi nu este de dată recentă. Acesta a fost doar modificat / îmbunătăţit recent.

  În trecut aţi invitat cumva cei 25 de prieteni? Dacă da, atunci aţi beneficiat la vremea respectivă de bonusurile oferite pentru prietenii invitaţi şi nu puteţi relua procesul, invitând noi prieteni.


  Pt. că ai invitat în trecut 13 "prieteni" şi ai beneficiat, la vremea respectivă, de recompensele valabile atunci.

  Sistemul de invitatii nu este ceva perpetuu, poţi invita maxim 25 de prieteni şi acest lucru nu se resetează cu fiecare nouă faţă pe care o primeşte sistemul de invitaţii.
   
  Modificat ultima dată: 16 Apr 2014
  Luxury79 și Mί¢●®ømaη™ apreciază asta.
 4. Am o intrebare la invitatie de prieteni am ajuns la nivelul 2 din sistemul vechi am 11 bonusuri primite. Daca continui pana la 25 bonusuri primite primesc recompensa din ultimul nivel?
   
 5. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ...pentru că aşa a hotărît sistemul dar asta nu înseamnă că este drept şi cinstit !
  jucătorul a răspuns la solicitatea bp şi a adus în joc 13 prieteni de pe urma cărora se presupune că sistemul a beneficiat şi a oferit jucătorului o recompensă care a fost mult mai mică decît cea de acum. corect ar fi ca acel jucător să poată invita acum şi alţi prieteni pentru a putea profita şi el de noile recompense.
   
 6. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Atat timp cat toti cei 25 de prieteni (inclusiv primii 10 invitati deja) ajung la nivelul 12, DA, vei primi recompensa pentru ultimul nivel.

  Dupa logica asta, la fiecare noua modificare sau imbunatatire a jocului, ar trebui ca BP sa ne reseteze tuturor conturile de la 0, iar tot ceea ce am facut/realizat fiecare pe cont sa se duca pe apa sambetei!
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Apr 2014
 7. Silviu

  Silviu User

  MOD EDIT: Eu credeam că aici se discută despre lista de contacte, dar cum toți mergeți în direcția asta am să deviez și eu puțin.

  Dacă v-ați uita cu atenție la noua pagină de bonusuri a-ți observa ca noile recompense sunt nebifate, asta însemnând că le poți câștiga și pe acestea indiferent de câți prieteni ai invitat în trecut. Faptul că nu ți s-a resetat numărul de bonusuri primite nu contează (nici când au fost introduse noile misiuni nu ne-a fost resetată experiența la 0, dar asta nu însemna că nu putem face noile misiuni).

  Cum înainte era oferit un bonus de 5 logfiles și 5 bonuri de reparare (cred), acum trebuie ca prietenul invitat să ajungă la minim nivelul 10 în loc de 7 pentru a primi bonusul. Scopul acestui premiu individual este pentru a motiva utilizatorii să invite prieteni în continuare în joc, iar abilitatea unui utilizator de a invita prieteni în joc nu se oprește când acesta ajunge la 25.
  E ca și cum un brutar are la brutăria la care lucrează o normă de 25 de pâini pe zi, credeți că patronul îl va opri doar pentru că și-a atins norma? Cred că m-am făcut înțeles.

  Deci toată lumea poate invita prieteni și poate profita de noul sistem de bonusuri.

  Am să fac o mică analogie după spusele dumneavoastră.

  Avem o mașină care reprezintă noul sistem de invitații. După spusele dumneavoastră tot ceea ce i s-a întâmplat mașinii a fost să i se schimbe culoarea, dar în realitate acesteia i s-a schimbat motorul.

  Informațiile pe care le-ați oferit dumneavoastră și pe care le-a susținut domnul @-.-AVATAR-.- sunt complet eronate și induc utilizatorii în eroare.

  De dragul conversației, să presupunem că primele bonusuri oferite au fost atât de atractive încât au avut o rată de succes de 90%. Dacă ar fi ca dumneavoastră să implementați noile bonusuri, le-ați face disponibile doar celor 10% de utilizatori care au rămas și noilor înregistrați, sau le-ați face disponibile tuturor jucătorilor.

  Domnilor moderatori/administratori, vorbele dumneavoastră au un impact major în această comunitate deoarece dumneavoastră sunteți liderii noștri aici, așa că alegeți-vă vorbele cu mai multa atenție.

  Cred că m-am făcut foarte bine înțeles, așa că vă doresc tuturor spor la invitat prieteni în joc.
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 16 Apr 2014
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 8. N-ar fi drept ceea ce este, atunci cel mai bun bonus din invitatii era premium-u , iar acuma se da si 2 lf4 + emp ... mai multe
   
 9. ...ne putem lua dupa zicala: "Unde dai si unde crapa!"

  my2cents
   
  Silviu apreciază asta.
 10. Deci daca primi 10 care i-am invitat acu 1-2 ani nu ajung la nivelul 12 nu mai pot lua ultima recompensa?
   
 11. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Exact.
   
 12. Bre data trecuta cand era vorba cu invitatiile trebuia sa ajunga contu la lvl 8 ... daca vb cu baieti sa mai creasca la ele pana la 12 imi da si bonusurile astea ?
   
 13. Pai asta a fost acu 1-2 ani de unde mai stiu eu care sunt aia 10 prieteni ca nici nu mai stiu la cine am dat invitatie de prietenie.
   
 14. morfaila

  morfaila User

  am invitat niste prieteni si nu poata sa primeasca e-mailu ? de ce ?
   
 15. 1.Posibil sa fie cererea prea mare de playeri invitati .. avand in vedere ca eventul este nou toti jucatorii vor sa profite de recompensa si din cauza asta este posibil sa primim mai greu email-ul de comfirmare
  2. Poate fi vorba de inregistrarea unui jucator(invitat) numai prin IP pentru a scapa de eventuale fraude aduse la dezvoltator .o_O
   
  Modificat ultima dată: 13 Apr 2014
 16. Luxury79

  Luxury79 User

  Hei.. am vazut si eu optiunea cu BONUS ! si cum eu nu am facut pana acum rost de prieteni, am inceput sa fac rost..adica mi am invitat vreo 7 prieteni si cam 4 s au apucat sa joace... mnaa faza e caa mie nu imi apar acolo la bonus.. ce pot sa fac ?! :(
   
 17. Salutare echipa adminilor DO am si eu o intrebare referitoare la invitatiile trimise catre niste prieteni. Au trecut de asha zisul niovel 11 chiar 12 si nu am primit al 2-lea bonus. Puteti sa ma lamuriti ce se intampla
   
 18. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  se întîmplă că do-ului îi este teamă să nu fie "şmecherit" de acei jucători care au cugetul precum numele tău !:)
  recompensa va fi acordată (sau nu) după ce vei face un tiket la suport.
   
 19. **ДŘMДN

  **ДŘMДN User

  Sunt conturi crescute de tine sau de prieteni tai ?? Acum primesti bonusul doar daca invitatiile au fost facute si crescute de prieteni reali ..
   
 20. Normal ca sunt crescute de prieteni, cum altfel sa iau bonusul si i-am chemat la o sala de net de unde jucam toti. Ce vroiati sa spuneti cu acel ticket ?
   

Distribuie pagina asta