Feedback Discuții depre ”Eveniment aniversar 10 ani DarkOrbit”

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de WIΖΛΓΔ, 1 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
  1. bai fratilor voi de unde luati plasmide??? am farmat azi toata ziua si in x-3, si in x-4, si in 4-5... am reusit dupa 6 ore de farm sa strang 2 plasmide. aveti vre-o idee de unde sa incep?? imi mai trebe 2 pt misiune.

2. Bismut

Bismut User

Plasmidele se obtin de la Devolarium si Sibelon. La boss si uber sansa de drop este mai mare.

3. kk12

kk12 User

De la boss sibelon in x4 eu am obtinut cel mai repede.Sa nu intelegi de aici ca faci 5 bosi si te ai scos.Misiunile sunt facute sa pierzi timpul aiurea in zadar fara rost etc.

4. joc pe eg 2,pe data de 11 multi playeri au avut poarta de ghiata,dar si multi nu au avut aceasta poarta.cum este posibil?va rugam ne puteti lamuri ce se intampla?multumesc

5. Nu va pot intelege oameni buni, voi credeti ca daca bagati evenimente multiple si chesti noi, credeti ca lumea o sa inceapa sa joace sau sa joace dinou ? Da , e adevarat va multumim pt lucrurile noi aduse pe joc, dar daca nu rezolvati problemele care exista in loc bagati chestii noi nu o sa ajungeti nicaieri, un exemplu in ultimele 2 luni multi nu mai joaca, ia ghiciti din ce cauza, din cauza LAGULUI!!! si cred ca nu sunt singuru de aici care aceasi parere.

6. Ma mai ajuta si pe mine careva va rog??? Unde gasesc un demaner freighter? e o misiune in care trebuie sa ii fac 1000000 dmg

7. Chiar credeţi că va citi altcineva, în locul dvs., tema de faţă şi FAQ?

8. cand se va reimplementa portalul pentru cei care nu l-au primit ?

9. Ati spus ca se va rezolva in dimineata asta, eu inca nu vad nici un portal...

10. CU rabdarea vei trece marea !!!

11. _basty13_

_basty13_ User

cam cat sa asteptam pana se gata cei 50 %de exp pe care iam cumparat pe bani nu pe nasturi?
    asta ii jocul din ziua de azi bagi bani si restul pauza asta este nu merge

12. Nici nu vreau să-mi imaginez ce ar fi ieşit dacă vă începeaţi dimineaţa la Seoul (CET +8 ore)! :rolleyes:

Când am zis!

13. Nu stiu ca nu am vazut ... imi cer scuze ...

14. _basty13_

_basty13_ User

deci cand se rezolva si de ce uni da si alti ba?

15. Cum dvs. refuzaţi să citiţi tema de faţă, cel puţin discuţiile recente, n-am de gând să mă repet!

16. am tot citit tema si FAQ acolo scrie clar ca pe data de 11 DECEMBRIE poarta Skoll,azi e 12 DECEMBRIE,Domnule admin daca nici dumneavoatra nu stiti raspunsul la ce intrebam aici cred ca ar fi ma bine un simplu raspuns NU STIU si gata

17. QUALYQULA

QUALYQULA User

Domnilor admini noi acesti jucatori care nu beneficiem in mod egal cu restul jucatorilor care au primit deja portalul ce se intampla dintro postare mai sus mentionata sa zis ca astazi se va rezolva nu e frumos cand o parte il au si o parte nu asta inseamna ingradire si foarte frumos ne cam duceti de nas cam de multisor cu misiunile la fel se intampla cam urat cand joci de 4 5 ani si vezi diferente de la an la an cam nasol pentru un jucator vechi un raspuns daca se mai da portalu la cine nu il are daca e vrun admin in zona.

₱₳₦Ị₭ apreciază asta.
  18. Se pare ca e o problema cunoscuta si va fii remediata pe viitor !

Deci cu desigurile de pet si drone (cele de pe prima pagina ) , nu se vor mai afla la asamblare ,doar decat paymanet ?

Modificat ultima dată de către moderator: 12 Dec 2016
  19. Blacklord

Blacklord User

Bravo BP, ati reusit inca odata sa ne tineti in suspans, nici macar o scuza sau o explicatie ce se va intampla pana la urma. felicitari inca odata de ziua voastra aniversala foarte "reusita" si de inca o zi din timpul nostru in care ne prostiti!!!

Seth[RO] apreciază asta.
  20. rattyionut

rattyionut User

stie cnv dc numi apare portalul de event?

Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.