Feedback Discuţii depre "Loteria HITTAC"

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de Hermes, 17 Mai 2014.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. catalina73

catalina73 User

Cum s-a tras la sorti,de unii au luat 3 premii si altii nimic cand am transformat sute de capsule? Cum?Ne dati un link cu tragerea sau doar ne spuneti ca s-a terminat si nu ne intereseaza cum s-a facut tragerea la sorti.

2. Si de aceea nu am nici macar designuri de drone si nici premium???

3. catalina73

catalina73 User

Incredibila loterie.Pun pariu ca macar 40-50% din aia care au primit recompense sunt din aia cu autoclic, cu boturi de cutii si altele. Frumos joc dar de la mine adio pachete saptamanale de avantaje bonusbox, rabat , premium. Macar nu mai bag bani in ceva trucat.

4. Eu am primit doar un set de drone Lava A-Elite, nu am găsit designul navei sau cel al petului cu toate ca scria "Set complet design-uri Lava A-Elite".

5. Bismut

Bismut User

6. La ce ora s-au dat premiile ca sa pot sa vad si la mine in jurnal

a gata am gasit ... 10 LF-4 .... si aveam deja 72...

Modificat ultima dată de către moderator: 15 Sep 2016
  7. Tibles

Tibles User

Azi am vazut un cubikon in 1-8,care se plimba nestingherit prin baza. Am vrut sa-l caftesc dar ...non-atac zona...sa iasa afara din baza la interval,n-a vrut...oricat l-am provocat.
    Asa ca am ''zburat'' intr-o baza adversa, dar degeaba...acolo n-am gasit nimica...
    Totusi,ce era cu acel cubikon???

8. Portal cubi -obtinut la loteria Hitac-genereaza cubi in hartile superioare

9. ΛЯΣS

ΛЯΣS Guest

Interventie corecta, multumim!

Salut!

Citat din anuntul oficial [FAQ] Asalt Hitac - August 2016:

"Articol nou - Cubiportal

Asemeni articolului Portal de Gheață, acest Cubiportal este un consumabil care îți va conferi o șansă unică de a deschide un portal ce îți va aduce un cubikon proprietate personală.

Acest articol poate fi câștigat ca recompensă extrem de rară din convertorul de capsule. Îl puteți folosi pe următoarele hărți: x-5 până la x-8 și 4-1 până la 4-5.

Articolul va dispărea după folosire. Dar, deoarece există o disciplină matematică numită statistică, care spune că un jucător poate obține două astfel de articole, perioada de cooldown este de 72 de ore."

Spor la joc!

10. https://board-ro.darkorbit.com//threads/discutii-depre-loteria-hittac.60341/page-12

Sρίŗίt,Miercuri la 11:50

14.09.2016 - 12:25 Câştig obţinut în loteria lunară Hitac.: LF-4 (x5)
    14.09.2016 - 12:26 Câştig obţinut în loteria lunară Hitac.: UCB-100 (x50000)
    14.09.2016 - 03:27 Câştig obţinut în loteria lunară Hitac.: 100000 Uridium

Minte?

11. Bismut

Bismut User

Sunt 3 conturi diferite pe servere diferite ! uitate la timp , de ex recompensa de 100k uri este pe un server SUA...

12. norocs omul .. a castigat pe 3 serverre cate ceva:D ... a primele doua e diferenta de un minut.. eu unu nu am de unde sa stiu ca sunt servere diferite... oricum eu sunt foarte nemultumit de lipsa de transparenta... se puteau anunta castigatorii pe forum ...

13. Bismut

Bismut User

Sunt 48 servere a cate 118 premii pe fiecare in parte, asta inseamna 5664 castigatori :rolleyes:
    Cine crezi ca sta sa tii enumere in forum pe fiecare in parte cu ce a primit si pe ce server:eek: ? Cu ce ar ajuta aceasta informatie pe ceilalti playeri :confused:???

14. listele exista .. nu cred ca era asa greu sa fie si publicate ... as fii si eu curios sa vad cine a castigat si curios cand se repara bugurile vechid e 3 luni ... am si eu doua curiozitati ... si nu cred ca sunt singurul ...

15. Bismut

Bismut User

Curiosii mor repede ! ;)

16. styv86

styv86 User

Da tu Bismut, nu ai fost curios cand ai inceput jocul? :rolleyes:

17. Bismut

Bismut User

Nu am fost curios de ce se afla in curtea vecinului :)

18. Sunteți gata să credeți un utilizator oarecare dar nu puteți crede ceea ce vă transmit eu?! :rolleyes:

19. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

sună un pic a ipocrizie chestia asta cu ”curiozitatea”. ți-ai făcut un nume pe acest forum exploatînd tocmai curiozitatea, nevoia de transparență, încercarea de a revela chestii de obicei dosite și nedrepte. încet, încet se pare că ai obținut un ”loc de parcare” privilegiat însă odată cu el te-ai procopsit și cu niscaiva obligații... între capră și varză nu poate exista echilibru cînd în joc apar beneficiile !:rolleyes:
    transparența deranjează doar atunci cînd realmente ceva ”necurat” se petrece și doar cei care au o oarecare implicare simt acest ”deranj”.

Modificat ultima dată: 18 Sep 2016
    magarushu*talpa*iute și kk12 apreciază asta.
  20. Bismut

Bismut User

loc privilegiat ? obligatii ? beneficii ? o_O
    Ma faci sa rad.
    Capra sare masa, iada sare casa. :rolleyes:
    De unde si pana unde ai ajuns tu la astfel de idei ?