"...din spatele scenei DarkOrbit" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. Ce este cu lagul asta pe joc apesi j sa sara portalu din 4-4 in 3-5 si te salta in 4-1 astepti 5 minute pana sari un portal nu de poti deloga ce e cu prostia asta de joc ? EG 7
    Daca tot ati unit servaru faceti ca jocul sa mearga daca nu o sa pierdeti multi playeri pentru lagul asta

2. rattyionut

rattyionut User

mai rau de atat pe eg 2 nu se logheaza

3. True5.1

True5.1 Guest

Salut,

Departamentul tehnic lucreaza constant la rezolvarea problemelor
    Dupa actualizare ar trebui sa se rezolve aceasta problema.

Voi reveni in cat mai scurt timp cu un raspuns dupa actualizare.

Va multumim pentru rabdare !

cata(((cata)))12009 apreciază asta.
  4. nimeni de-cat cei ce furnizea jocul in sine stiu cand si de ce vor aparea anumite reduceri,event-uri si altele despre joc

5. *N!NO*

*N!NO* User

Intrebare:

Ce facem cu uleiul inafara de navele astea noi? Ca s-a tot adunat (de la mega sau blitz) si nu mai pot face navele inca o data...
    Vom putea crafta si altceva cu ajutorul lui sau ramane sa rancezeasca...
    Un raspuns de la admini sau moderatori..?

Multumesc anticipat! :rolleyes:

Sorin[RO™] apreciază asta.
  6. Chestia e ca astia vor euro cat mai mult de pe fiecare server , scopul uniri a fost sa castige mai repede euro , ca sa nu mai stea dupa fiecare server , si oricium cred ca li s-au marit profitul acum cu sute sau mii de jucatori. Sunt unii dintre ei de baga pentru uridium sau ulei pentru viitor ca poate mai apar nave sau alceva :)) .

7. Mor de ras,pana acum cand faceam suport pentru playeri ce foloseau programe nepermise spuneau ca au un program de depistare al acestora infailibil,acum trec la verificarea manuala???
    Ce sa mai intelegem?

8.  
    Tibles, *^*NEMESIS*^*RO*^*! și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  9. styv86

styv86 User

Pai verificarea manuala consta in a controla resursele ( seprom de ordinul milioanelor de la 200 mil in sus si chiar miliarde , rsb iar de ordinul milioanelor 5-8 mil ca doar circuland pe diferite ts-uri auzi una alta si de asta zic ) ...! Acum eu ce doresc cel mai mult de la BP este sa rezolve mimesisul si formatia stea asa cum au rezolvat si celelalte nave si formatii de drone asta asa sa fie un echilibru complet ...:mad:

crod apreciază asta.
  10. ???Si pe cei care fac npcuri,folosesc programe de mixat munitie,camunflare ,decamunflare automata, emp dupa emp,dmg foarte mar ,b uguri de joc etc ...pe astia cine ii baneaza ?Pe eg 2 din top 10 jucatori nu gasesti unul din ei sa fie sa joace curat , luatile si lor exp si onoare nu treceti cu vederea de resursele facute nici nu mai vorbesc de bugul cu seprom .....este veche de anul trecut defapt de ce nu i-ati banat anul trecut?!!!
    Cand ne veti respecta !!!Si nu veti mai minti?

11. styv86

styv86 User

Ai dreptate , eu de eram cu putere pe DO ma sesizam din oficiu ! Dar , poate , poate se vor aplica sanctiuni ( zic si eu ) ..? :rolleyes:

12. *N!NO*

*N!NO* User

Mimesisul si formatiunea stea nu au nimic de rezolvat, sunt perfecte! Nu ai decat sa iti echipezi spearheadul si-l bati ;)

Cat despre seprom, eu sunt de parere ca ar trebui cumva upradat slylabul sau modificat cumva astfel incat sa produca mai repede si mai mult.
    Lasati rautatile gen "sa moara capra vecinului" ca foarte greu de controlat manual mii si mii de conturi.
    Eu vreau sa joc mai mult dar nu am seprom. Nu fac acu porta x ca tin sepromul pe diseara sa ma bat cu razboaiele, ceva de genul...
    Sau nu mai deschid n porti pentru kronos, ca tre sa fac economie la seprom si cu ocazia asta de multe ori fac economie si la helix ;)
    Ca cele 90.000 de trageri cat produce skylabul IN 2 ZILE se duc intr-o ora de joc, deci cumva BigPoint are grija sa nu putem juca cu adevarat nici cei care vrem asta! Ca in momentul in care ai nava la un anumit nivel, nu mai iesi pe harta cu prometid pe lasere...

Eu unu as propune un soi de amplif pt. skylab. Il cumperi de 2-3 sau 4 ori si sa iti mareasca viteza de productie la seprom de cate ori l-ai cumparat. Ca sa faci de ex., cei 9.000 de seprom in 2 ore nu in 2 zile. Chiar daca o sa cheltui uri sa faci transportul instant, macar o sa ai cu ce sta pe harti.

motanu_1990, ***Tora_Bora*** și Giany apreciază asta.
  13. styv86

styv86 User

Hai nu te mai ascunde dupa perdea ! Eu ma refer la jucatorii care au facut milioane si chiar miliarde de seprom pe nave , nu mai zic de RSB care tot asa au gasit " jmecherasii " o modalitate de a face RSB cat mai mult ( o fost un event acum ceva timp in urma cu un portal din care se mai nimerea si rsb ) si da , faza cu mimesisul si formatia stea trebuie modificate asa cum au modificat viteza la tartarus si formatia inel , molie , crab ! Tu zici ca cine nu ma lasa sa echipez spearheadul sa bat mimesisul ( pai si ce fac ma joc mereu pe nava asta ca nu pot sa bat un mimesis ?) ...Atunci pentru ce au fost facute modificarile ca asa trebuia ca fiecare sa achizitioneze toate cele modificate , cine nu a lasat sa echipezi si tu tartarusul sau cine o interzis sa achizitionezi formatiile de drone ( nu ma refer la tine , stiu ca ai toate formatiile si toate navele ) ... Nu vad rostul la modificarea unor formatii de drone si abilitatile unor nave asa cum tu zici ca mimesisul si formatiunea stea nu trebuie modificate ! Eu am investit bani reali pentru tartarus si formatiile de drone modificate ( nu ma obligat nimeni , o fost decizia mea ) si la mimesis si formatia stea sunt neatinse , pai ce echilibru o fost facut ? Daca vin vreo 5 mimesis , noi trebuie sa jucam pe spearhead nu ? Pai logic nu vad rostul celorlalte nave ! o_O

14. *N!NO*

*N!NO* User

E suficient un singur spearhead si le-a stricat abilitatea. De asta sunt nave diferite, abilitati diferite... Ca altfel ar fi un joc monoton, toti pe goli,toti la fel si gata.
    Nici mie nu mi-a convenit cand au schimbat proprietatile navelor si formatiilor, dupa ce le-am cumparat. Eu toate navele noi le-am cumparat(craftat cu uleiul primit la mega cand bagi suta), si ei le-au modificat... asta e, e valabil pt. toti chiar daca n-a fost corect pt. cei care s-au chinuit sa isi faca o nava sau alta in ideea ca are anumite proprietati.
    Dar ce mai e corect in jocul asta..? Nici suportul macar! Am primit adineauri raspuns ca nu o sa imi compenseze busterele pierdute ieri blocat in hades, ca a fost problema doar la mine n-au primit alte sesizari. Dar bubuie discordul si forumul si ts-uri de jucatori nervosi ca nu merge jocul nici macar acum. Nu se schimba configu, nu merge petu, nu pot trage pe nimic(zice ca e inafara razei de actiune), samd

15. *N!NO*

*N!NO* User

BROSCOIUL și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  16. De cand la kuiper primesti design de drone decorativ in loc de designurile acelea de nava sau 200k uri in loc?

BROSCOIUL apreciază asta.
  17. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

De mult timp :!!!

18. Bismut

Bismut User

Infinite Cyborg design
    [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

Scourge Cyborg design
    [​IMG] [​IMG]

Bane Hammerclaw design
    [​IMG] [​IMG]

dark~ro apreciază asta.
  19. pfffff . alte design`uri fara nici un folos ! vai si amar de dezvoltatorii lor !

ritm_00, BROSCOIUL și Veneficus apreciază asta.
  20. kk12

kk12 User

Decat design uri fara folos , mai bine relansau nave gen surgeon , enforcer ,spectrum care au fost candva pe val(si care acum putrezesc in hangar) mai adaugau un laser/scut o abilitate ceva la ele sa poata concura cat de cat cu cyborgul si jocul era mai interesant, asa....

Modificat ultima dată: 5 Aug 2018
    Tyamath, dady77-7, mobob și alți 3 apreciază asta.