Feedback Discuții depre ”Eveniment aniversar 10 ani DarkOrbit”

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de WIΖΛΓΔ, 1 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. pt k lui BP nu intereseaza la jucatorio_Oo_O;)

Beka apreciază asta.
  2. dady77-7

dady77-7 User

Salutare,nu putem accesa poarta de event GG Cold Wave fie easy sau hard,se remediaza problema sau cei care nu o putem face ramanem fara poarta,iar ceilalti care o au se pot bucura de ea :(.Am inteles ca azi trebuia sa se remedieze aceasta problema :)

3. Serios? Probabil de la atâta citit aţi obosit şi nu aţi sesizat intervenţia mea din această temă :rolleyes::

4. Nu scoateţi pe altcineva vinovat pt. incapacitatea dvs. de a citi nişte pagini de forum! ;)

De dat se va da la toţi cei ce nu l-au primit. A fost găsită problema şi se va aplica corectura necesară imediat ce va fi gata de programat.

Fiţi mai explicit, vă rog!

5. R.I.P.D

R.I.P.D User

unde va apar voua portile...ca eu umblu de 2 zile pe harti si nu gasesc nici una

6. În acest moment, problema porţii "Cold Wave" a fost remediată, poarta putând fi activată pe harta x-4 a companiei dvs., prin acceptarea misunii "Marea evadare" (varianta "easy" şi / sau "hard", după caz).

7. Pet-ul se blocheaza in Portalul aniversar in momentul cand dai kamikaze. Ii creste HP-ul si gata , nu mai vrea sa functioneze.

8. mie sincer mi-a mers ff bine in poarta nici un fel de lag doar ca azi am avut poarta dar nu mai merge chatul deci o problema rezolvata vine cu o alata problema dar poate maine dupa restart se rezolva si chatul

9. Fasole

Fasole User

am si eu o problemA am gasit mine retard si nu imi apare la mine

10. Nu pot reproduce cele sesizate de dvs.

Cunoaşteţi tipul respectiv de mine cum arată şi unde ar trebui să vă uitaţi?

11. Sa fie din cauza ca am uitat sa specific server-ul? De EG1 era vorba.

12. **İEDÜ**

**İEDÜ** User

portal aniversar nu se mai introduce? inainte aparea o poarta ca un tunel pe harta x1

13. Imi apare doar portalul easy. Cand iau misiunea pentru cel hard nu imi apare pe x-4 . Vreo rezolvare?(nu am timp de cautat pe forum)

14. buna ziua
    ... unii chiar daca au terminat portal cold wave hard inca le apare portalul. si mie unul mi-a aparut iar ... avem voie sa-l facem de mai multe ori ? mentionez ca misiunea cold wave hard nu mai este in misiuni event.... ceva lamuriri ???

15. Eu as avea o propunere cu dropul la cutiile ice si anume sa se mareasca dropul de mina dauna directa si sa scada cele cu rachete ice (la numar ). Cred ca toata lumea are cel putin 1000 de ice ,dintre care si alti au peste 30.000 . Eu as dori macar sa dea un drop de 4-5 mine dauna directa pe colectarea standard .

16. Dacă nu mă înşeală memoria, cam începând cu anul 2015, "portalul aniversar" este portalul "Cold Wave", respectiv cel ce poate fi activat pe harta x-4 a companiei dvs.

Nu am timp de verificat contul dvs. (dar o pot face) ...sigur nu aţi acceptat misunea, aţi generat portalul, aţi anulat misiunea, după care aţi efectuat portalul, toate acestea în speranţa că, ulterior, veţi accepta iar misiunea pt. a vi se genera iar portalul? :rolleyes:

Cum aţi văzut dvs. că "unii [...] inca le apare portalul"? Un nume de utilizator care pretinde aşa ceva?

Eu aş propune să se primească numai rachete "ice" ...:rolleyes: faptul că dvs. nu vă sunt de folos rachetele "ice" nu înseamnă că nici altora nu le trebuie.

N-am nici 1.000 dar nici 30.000 şi, cu toate acestea le găsesc foarte utile, mai ales atunci când oponentul meu doreşte să spele putina sau când doresc să-mi salvez pielea. ;)

Modificat ultima dată: 13 Dec 2016
    Seth[RO] apreciază asta.
  17. Vladut

Vladut User

Eu pretind,am facut ieri portalul usor,l-am inceput pe cel greu si l-am terminat azi.Dupa finalizare portalul e inca acolo,am intrat din nou,doar sa vad daca pot intra din nou,da,am putut. La fel cum pot accesa misiuni de event deja indeplinite. User ID 41991478

18. Nu, probabil din cauza ca aveam portalul hard aparut pe harta x-4 pe data de 6-7 decembrie (sau cand a inceput eventul), finalizand portalul tot in data respectiva. Deci sa inteleg ca portalul cold wave se poate efectua doar o singur data ,indiferent de data si imprejurari?

19. Din câte-mi aduc aminte din anii precedenţi, da, o singură dată se pot finaliza aceste portale .

20. si eu am patit la fel..am terminat azi portal cold wave hard,apoi am facut portalul easy,,dupa terminare am observat ca inca am activ portalul HARD din centru 1-4 si de curios sa vad am intrat in el, dar m-am lasat omorat . :) :) Se mai poate face inca odata domnii admini ?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.