Discuţii despre "Actualizare CCG"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 26 Mar 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Aceasta este singura temă în care se poate discuta şi în care vă puteţi expune propriul feedback despre modificările aduse CCG Bigpoint.

  Orice altă temă pe acest subiect va fi ştearsă, la fel ca orice postare de tip spam în aceasta temă.
   
 2. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  putem vizualiza o listă cu ţările supuse embargoului, se numără rusia printre acestea ?
   
 3. OBERON74

  OBERON74 User

  Romania se poate include aici sau nu este afectata?
   
 4. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu există nici un motiv ca ţara noastră să fie supusă unui embargou.
   
 5. OBERON74

  OBERON74 User

  Stiu,dar avand in vedere ca este vorba de SUA si EU ma gandeam si eu ca poate s-ar intampla ceva si cu Romania.
   
 6. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Conform Actualizare CCG, ţările sunt:

   
  ThreeDaysGrace și OBERON74 apreciază asta.
 7. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  ok, mulţumesc !
   
 8. COZMIN

  COZMIN User

  Azi se schimba pt ei , maine se poate schimba pt noi.
  Nu avea certitudinea ca dupa ani de munca ,nu o sa fim in aceasi situatie in viitorul apropiat.
  O seara frumoasa
   
 9. Anonymous

  Anonymous User

  Intrebare, dupa afirmatia urmatoare : “Î: Locuiesc într-una dintre țările excluse menționate în CCG. De ce nu mai am voie să joc jocurile BP?
  R: După cum probabil știi, Bigpoint operează servere în SUA și UE. Din cauza unor sancțiuni politice și/sau embargouri impuse de SUA, UE și anumite țări UE, Bigpoint nu mai poate oferi servicii în aceste țări.
  Deși nu toate țările menționate se află sub sancțiunea sau embargoul SUA, UE sau al membrilor UE, toate jocurile Bigpoint și serverele de plată sunt conectate la o bază de date principală și ca atare sunt considerate drept un singur sistem, din punct de vedere legal.
  Din acest motiv, și deoarece nu avem opțiuni tehnice pentru a restricționa accesul la servere într-un anumit teritoriu, trebuie să blocăm accesul la serviciile noastre atât în SUA cât și în UE.”, mai exact ce se intampla cu conturile de exemplu aflate pe serverele europa globala, locuind in Romania, deoarece din afirmatia de mai sus, reiese ca va fi restrictionat accesul la serviciile Bigpoit atat in SUA cat si UE. Daca doar Cuba, Iran, Coreea de nord,Sudan si Siria sunt pe lista, nu intra in contradictie cu cele afirmate de domnul Pianoman?
   
 10. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  nu este nici o contradictie. e drept că fraza cu pricina este destul de ambiguă însă noi trebuie să înţelegem următoarele : accesul acelor rezidenţi din statele menţionate în CCG (Cuba, Iran, Coreea de Nord, Sudan și Siria) va fi interzis pentru toate jocurile operate de bigpoint atît pe serverele din SUA cît şi pe cele aflate în uniunea europeană.
   
 11. Anonymous

  Anonymous User

  Aici nu este vorba de ce trebuie sa intelegem, este vorba despre ce intelege oricine citeste afirmatia de mai sus, ca va fi asa, sau se va decide altfel, cu siguranta vom avea "surpriza" sa aflam.
   
 12. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Trebuie sa faci diferenta intre "teritoriu" si tara. Este foarte clar ca se va restrictiona accesul doar in tarile unde exista sanctiuni internationale, chiar daca aceste sanctiuni sunt aplicate unui anumit teritoriu din tara respectiva.
  Fraza citata de tine incearca sa explice ca , indiferent daca sanctiunile sunt aplicate doar de SUA, UE sau orice tara membra a UE, serviciile BP vor fi restrictionate pe toate serverele, in tarile supuse acelui embargou.
  Iar cu cateva postari mai sus colegul meu a si specificat tarile enumerate in anuntul oficial.
   
 13. -boghyy-

  -boghyy- User

  si eu daca vreau sa -mi bag premium trebuie sa bag cu 5 zile inainte ?:| sper sa fi inteles gresit eu ..
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Dacă ne şi spui ce ai înţeles şi referitor la ce ai înţeles, ne vom strădui să formulăm o părere / răspuns la nedumerirea ta.
   
 15. Anonymous

  Anonymous User

  Nu asta se intelege, asta se interpreteaza, dar o lasam asa cum a picat:), o consideram o greseala de exprimare, o zi cum va doriti:)
   
 16. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Există ţări cărora li s-au impus restricţii / embargourii doar de către SUA şi există, presupun, ţări cărora li s-au impus restricţii / embargourii doar de către UE sau ţări ale UE.

  Spre exemplu, datorită mijloacelor tehnice existente, nu se poate sista rezidenţilor din Cuba accesul la domeniul Bigpoint doar pe severele din SUA, astfel încât locuitorii acestei ţări să poată accesa totuşi servere-le din UE, fiind astfel necesară sistarea accesului la toate servere-le Bigpoint, chiar dacă UE nu are o dispută directă cu Cuba.


  Personal, consider textul anunţului ca fiind suficient de clar.
   
 17. Oberon e trist ca inca nu stii ca Romania face parte din EU.

  Ai inteles foarte gresit. Anuntul este foarte clar si se refera la plata recurenta cu cardul. In fapt vei fi notificat cu 5 zile inainte ca urmeaza sa se faca o debitare de pe contul tau de card. Astfel ai 3 optiuni. Fie refuzi tranzactia daca nu vrei sa mai achizitionezi pachetul respectiv, fie dai accept la plata daca ai fonduri pe card sau alimentezi cardul daca nu ai fonduri pentru ca tranzactia sa poata fi efectuata.
  Sper ca acum te-ai lamurit cum sta treaba.
  Numai bine
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 2 Apr 2014
 18. OBERON74

  OBERON74 User

  Chiar nu era nevoie sa evidentiezi o fraza pe care ai inteles-o gresit,dar cu toate aceste-a voi face "efortul" sa ti-o explic.
  In primul rand ceea ce am vrut sa transmit,a fost faptul ca nu eram sigur ca tarile care se afla sub "influenta" Europei sau a Statelor Unite ale Americii pot fi sau nu afectate de aceste restricţii/embargourii,dar acum am inteles.
  In al doilea rand,as dorii sa iti transmit ca faci o mare gresala cand te referi la cunostintele unei persoane,ironic, aflandu-te chiar tu in situatia unei "nestiinte" de cauza,insa cu toate aste-a,iti dau dreptate,este trist sa vezi persoane care incearca sa para ceea ce nu sunt.
  Iti admir incercarea de a corecta ceva(daca asta iti doreai atat de mult), care nu era nimic altceva decat o mica lipsa de informare.
  Iti doresc o zi cat mai placuta.
   
 19. Irinotza

  Irinotza User

  Eu nu am inteles nimic din acest CCG. Cu ce ne afecteaza pe noi daca acceptam aceste noi CCG?
   
 20. Hermes

  Hermes Board Administrator Team Darkorbit

  Pe intelesul tau :

  Accepti > joci DO.
  Nu accepti > nu poti juca DO.


  Cat despre a intelege ce scrie si ce modificari au fost efectuate, ai nevoie de o minima varsta de 18 ani, daca nu o ai, vor intelege tutorii tai legali care trebuie sa hotarasca in locul tau.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta