Anunț ...din spatele scenei DarkOrbit

Discuție în 'Eventuri' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.
 1. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Salutare Piloţi Spaţiali!

  De multe ori, prin diverse medii on-line, fără a avea un caracter oficial, se vehiculează informaţii cu privire la ceea ce se află în lucru la DarkOrbit, fie că e vorba de noi event-uri sau de noi lucruri care urmează să se implementeze în joc.

  Un astfel de exemplu este şi tema existentă în forumul englez.

  Deoarece nu dorim să vă simţiţi mai puţin informaţi / apreciaţi prin faptul că, din diferite motive, nu aveţi acces la astfel de informaţii, chiar dacă ele au un caracter neoficial şi nu sunt controlate de noi, vom încerca să abordăm o altă modalitate de furnizare a informaţiilor legate de ceea ce se află în lucru la DarkOrbit.

  Ca atare, ori de câte ori avem permisiunea dezvoltatorului jocului, vom utiliza tema de faţă pentru a publica astfel de informaţii cu precizarea că vor fi informaţii primare, fără să dorim să intrăm în detalii, astfel încât să nu afectăm plăcerea / surpriza de a descoperi voi înşivă despre ce este vorba, atunci când cele informate aici vă vor fi accesibile în cadrul server-ului de test sau a jocului. Anumite lucruri trebuie să surprindă! ;)


  Pentru dezbateri legate de informaţiile care se vor publica în această temă, vă rog să utilizaţi ACEASTĂ temă.

  Echipa voastră,
  DarkOrbit România :)
   
  ursu85panda, fanatyk_satar, styv86 și alți 8 apreciază asta.
 2. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  "Atacul P.E.T.-urilor ucigașe"


  Event-ul va rula în cursul lunii septembrie, timp de două săptămâni.

  Noi NPC-uri: 15 noi NPC-uri care vor arăta precum P.E.T.-ul la diferite nivele (de aceea sunt 15). Aceste NPC-uri îşi vor face apariţia pe diferite hărţi ale companiei precum şi pe harta 4-5.


  Misiuni: 28 noi misiuni, 14 nivel mediu şi 14 pentru veterani. Fiecare parte a unei misiuni conţine o misiune epică care va genera un portal galactic (galaxy gate) în care va trebui să înfruntaţi mai multe valuri de NPC-uri P.E.T. şi un Boss P.E.T.  Realizări (achivements): Utilizatorii pot obţine 5 noi realizări pt. diferite activităţi.


  Jocul: În portalele galactice şi pe anumite hărţi vor fi zone speciale care vor pune P.E.T.-ul vostru în modul pasiv, atâta timp cât vă aflaţi în acele zone. Cutii bonus speciale îşi vor face apariţia pe hărţile de joc.


  Vânzări: Vânzări instant, în special legate de P.E.T. şi echipament pt. P.E.T. dar şi pt. alte lucruri, vor fi disponibile pe parcursul event-ului, atât în secţiunea SHOP cât şi secţiunea PAYMENT.

  N.B.: În momentul desfăşurării event-ului, anumite lucruri pot suferi modificări faţă de informaţia prezentată!
   
  Modificat ultima dată: 7 Sep 2015
  styv86, morfaila, _Ely.anya_ și alți 25 apreciază asta.
 3. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  In curand...

  screenshot_eic.png
   
  Zr1, -SmecheriT-, fanatyk_satar și alți 13 apreciază asta.
 4. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  ....liber la ghicit! ;)

  StreunerGateLeak.png
   
  Zr1, -SmecheriT-, catalina73 și alți 16 apreciază asta.
 5. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Vă atragem atenţia că acest proiect este încă în lucru şi, ca atare, numele şi balansarea anumitor caracteristici pot fi schimbate înainte de lansare. Mai mult decât atât, caracteristica Ghostifier (cu voia dvs., "Fantomizatorul" :p) este de dorit a o deţine şi s-ar putea să nu fie introdusă.

  Halloween 2015 FAQ

  Halloween 2015 va prezenta aceleaşi caracteristici ca şi în ediţiile din anii anteriori dar va furniza un nou conţinut ecitant cu noi misiuni şi realizări (achievements), noi design-uri de drone şi o poartă specială Halloween.

  Caracteristici de Bază


  - 7 misiuni exclusive, inclusiv o provocare specială;
  - Cutii Bonus Dovleac Speciale;
  - Oribilul NPC Curcubitor ameninţă siguranţa hărţilor stelare de pe Orbită!
  - NPC-uri Boss Fantome – mai multă teroare, recompense mai mari!
  - Formaţia de Drone Liliac – tot ceea ce ai nevoie în lupta împotriva extratereştrilor;
  - Noi Design-uri de Drone!
  - Noul CPU Ghostifier, îţi transformă nava într-o fantomă – înfricoşător!
  - Poarta de Invazie pe Nivele cu NPC Kucurbium;
  - Realizări (Achievement) + Titluri:

  o Ghost Hunter (Aur): Distruge 100 Npc-uri fantomă.
  o The Pumpkin Warrior: Învinge de 4 ori Boss-ul Curcubitor.
  o Curcubinator (Aur): Distruge 900 Curcubitor Minions.
  o Demon Hunter (Aur): Distruge 4 NPC-uri Demon Drone.
  o Conqueror of Terror (Aur): Obţine cel mai bun timp în "provocarea specială" până la sfârşitul eventului.
  o Ghost Seeker (Argint): Distruge 50 NPC-uri Fantomă.
  o Jack o’Lantern (Argint): Colectează 600 Cutii Bonus Dovleac.
  o The Medium (Bronz): Distruge 25 NPC-uri Fantomă.

  - Doar Realizări (Achievement)

  o Sweet-tooth (Fier): Colectează 2.000 Cutii Cargo Candy.
  Introducerea de noi Design-uri de Drone!

  Intoducem un anumit număr de noi design-uri de drone cu variaţii specifice, astfel încât să le alegeţi pe acelea pe care le îndrăgiţi mai mult.

  Trei design-uri (“Robo-Bat”, “Reaper” şi “Skull”) vă vor oferi o variaţie de noi efecte vizuale. În plus faţă de acestea, design-ul "Demon" vă va oferi, de asemenea, un mic bonus.


  halloween.jpg

  (*) Exemplu:

  · Dacă deţii 5 drone şi le echipezi pe toate cu Design-ul Demon, în plus faţă de bonusul de 5% la daunele produse de rachete, vei beneficia de o reducere de 5% a timpului de reactivare a rachetelor ("bonus de bază").
  · Dacă deţii 10 drone şi le echipezi pe toate cu Design-ul Demon, vei beneficia de 10% bonus la daunele produse de rachete şi o reducere de 5% a timpului de reactivare a rachetelor.

  Notă: Dacă nu deţii întregul set de drone (8 iniţiale, 10 incl. Apis şi Zeus) şi cumperi sau câştigi o nouă dronă fără a o echipa cu design-ul Demon, bonusul nu se va aplica până când nu vei echipa design-ul Demon.

  Tunelul Terorii (Poarta Halloween)

  Apărând în centrul hărţilor x-4 a fiecărei companii, această poartă are 9 hărţi. Fiecare nouă hartă are un nivel de dificultate al valurilor crescut faţă de precedenta, până la cea din urmă hartă care este o adevărată "nebunie".

  Pe prima hartă, vei putea găsi o Cutie Demon conţinând 1 design de drone nou. La finalizarea ultimei hărţi, Cutia va conţine arătosul design de drone special Demon.

  Notă: Poarta Halloween se poate efectua o singură dată în decursul a 24 ore - deci, fie că veţi pierde cele 100 de vieţi, fie că veţi finaliza cu succes poarta, va trebui să aşteptaţi 24 ore. (ex. dacă aţi început poarta la ora 7 şi o terminaţi / pierdeţi la ora 8, veţi putea efectua o nouă poartă la ora 8, ziua următoare)


  Ghostifier GST-01 CPU

  - La utilizare, vă va transforma nava într-o Fantomă timp de 60 secunde;
  - Timp de reactivare: 120 secunde;
  - Consumabile: funcţionează precum EMP;
  - Disponibil:

  · în Magazin (Shop) pt 750 Uridium;
  · pachet cu 10 încărcături disponibil în sistemul de Plată cu reducere   

  Fișiere atașate:

 6. -.-AVATAR-.-

  -.-AVATAR-.- Guest

  Vă atragem atenţia că acest proiect este încă în lucru şi, ca atare, numele şi balansarea anumitor caracteristici pot fi schimbate înainte de lansare.

  Caracteristica Asamblare (denumire in lucru)

  Caracteristica "Asamblare" este in dezvoltare si reprezinta un sistem de fabricare care ofera posibilitatea de a "fabrica" articole din consumabile precum materiile prime (existente si unele noi). Pentru a putea fabrica articolele, veti avea nevoie de "retete", marea lor majoritate fiind disponibilie in mod implicit iar altele trebuind sa fie colectate in timpul activitatii normale pe joc sau vor fi disponibile in timpul anumitor evenimente (ex. recompense la finalizarea portilor galactice, a diverselor misiuni sau ca recompensa la finalizarea anumitor realizari). Toate consumabilele ce vor fi folosite in fabricare vor putea fi procurate in timpul jocului (ex. cargouri NPC, recompense UBA, recompense misiuni...) insa, daca veti dori sa adunati consumabilele mai repede, veti avea posibilitatea de a le achizitiona direct din SHOP si/sau prin sistemul de plati.
  Nici un consumabil nu va fi disponibil doar pe baza de uridium sau doar in sistemul de plati!

  Vor fi articole ce pot fi construite numai o data (designuri de nava, PET) sau de un numar limitat de ori (drone). Altele vor putea fi construite fara limita. Este planificat a se oferi o gama variata de articole pentru constructie, in timp ce altele noi vor putea fi adaugate oricand, iar altele vor fi disponibile doar pentru o perioada limitata in timpul diverselor eventuri.

  Iata cum este posibil sa arate functionalitatea. Ferestrele trebuie intelese si urmarite pas cu pas, de la stanga la dreapta si de sus in jos.

  Mai multe detalii vor urma imediat ce proiectul va progresa.

  assembly.jpg
   
  Berserk``, Zr1, catalina73 și alți 14 apreciază asta.
 7. ©ØrrØsivΞ

  ©ØrrØsivΞ Board Administrator Team Darkorbit

  Vă atragem atenţia că acest proiect este încă în lucru şi, ca atare, numele şi balansarea anumitor caracteristici pot fi schimbate înainte de lansare.

  Valul de Ger 2015

  Va fi eventul Valul de Ger 2015 similar cu cel de anul trecut?

  Da şi nu. Chiar dacă eventul de anul acesta va păstra caracteristicile celui de anul trecut (detalii AICI), Valul de Ger 2015 vine cu noi caracteristici, cum ar fi o nouă navă şi design-uri noi de drone, precum şi o ediţie specială a UBA. Mai mult decât atât, conţinutul calendarului de Crăciun a fost reprelucrat.

  UBA: Sezonul îngheţului

  Confruntaţi-vă în meciurile UBA ca şi până acum dar cu extra premii, în plus faţă de recompensele obişnuite per server:

  - Locul 1: design-uri de navă "Frost", 10 design-uri de drone "Frost"
  - Locul 2: design-uri de navă "Frost", 8 design-uri de drone "Frost"
  - Locul 3: design-uri de navă "Frost", 6 design-uri de drone "Frost"
  - Locurile 4 -10: design-uri de navă "Frost", 4 design-uri de drone "Frost"
  - Locurile 11- 30: design-uri de navă "Frost", 2 design-uri de drone "Frost"
  - Locurile 31-50: design-uri de navă "Frost"
  - Titlu special pt. Top10: "The Blizzard"

  Design-urile de navă "Frost"

  Design-ul de navă "Frost" va fi disponibil în Magazin (Shop) pt. următoarele tipuri de nave: Aegis, Spearhead, Citadel şi Goliath.

  Deşi design-ul pt. Goliath (150.000 uridium) va fi schimbat doar vizual, design-urile pt. Aegis, Spearhead şi Citadel (200.000 uridium fiecare) vor avea acelaşi statut ca design-urile de nave Elite, în plus faţă de schimbările vizuale aferente.

  Design-urile de drone "Frost"

  Design-urile de drone "Frost" vor fi disponibile doar prin sistemul de achiziţie sau ca recompensă pt. finalizarea UBA: Sezonul Îngheţului, Top 30. Design-ul va oferi dronelor voastre un efect vizual de "îngheţat" dar niciun bonus.
   
  Berserk``, Zr1, catalina73 și alți 8 apreciază asta.
 8. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Vă atragem atenţia că acest proiect este încă în lucru şi, ca atare, numele şi balansarea anumitor caracteristici pot fi schimbate înainte de lansare.


  Sistemul de Asamblare  "Asamblarea" este noul sistem de crafting al DarkOrbit care vă va permite să creați tot felul de obiecte. Veți avea astfel ocazia să produceți consumabile precum muniții și CPUuri, și, uneori chiar obiecte speciale, rare sau chiar unice, cum ar fi designuri de nave și altele asemenea.

  Pentru a realiza acest lucru, va trebui să colectați resurse și rețete care sunt obținute de la NPC-uri, fac parte din misiuni sau din recompensele Arenei etc., sau care pot fi achiziționate în schimbul Uridiumului (acest lucru în principal deoarece unii utilizatori ar putea să nu vrea să aștepte ca resursele să “cadă”).

  Desigur, unele rețete (precum designurile de nave) pot fi folosite o singură dată pentru a crea un singur element, în timp ce altele (de exemplu, muniția) pot fi folosite de ori câte ori doriți, atât timp cât dețineți resursele necesare.

  Elementele astfel create se comportă la fel ca produsele obținute în mod normal și vor funcționa de asemenea în modul cunoscut.  Ce fel de resurse vor fi necesare?

  Pentru început, veți avea nevoie de resurse speciale. Unele dintre ele sunt extrem de rare și nu pot fi întotdeauna găsite în spațiu. Unele dintre aceste materiale sunt numite Mucosum, Boltrum, Scrapium și Prismatium.


  Ce sunt rețetele?

  Rețetele sunt planurile necesitate de nano-imprimante. Aceste rețete prezintă resursele necesare creării elementului, cantitatea de elemente produsă (ex: 100x UBR-100) și timpul necesar construcției.
  Unele dintre aceste rețete pot fi folosite doar de un număr limitat de ori (de exemplu, pentru a crea designuri de nave, PETuri sau drone) în timp ce altele sunt utilizabile în mod repetat (de exemplu, la producerea munițiilor).  Cum pot obține resursele speciale și rețete?

  Rețete și resurse pot fi disponibile ca recompense pentru realizări (achievements), victorii în arenă, misiuni sau ca drop al NPCurilor sau pot fi obținute chiar de la magazin. Sursa reală ar putea și va varia pentru fiecare resursă și rețetă.


  Planuri de viitor

  Următorii pași pe care îi avem în vedere sunt de a elimina Tech Factory și de a adaugă dronele Zeus și Apis, precum și alte elemente tech (Backup Shields, Battle Repair Bot, Lanț de impuls, Energy Leech și Precision Targeter) ca rețete permanente în sistemul de asamblare.

  De asemenea, vom avea în vedere un sistem de "salvaging" care vă va permite să lăsați deoparte toate lucrurile inutile ce aglomerează inventarul și ne vom gândi poate chiar la utilizarea resurselor standard. Dar până atunci va mai dura un pic.
  De-a lungul timpului, putem și vom adăuga o mai mare varietate de rețete față de cele disponibile la momentul lansării, multe elemente (itemuri) rare și unice urmând a deveni disponibile prin crafting.  FAQ event lansare sistemul de asamblare

  Odată cu introducerea caracteristicii "Asamblarea" toată lumea ar trebui să aibă o șansă de a încerca noul sistem! Deci, de la xxx_DATE_xxx până xxx_DATE_xxx puteți participa la eventul inaugural.


  Există un motiv pentru care se realizează un event?

  Deoarece sistemul "Asamblării" adaugă jocului mai multe funcții noi și poate avea un impact mare asupra echilibrului general al jocului, vrem să îl încercați întâi pentru a vedea cum vă place.


  Ce resurse noi sunt acolo și unde le putem obține?

  În primul rând, vom adăuga unele noi resurse ca drop pentru anumite NPC și misiuni. Două dintre cele mai comune vor fi, de asemenea, disponibile în magazinul in-game, astfel încât să vă puteți concentra pe colectarea resurselor rare.

  Boltrum => Devolarium (Normal, Boss, Uber) - Shop: Da
  Mucosum => Lordakia și Lordakium (Normal, Boss, Uber) - Shop: Nu
  Prismatium => Kristallon și Kristallin (Normal, Boss, Uber) - Shop: Nu
  Scrapium => Saimon (Normal, Boss, Uber) - Shop: Da  Ce rețete sunt disponibile în timpul evenimentului?

  Pentru momentul evenimentului vom introduce o serie de rețete unice.
  • 1x design Vengeance Pusat (o dată)
  • 1x design Goliath Surgeon (o dată)
  • 1x P.E.T. (o dată)
  • 1x laser LF-4 (o dată)
  • 200x rachete UCB-100
  • 5x rachete R-IC3 "Icy"
  • 1x parte Z-Gate (1x)

  "O dată" înseamnă că o rețetă pot fi folosită doar pentru a produce acest echipament o singură dată. Toate celelalte elemente pot fi utilizate de mai multe ori, atât timp cât aveți resursele necesare.

  Rețineți că, exceptând rețeta P.E.T., restul rețetelor vor fi eliminate la finalul eventului. Dacă doriți să produceți una sau mai multe dintre aceste rețete, ar trebui să profitați de ocazia de a colecta resursele necesare în timpul eventului (deoarece aceste elemente sunt foarte valoroase, vom decide după eveniment, când vom face aceste retete disponibile din nou.)  Care rețete vor fi disponibile după eveniment?

  Desigur că sistemul de "Asamblare" nu este un event singular. Caracteristica principală va rămâne în joc și următoarele rețete vor fi disponibile permanent:
  • 1x CPU avansat de salt AJP-01
  • 1x mina EMP-M01
  • 1x design Goliath Bastion (o dată)
  • 1x lansator de rachete Hellstorm HST-2 (o dată)
  • 1000x MCB-50
  • 1x robot de reparații 4 REP-4
  • 1x Slot Extender 4 SO4-CPU
   
  .miki70.[WΔR™], Berserk``, Zr1 și alți 4 apreciază asta.
 9. -pianoman-

  -pianoman- Community Team Team Darkorbit

  Vă atragem atenţia că acest proiect este încă în lucru şi, ca atare, numele şi balansarea anumitor caracteristici pot fi schimbate înainte de lansare.


  FAQ Event de lansare a porții Kuiper

  Acest event celebrează lansarea noii porți Kuiper și oferă mai multe opțiuni de a obține fragmente ale acesteia (bonus de intrare zilnică în joc, cutii bonus).


  Detalii:

  - Cutii bonus Streuner
  - Cutii pradă Streuner
  - 1 misiune de event
  - 1 misiune provocare de event
  - Modificări permanente:

  • Noi NPC Streuner pe hărți:
   • Recruit Streuner
   • Aider Streuner
  • NPC-urile Streuner ignoră jucătorii până când sunt atacate
  • NPC-urile StreuneR vor fi reechilibrate
  • 2 noi misiuni

  Când va avea loc marele event?

  Sperăm cât de curând.:)


  Unde voi putea obține fragmente ale porții Kuiper?
  În timpul eventului de lansare, fragmentele porții vor putea fi obținute astfel:
  - Bonus de logare zilnică pe parcursul eventului

  • 1 fragment după primele două logări consecutive
  • 2 fragmente după 3-5 logări consecutive
  - Cutiile de pradă Streuner, șansa de a obține 5 fragmente

  Și, desigur, puteți folosi simplu materializatorul Galaxy Gate ca în cazul oricărei alte porți.
   
  Berserk``, Zr1, -SmecheriT- și alți 12 apreciază asta.
Stare subiect:
Nu este deschis pentru răspunsuri suplimentare.

Distribuie pagina asta