Feedback Discuţii depre "Loteria HITTAC"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hermes, 17 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Respectiv, dacă cumva la loterie aţi câştigat unul dintre design-urile existente ca premiu şi dvs. deţineaţi deja acel design, practic n-aţi câştigat nimic întrucât nu puteţi deţine două design-uri identice pt. o navă.
   
  liberalul13 și Veneficus apreciază asta.
 2. CapoHrx

  CapoHrx User

  Chiar si anuntul oficial (original, in engleza) referitor la a doua extragere este foarte greu de inteles...Cert este, ca va exista a doua extragere, la care vor participa cei care nu au castigat nimic. Eu nu am reusit sa inteleg daca vor fi disponibile din nou toate premiile initial puse in joc, sau doar ce a ramas din Vilma dupa tragerea initiala :) . Data si ora extragerii nu au fost anuntate :)
   
  Veneficus, Viorel_77 și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
 3. dady77-7

  dady77-7 User

  Sa inteleg ca va fi o a doua extragere la care vor participa doar cei care nu au castigat nimic si premiile puse in joc sunt toate sau doar ce a ramas de la prima?
   
 4. Arise

  Arise User

  va fi o a doua extragere unde vor participa toti si vor castiga tot aia de prima data :Do_O
   
  Gemini™, Viorel_77 și muclesmo apreciază asta.
 5. dady77-7

  dady77-7 User

  Da,asta cam asa este :) tot cei norocosi iau totul :)
   
  Viorel_77 apreciază asta.
 6. SELF

  SELF User

  O nelamurire,eu fac parte dintr-un clan full(adica suntem 43 de jucatori activi) si care am participat cat de cat la toate eventurile.Pe ts mai avem cateva clanuri active si participante la event,acum intrebarea de baraj:care sunt sansele ca din 100 de jucatori activi la event pe o globala sa nu castige nimica la extragere? fara suparare mie personal care am participat din 2009 aproape la toate eventurile si nu am castigat nimica si nu am primit nimica gratis de la bp "o mare facatura"
   
 7. _basty13_

  _basty13_ User

  asta da bataie de joc botisti au primit premi nu numai 1 ci 2 asa da joc asa incurajati jucatori sa vina sa joace cu programe
   
  muclesmo apreciază asta.
 8. WIΖΛΓΔ

  WIΖΛΓΔ User

  păi dacă pînă acum, pînă la această nefericită "loterie", au mai existat naivi care să creadă în mult trîmbiţatul slogan al do-ului cu "şansele" din joc sper că s-au lecuit definitiv şi iremediabil de credinţa că big p îşi lasă la îndemîna norocului încasările.
  "şansele" de care numai şi numai de ele depinde să primeşti HAVOC, lf4, HERCULES ori orice alt mult rîvnit şi valoros item din joc sunt bune de afiş lipit cu scrob pe gardul ce împrejmuieşte o afacere bănoasă.
  deci dacă nu vreţi să lăsţi la o parte "credinţa" în şansele pe care, cu "generozitate", le oferă bp, tot ce aveţi de făcut este să vă plătiţi cu ritmicitate premium-ul, rabaturile şi duplicatoarele. să staţi non stop în porţi dar să ieşiţi şi pe hărţi ca să aibă "talentaţii" şmecherii, maeştri ai programelor de luptă pe cine să distrugă, iar cînd ajungeţi cu nervii întinşi pînă la limită din cauza ăluia care nu mai crapă deşi trageţi în el trei sau patru jucători, să cumpăraţi uridium pentru RSB-uri şi EMP-uri şi să nu uitaţi să cumpăraţi şi chei pentru diferitele cufere în speranţa că ve-ţi găsi ceva valoros şi chiar dacă "şansele" oferite de do vă vor umple doar de design-uri colorate şi complet inutile nu disperaţi, în curînd bp va lansa un nou event la care veţi avea şansa să contribuiţi din plin cu euroi adevăraţi, muniţie şi timp !
   
  Just_Ovi, liberalul13, muclesmo și alți 6 apreciază asta.
 9. CapoHrx

  CapoHrx User

  Se pare ca a doua extragere a trecut. Astept cu nerabdare sa se ''laude'' cei care au luat ceva bun la a doua extragere :)
   
  ==H*Y*P*E*R*I*O*N== apreciază asta.
 10. crod

  crod User

  [​IMG]
  maxim 30 de capsule am tras
   
 11. CapoHrx

  CapoHrx User

  Felicitari. Si azi, a luat cineva ceva?
   
 12. QUALYQULA

  QUALYQULA User

  praf in ochii am luat chiar credeti ca se da ceva se lauda uni pe saituri ca au pile ca au luat locul unu si 2 consecutiv mai postase la prima extragere ca a luat cateva premii frumusele cum saracie sa mai joci cand te fura pe fata
   
 13. _basty13_

  _basty13_ User

  a fost extragerea de ieri
   
 14. Pentru a remedia această situaţie, am decis următoarele:
  • Utilizatorii care au primit mai multe premii vor păstra ceea ce au primit. Retragerea premiilor suplimentare astfel primite este un proces foarte complicat şi nu dorim să riscăm să creăm alte probleme suplimentare.
  • felicitari.sa cred ca a fost o intamplare ca ultima zi(cea suplimentara)la care majoritatea nu au putut participa nu ne puteam loga)a fost speciala.;)
  • e normal tot ce se intampla ,unii iau premii duble,triple,etc iar altii nimic.
  • ce sa intelegem?nu ar fi fost normal sa primeasca si restu celor care au transformat capsulele cate ceva macar asa de compensare ,daca pentru unii ati creditat multiple premii?
   
 15. Unde poate fi gasita o lista a castigatorilor de la Loteria Hitac??
   
 16. Arise

  Arise User

  pe hartile pvp, o sa gasesti castigatorii adunand cutii pe bot sau facand npc in x-7:mad:
   
 17. dady77-7

  dady77-7 User

  Lista castigatorilor de la Loteria Hitac este confidentiala :)
   
 18. SELF

  SELF User

  Scriam(2008) odata pe sport........ de caracatita din fotbalul romanesc,cred ca curand am sa scriu despre caracatita de pe darkorbit,pe care de fapt si de drept o traim fiecare pe globala unde jucam sa treaca timpul,sa mai spargem din monotonie,incercand sa nu ne stresam si vedem hartile pline de telighidati si castigatori ai eventurilor oferite de BP ca rasplata pt ani butati pe DO.Vrem fapte nu vorbe"echipa.......va multumeste"
   
 19. _Caput_

  _Caput_ User

  Eu din 130 de capsule am luat :
  23.11.2017 - 16:02[​IMG]Recompense primite de la Loteria Hitac: Ulei I (450x) (450)
   
 20. dady77-7

  dady77-7 User

  Norocosule :) nu toti au avut bafta ta :)
   

Distribuie pagina asta