Feedback Discuții depre ”Eveniment aniversar 10 ani DarkOrbit”

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de WIΖΛΓΔ, 1 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. probabil este o eroare.dar avandul puteti sa il faceti iar daca tot este pe harta

2. Nu pot accesa misiunea de event ''Schimbarea directiei''. Apas pe butonul verde si ..... nimic.

3. O alta intrabare , cand vor aparea cutiile bonus cadou care anul trecut erau prezente pe harta , sunt cutii de craciun sau de iarna deci ar cam trebui sa isi faca aparitia pe harta .

4. vrem sa repopulam servarele??cu ce incearca domul dezvoltator sa le repopuleze??acelasi event ca anul trecut aceeasi poarta nimic schimbat ,si de cand acest event cu asamblarea restul celor ce au urmat au avut mare legatura cu acest event e ca si cum ai manca fasole in fiecare zi doar ca de la o zi la alta folosesti diferite condimente deci pana la urma te cam saturi de fasole mai vrei si altceva in cazul de fata fasolea fiind acest event numit ,,asamblare,,care odata introdus a adus si o gramada de probleme din cate tin eu minte,,deci domule dezvoltator 10 ani de darck ar fi trebuit ceva diferit un event diferit pacat dar asta e omu cat poate atat face

5. Domnii admini ... de cate ori putem face portal cold wave HARD ? pt ca eu l-am terminat odata ,dar inca il am activ portalul pe harta 1-4,am intrat in el dar m-am lasat omorat,
    acum intreb ...daca il refac se poate intampla ceva?nu vreau sa fiu penalizat ,sa mi se spuna ca am abuzat de vre un bug
    EUROPA GLOBALA 1

6. ...sau poate, ca oricare supermarket care se respectă, punem la vânzare globuleţe şi betală încă de la începutul lunii noiembrie iar coşul de Paşti, imediat după Crăciun. :rolleyes:

Dacă vor fi de Crăciun cutiile respective, rămâne de văzut.

Anul trecut aţi acceptat misiunea(-ile) care vă generau cele două portale? Le-aţi finalizat cu succes la vremea respectivă sau de abia acum?

7. admin,
    ©ØrrØsivΞ

sincer numai tin minte daca am terminat portalul anul trecut (portal hard).. imi aduc aminte ca ma chinuiam sa fac skolul si nu reuseam nici cum...ramasesem cu vieti putine si nu l-am mai facut (cred !!! )...pana nu aflam cum se face,...sincer nu mai stiu cum a ramas...
    Sa incerc sa-l fac ?? fara vreo problema? sa-l termin si sa vad ,daca imi apare iar ?

8. Deci partea buna am observat ca avem poarta cold wave hard la infinit deci ne putem delecta cu uridium :)

9. Până ce echipa tehnică nu comunică cum stă treaba în privinţa portalului, nu vă pot recomanda ceva. Dacă este să privesc lucrurile strict din punct de vedere al mecanicii jocului, portalul nu ar trebui să se poată genera de mai multe ori pe parcursul unui event.

Există anumite probleme tehnice legate de acest portal însă unele probleme se prea poate să fie special induse de către utilizator, tocmai pt. a genera portalul de mai multe ori, deci un posibil exploit.

Sugeraţi faptul că vi se generează portalul în mod automat şi nelimitat?

10. pai mi-a aparut poarta fara sa activez misiunea ( tind cont ca l-am mai facut tot in aceasta saptamana), explicatie ?
    Cele de event cu portal pe x-4 le-am facut , cum puteti spune aparitia lui iar , nu am ice portal din cpu .

11. Deci nu mai mult de două ori?

12. nici eu , cum pot face misiunea ?

13. Nici dvs., ce? ...care?

14. Am misiunea , dar cand o accept nu-mi apare poarta

15. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

La mine este urmatoarea problema : dupa ce termin o misiune de event si ma reintorc la centrul de comanda trebuie sa dau log out si sa intru din nou pe pagina de joc pentru a putea incepe o misiune noua .:oops::(:(
    Mai are cineva problema asta ?

16. dady77-7

dady77-7 User

Salutare si la mine se mai intampla problema care o intampini tu,dupa ce termin o misiune de event trebuie sa dau log out:oops::(,EG6.

17. Seth[RO]

Seth[RO] User

Am aceeasi problema...bine macar ca le pot accepta :)

18. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

da.

19. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,de ce nu mai am misiunea de event cu santa,s-a scos sau ce s-a intamplat ?? :oops:

20. DORYAN13

DORYAN13 User

Și la mine a dispărut misiunea cu santa. Tocmai azi...

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.