Discuții despre BĂTĂLIA PT. INFLUENȚĂ

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Dragonxx67, 17 Apr 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. COZMIN

  COZMIN User

  Sa distrugi NPC .
  Fiecare NPC iti ofera doua puncte . Deci ai nevoie de 50 struneri , lordakia ori alte NPC.
  Succes
   
 2. ©ØrrØsivΞ, total de acord ca si interceptorii sunt npc-uri. Nu ne-ar deranja daca acestia ar sta acolo manual. Oricum, sunt convinsa ca nu se va lua nicio masura, pentru ca mouse recorderul nu e depistabil, cum nu a fost nici pana acum. Si va fi inca un event castigat pe nedrept.
   
  Veneficus apreciază asta.
 3. Trebuie sa obtii 100 de puncte de influenta.
   
  Veneficus apreciază asta.
 4. mersi pt raspunsuri
  daca imi iau vanquisher imi ofera 7% daune in plus si impotriva npc-urilor sau doar impotriva adversarilor?
   
  Modificat ultima dată: 23 Ian 2015
 5. Cum spune si acolo, impotriva adversarilor piloti, nu npc-uri.
   
  Veneficus apreciază asta.
 6. Ok,ms mult
   
 7. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Încă mi-e proaspătă amintirea zilelor în care, re-seller-ii îşi glorificau, cu jurăminte pe roşu, programele drept "nedepistabile"...până într-o zi! ;)

  Ţi-am oferit un alt mod de a privi lucrurile. Să înţeleg că vă urmăriţi care se culcă primul? :)

  Nimic de zis, probabil unii vor beneficia de anumite "avantaje" nemeritate însă, din câte îmi aduc eu aminte, chiar şi la ultimul astfel de eveniment, rezultatele finale au fost periate de către dezvoltator. Tot ce putem face e să-i atragem atenţia asupra problemei.
   
  _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
 8. kk12

  kk12 User

  poate imi spune si mie un admin cum este posibil ca dupa 13 ore de event jucatorul de pe primul loc de pe serverul america gloabala 2 sa aiba 13500 de puncte adica echivalentul a 6000 de npc uri facute adica aproximativ un npc pe secunda? jucatorul respectiv doar ajucat dark ? nu a baut si el un pahar de apa, nu a fost la toaleta , nu a mancat? sau poate e echivalentul a 10 porti lambda cu tot cu npcurile din ele ,pot sa zica unii. cand a facut jucatorul respectiv 10 lambda? cu ce gg sau uri? jucatorul de pe locul 2 de pe acelasi server are 10000 de puncte adica un npc la 1,5 secunde?cum este omeneste posibil? locurile 3 4 si 5 au peste 6000 de punte adica un npc la 2 secunde? CUM SA CONCUREZ EU CU ASEMENEA JUCATORI?si poate nu imi stergeti comentariul ca se refera la topicul in cauza batalia pentru influenta
   
 9. 13500 de puncte e nimic...pe europa globala 5 pe primul loc e unu cu 23463 puncte de influenta:)
   
 10. relax

  relax User

  Pai si daca au distrus nave, au facut si o poarta, doua, trei ? Ce tu le faci program ca sa intrebi cat joaca ? Joaca fix cat vor ei. Si in ceea ce priveste nave distruse(pe care se primesc puncte destul de bine).. daca ei nu fac parte din compania cara domina harta 5-3, atunci au toate sansele. Nu te pune nimeni sa concurezi cu ei, iar daca vrei sa o faci, atunci o faci, ca poate si ei se intrec pentru locul intai, de aceea au atat de multe puncte.. sau este o pura coincidenta.
   
 11. beredanutz

  beredanutz User

  mai faceti o triere cu botuserii aia acum la event, ca merge jocu ....nu zic cum....
   
 12. kk12

  kk12 User

  eu am facut doar un calcul .daca esti putin atent vezi ca am gresit un pic la socoteli caci mam grabit sa scriu ca m am enervat cand am vazut cate puncte au aia .chiar si asa jucatorii respectivi au enorm de multe puncte da ma rog poate au cate 10 frati si joaca pe rand. cu una 2 3 porti nu faci punctele alea trebuie 11 , 12 13 porti... de unde atatee in 10 12 ore?
   
  Veneficus apreciază asta.
 13. In 2 ore am facut 2500 puncte ,aveam alfa,beta si gamma deschise de ceva timp si astazi le-am facut ..
  Tu vorbeai in postul anterior ca un jucator de pe locul 2 a facut 10000 puncte in 10 ore .. hm , nu-mi pot da seama ce ti se pare asa ciudat ,tinand cont ca deobicei top 20 baga ceva banuti ,in comparatie cu restu' :rolleyes::rolleyes:
   
 14. kk12

  kk12 User

  poi da ma inteleg ai facut 3 porti in 2 ore da pana la 10 000 de puncte mai trebuie inca 9 porti adica in total 12 porti iar pana la 13 000 de puncte alte 2 deci in total 14 porti in 12 ore?de unde atatea porti?ce ala a stat si a facut doar porti toata ziua cu uri si gg adunat anterior? altceva nu a facut si el ca a vrut sa fie pe primul loc la event !!? e posibil asa ceva!? cum sa nu iti pui intrebari ?
   
  Veneficus apreciază asta.
 15. E posibil sa ai dreptate,sa nu fie tocmai "uman" , insa daca ai rabatul ,premium si circa 1 milion de uridium ,ai sa ramai placut surprins sa afli ca vei face alfa,beta si gamma de te vei satura ,incearca doar !

  EDIT: Uridiumul care il vei scoate din porti sa il bagi inapoi :p
   
 16. kk12

  kk12 User

  adica sa bag bani ca sa vad cum ma fura altii
   
  Veneficus apreciază asta.
 17. salut Corosive.. cel mai corect nimeni nu stie ce se afla in spatele calculatorului si decat sa aratam cu degetul, mai si ne facem dusmani eu as propune ceva

  daca se poate trimite dezvoltatorului ca NPCul de tip INTERCEPTOR sa nu fie contorizat la influenta.
  cred ca este cel mai corect lucru si nimeni nu mai trebuie sa isi dea in cap, voi ce ziceti ?


  si o intrebare, daca mut compania, se pierde punctele personale?
   
 18. scris incorect ..."Batalia pentru influena: stare"
  [​IMG]
   
 19. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  De scris, este scris corect însă există o problemă în ceea ce priveşte afişarea "ţ-ului".
   
 20. kill529

  kill529 User

  Mie imi apare la misiunea de event de azi "sammle einfluss".Imi poate spune cineva ce ar trebui sa fac?:(
   

Distribuie pagina asta