Discuţii depre JACKPOT

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de 3dWARd, 10 Dec 2013.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
 1. Cehn

  Cehn User

  Bati campii fara gratie, inventand tot soiul de reguli ciudate.
  Fiind vorba de o chestiune publica rezultatele sunt publice.
  Si utile pt. organizator. Se transmite un mesaj clar: "Nu va pro.stiti jucati corect!".
  Conform enuntului lui Corozive si aberatiei tale castigatorii Turului Frantei au fost alocati arbitrar dupa excluderea lui Lance.


  Solutia era simpla: "Deoarece XXX , castigatorul JPA, a folosit mijloace nepermise premiul i se retrage si se atribuie urmatorului clasat".

  Problema e clara: Ne papa raia dar ne scărpinam cu eleganta.
   
  Modificat ultima dată: 16 Mai 2014
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Legat de trotinete:

  Nu voi traduce, e o informaţie care se încadrează la "ca fapt divers". Curioşii pot utiliza traducătoare online.

  Exact aşa s-a şi procedat.
   
  _»ΣLΣЙλ«_[WΔЯ™] apreciază asta.
 3. Silviu

  Silviu User

  Și cum dezvoltatorul și-a rezervat dreptul de a lua astfel de decizii...

  Are dreptul absolut de a lua orice decizie dorește, iar decizia lui nu trebuie să fie luată neapărat la fel ca în trecut.
   
  ~~Dark~Star~~ apreciază asta.
 4. Nu inventez regulile eu; stiam care va fi raspunsul. Daca esti curios sa stii ce s-a intamplat cu contul, intra singurel pe serverul pe care joaca si vezi daca mai exista in top. Dupa cum bine stii, in momentul in care trimiti catre suport o solicitare referitoare la un anumit player care foloseste programe interzise, primesti un raspuns cum ca va fi verificat, dar tie nu ti se vor oferii informatii suplimentare.
  Poate data viitoare vorbesti in cunostinta de cauza. :D
  Evident...;)
   
  Silviu apreciază asta.
 5. Hai sa nu ne lasam "dusi de val", doar nu aveti de gand sa comparati evenimente Olimpice, Tour de France, etc. cu JPA-ul.

  Si DA, BP-ul face ce doreste muschiul lui, dar asta nu inseamna ca e si corect, iar asta e o opinie personala, nu ma astept ca de maine sa se schimbe mare lucru, pana la urma au mai fost anulate JPA-uri pe diverse motive cum ar fi "jucatorii n-au reusit sa participe"... "se reface JPA-ul pentru a oferi sanse egale tuturor" si citatele pot continua.

  Ma intreb ce se intampla daca nu existau filmarile, se autosesiza BP-ul in baza log-ului cu multiple utilizari ale Tech-urilor fara cooldown sau toate erau bune si frumoase! Dar daca BUG-ul nu aparea nicaieri, nici in LOG, nici in filmari?!
   
  Modificat ultima dată: 16 Mai 2014
  3dWARd apreciază asta.
 6. Eu sunt convinsa ca fiecare castigator este controlat si nu doar pe parcursul bataliei, ci tot log-ul din ultima perioada, pentru a fi descalificat daca a folosit bug-uri sau programe. Nu i-ar conveni BP-ului sa dea bani reali unui trisor.
   
 7. Si totusi nu vad legatura daca BP oricum da banii la urmatorul dupa ce-l descalifica pe respectivul... ?!

  #$%^
   
  3dWARd apreciază asta.
 8. Asta e alta poveste :D Dezvoltatorul ia deciziile...
   
 9. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Dar cum? Ne vom rezuma doar la credinţele şi valorile personale ale unora şi doar atunci când acestea le sunt favorabile?! :rolleyes:

  Am fost suficient de explicit în:

  ...cel puţin, atât de explicit cât trebuia!

  Faptul că nu s-a făcut vâlvă, cum le e pe plac "apărătorilor luminii", nu înseamnă că BP nu ştia sau că descalificarea s-a făcut în urma "filmărilor".

  Vă adresasem anume o întrebare...

  ...deşi intuiam răspunsul. (chiar şi neprimirea unui răspuns anume, a fost tot un răspuns).

  ...dar dacă nu exista jocul?! Pertinente întrebări...o_O
   
 10. Posibil sa fi participat, nu imi incarc memoria cu astfel de informatii, pentru asta exista log-urile.

  Si totusi, un anunt oficial ar fi stopat nevoia de "vâlvă"... dar cine suntem noi sa intrebam despre un eveniment din joc?!
  Dupa impresiile unora noi cautam doar "lumina"...
   
  3dWARd apreciază asta.
 11. am si eu o intrebare dupa incheiarea primei lupte dupa cate minute urmeaza a doua confutare ? sunt interesat de intervalul de timp dintr-e confrutari ! :D
   
 12. relax

  relax User

  5 minute
   
 13. o noua bataie de joc e asta
  fugi tot meciul astepti radiatiile castigi atunci in viitor toti vor avea aegis si vor astepta radiatiile imaginativa cum ar fi...
   
 14. relax

  relax User

  Aia nu e bataie de joc.. este pura creativitate din partea jucatorului respectiv si a altora.. doar a reusit sa profite de ceea ce BP i-a dat, acum ramane sa-i mai dea si banii :)
   
 15. da si vom vedea toti playeri de azi in colo cu aegis in jpa asteptand radiatiile si doar fugand ti se pare ok?atunci pun si eu spearu si fug ....e foarte ok asa...
  si totul se va rezuma la robotel+booster hp,cooldown (fara tactica de bataie) si sa nu uitam mina slm,munitie de infectie,rachete ice,rachete bdr,emp si ish...si asa poti castiga...
   
 16. relax

  relax User

  Multa bafta!
   
 17. am vazut si eu astazi chestia asta si mi se pare o prostie,mai ales pt ca prin introducerea noilor munitii(ice rocket,pib) si formatii de drone,bp incurajeaza acest mod de "lupta"(cu greu putand fi numita asa).Trebuie sa asteptam sau,de ce nu,sa ne gandim noi insine la o tactica buna pt a combate acest stil...
   
 18. ar fi un inceput sa nu mai mearga abilitatile de aegis in jpa
   
 19. relax

  relax User

  Unde vezi tu avantajul in asta ?
   
 20. din moment ce se pot folosi abilitatile de la designurile de goli nu cred ca se poate interzice folosirea abilitatilor altor nave...pana la urma intr un 1 vs 1 ai nevoie si de tactica care se poate baza pe diferite nave deci,prin urmare,pe bonusurile abilitatilor acestora.Ceea ce nu imi place la noua tactica de a castiga jpa este faptul ca pur si simplu nu este o tactica,doar folosesti ce ai mai bun ca sa iti ti adversarul la distanta pana la aparitia radiatilor pe toata mapa,iar apoi iti repari hp ul cu abilitatile...nu mai este o lupta intre 2 jucatori,este fuga unuia de celalalt.
   

Distribuie pagina asta