Feedback Discuții depre ”Eveniment aniversar 10 ani DarkOrbit”

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de WIΖΛΓΔ, 1 Dec 2016.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. Ca tot veni vorba , misiunea cu dermaner este indisponibila teoretic deoarece nu vad niciun dermaner , v-as ruga sa o scoate-ti va ro frumos !

  Poate cineva sa-mi explice de ce apare cutiile de craciun pe o perioada limitata de timp (adica 1-2 ore ) , sau sa fie o greseala a jocului , iar cat despre cutiile speciale de gheata as dori sa reapara pana la sfarsitul evenimentului .
   
  Modificat ultima dată de către moderator: 3 Ian 2017
 2. kk12

  kk12 User

  Stai linistit nu e nici o greseala criza continua la Darkorbit.Pentru prima data in ultimii ani , in ultima zi a anului nu vom mai avea icemeteorid toata ziua. Daca asa cred ei ca isi vor reveni e clara treaba .Si mai vor premium , dublu , rabat etc.
   
  destroysmoke, OLĐ^SHATTΣЯHAИĐ și crod apreciază asta.
 3. Sa ne asteptam la vechea problma cu reconectul ... , e clara treaba ;jocul e ruinat daca nu se vor face rezolvari , evenimente bune dar grafica si conditia jocului este pe langa...
   
 4. rattyionut

  rattyionut User

  ce dur esti dar ai mare dreptate
   
 5. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  După problemele întâmpinate, eventul Demaner a fost reprogramat a se desfăşura în cursul lunii ianuarie 2017. Nu s-a precizat o dată anume.

  Intervenţie corectă, mulţumesc!

  Misiunea respectivă făcea parte din categoria misiunilor disponibile în mod aleatoriu. Consultaţi FAQ!
   
  Modificat ultima dată: 3 Ian 2017
 6. Din cite am citi acest portal poate fi facut pine pe 11 ianuarie dar eu nu vad portalul acum si nici misiunea cum pot sal fac ?
   
 7. portalul acela putea fi accesat pe data de 11 decembrie(ca in fiecare an),si atunci era disponibila si misiunea pt el,nu stiu in cit timp trebuia terminat,eu am facut relativ repede
  99% trebuie sa il astepti pe cel din decembrie,anul asta,mai departe,doar un admin sau un moderator te lamureste,spor la joc
   
 8. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Portalul de iarnă - "Fisura" ("Cold Wave") a fost lansat pt. prima dată în decembrie 2014, fiindu-i aplicabil FAQ-ul comunicat la acea vreme:

   
 9. SELF

  SELF User

  Sal! am o intrebare eventul care a fost de craciun "val de ger" sau cum se chema,cand terminai poarta parca spunea ca ai primit o parte kronos sau ma insel?
   
 10. Bismut

  Bismut User

  Da, era sansa sa primesti un element la Kronos.
   
 11. SELF

  SELF User

  eu stiu asta ca imi aduc aminte cand am facut portile val de ger ca scria la sf portii ai primit un element kronos si vroiam sa stiu daca a fost un bug sau este o eroare de sistem si cand se vor primi cele 2 elemente kronos?
   
 12. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Primirea unui element pt. poarta Kronos se bazează pe şansă. Dacă deţineţi deja acel element pt. poarta Kronos, la finalizarea porţii "Fisura" nu veţi mai primi niciun alt element.

  De exemplu: dvs. deţineţi deja toate elemente Kronos obţinute prin finalizarea porţii Alfa. Dacă la finalizarea porţii "Fisura" aveţi "norocul" să primiţi tot un element Kronos ca pt. poarta Alfa, acel element Kronos nu va mai fi creditat.
   
 13. SELF

  SELF User

  pfff ce repede va scoateti cand trebuie sa dati ceva.....ce imi spui mie acum si la ceilalti care au problema asta cu elementele primite in poarta fisura,e ca si cum as vinde o sauna de 2 persoane la un client de 150kg si incape numai el.:D
   
 14. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Discuţii pe acest subiect s-au purtat încă de la introducerea pt. prima dată în joc a portalului respectiv, în 2014.

  Data viitoare, fie mă credeţi pe cuvânt, fie vă debarasaţi de lene şi vă documentaţi singur, utilizând funcţia "CAUTĂ".

  P.S. Dacă clientul are distribuită greutatea pe înălţime, îi cereţi bani în plus pe saună pe motiv că ar putea încăpea în ea 3 persoane?! :rolleyes:

  Temă închisă.
   
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta