Discuţii despre "Actualizare CCG"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 26 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Oberon, nu am sa intru in polemici cu tine pentru ca vazand cate postari ai pe forum realizez ca asta e viata ta, cred ca mai mult stai pe forum decat pe harti, probabil. De-a lungul timpului am intalnit multi ca tine carora le place sa epateze, cu toate ca de multe ori debiteaza niste ineptii care ii trimit in ridicol. Cu asta am inchis cazul de fata, alt raspuns nu-ti voi mai da ca deja ti-am acordat prea multa atentie.
  O zi minunata
   
 2. OBERON74

  OBERON74 User

  Iti multumesc pentru raspunsul tau,insa te inseli din nou,nu sunt genul de om care imi pierd vremea intr-un mod lipsit de sens pe forum sau pe "harti" si din contra nu imi place sa epatez/impresionez prin purtare pe nimeni,doar ca as dorii sa primesc niste scuze simple pentru faptul ca mai jignit prin citatul "Oberon e trist ca inca nu stii ca Romania face parte din EU."(consider ca mai facut idiot intr-un mod indirect,iar daca am inteles eu prost imi cer scuze).
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta