"...din spatele scenei DarkOrbit" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. am mai contactat suportul si nu miau raspuns ... nu ami e de munitie ca si asa nu am ce face cu ea dar zic de organizarea voastra si de calculele ce leati facut ... asa zise promisiuni facute si ne respectate .
    am mai facut suport refiritor la o problema delicata ce nu miau pututo rezolva neraspunzandumi la cerere .
    nu mai am incredere in suport ci doar in cei ce ai vad muncind si cei ce se tin de promisiuni

BROSCOIUL și Veneficus apreciază asta.
  2. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Astazi cand mam conectat eram la reparatii :)) mi-a scris ca am fost distrus de un Falcon :))) " Larga-i " gradina DO-ului
    Sa aveti grija ca a aparut Falconeti pe PvP ;)))) DO-ul a ajuns o telenovela :((U(((

Veneficus apreciază asta.
  3. posibil sa fi fost un jucator cu acest nume sau ami dai gandul ca ar fi musamalizat ceva baieti :)

Veneficus și BROSCOIUL apreciază asta.
  4. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

ce jucator ? daca iti bun jurnalul de bord ma si baneaza astia si ieri nici macar nu am jucat :))
    14.06.2018 - 18:57[​IMG]Articol obținut: Muniţie - LCB-10 (30)
    14.06.2018 - 18:24[​IMG]Astronavă reparată.
    14.06.2018 - 18:23[​IMG]Ai primit bonus-login-zilnic pentru 14 zile.
    14.06.2018 - 18:18[​IMG]Bonus de sistem UCB-100 (30.000)
    14.06.2018 - 18:18[​IMG]Bonus de sistem Seprom (10.000)
    14.06.2018 - 18:18[​IMG]Bonus de sistem CC-F (5.000)
    13.06.2018 - 06:17[​IMG]Ai primit bonus-login-zilnic pentru 13 zile.
    12.06.2018 - 22:33[​IMG]Ai distrus o navă de alieni de tipul Lordakia.
    12.06.2018 - 22:33[​IMG]Ai primit 1428 PE
    12.06.2018 - 22:33[​IMG]Ai primit 4 puncte de onoare.
    Spunemi cine ma omorat !!

Tibles și Veneficus apreciază asta.
  5. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

dar repede intra cenzura :)))

6. :)) mai rar intalnesti asa ceva

7. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Pana la urma cred ca m-am omorat singur cu petul :)))))

WIΖΛΓΔ și Veneficus apreciază asta.
  8. este bre cum sa nu fie :)

9. atyne

atyne User

Cand se va implementa ceva nou , inafara de unirea serverelor?

10. kk12

kk12 User

Ai absolut tot esti full hyperplasmoid/magmadrill/lf4 unstable pe cate 3 nave si iti trebuie ceva nou altfel nu inteleg intrebarea.Sau nimic din toate astea nu te atrage si vrei altceva.

11. atyne

atyne User

Nu ma refeream la un laser ma refer la un event sau un item de care poate beneficia fiecare

12. mobob

mobob User

"eventuri pentru fiecare" e ceva de domeniul trecutului....acum eventurile nu mai sint "pentru fiecare"...acum sint pentru "cine trebuie".....

cei care nu sint deja full,si nu sint plini de toate "minunile tehnologice " nu mai au acces la eventurile din present...poate mai ciugulesc si ei cite ceva ,mai ales de prin porti ,dar "grosul" e rezervat din start

Tibles, CapoHrx, Veneficus și alți 4 apreciază asta.
  13. _basty13_

_basty13_ User

mare dreptate ai
    sunt misiune de event care nu reusesti sa le faci pentru ca baieti destepti le iau inaintea ta cum sunt cutiile noi de la event
    de cand a inceput eventul nu am putut sa prind ici macar o cutie
    asa ca eu zis sa faceti numai asa eventuri d o

Veneficus și atyne apreciază asta.
  14. atyne

atyne User

E normal ca 90k uridium sa nu iti dea 5 bucati dintr-o poarta ? Aveam nevoie de 5 bucati la beta (13% sansa de a pica o componenta) iar mie imi da bon de reparatie (sansa de 3%) iar eu acum mai nevoie de 2 bucati la respectiva poarta.Eu unul nu mai inteleg nimic din acest joc,si ce a reusit sa ajunga acest joc.Imi cer scuze pentru desele mele nemultumiri.

15. INVICTUS

INVICTUS User

stai linistit ,am bagat peste 300k cu rabat sa deschid o delta,vreau sa deschid o a doua delta ptr mis saptamanala, oare se merita,da dau juma de mil urii ptr 40 kyhalon?,asta da afacere ptr do,bagi suta la helix ai 80 kyhalon rusine bp:confused:

16. din pacate jocul acesta se duce de rapa in cautarea de mai multi bani (un fel de pokemon go ptr bigpoint)
    mai nou se baga intentionat bete in roate ca jucatori sa bage si ei bani in joc
    cei ce cotizeaza o anumita suma de bani in joc , inafara de premium pe joc e premium si la ban , adica poate sa utilizeze linistit programelul ca nu va fi banat ( de ce ?) find ca baga bani .
    pe globala 5 multi siau asumat programele intrucat siau pus nume la pet ( pet with program) alti numele la clan MOD si asa mai departe .
    dar din nefericire tot noi suntem puricati si luati la intrebari de fiecare data ... ne pun bete in roate find ca nu introducem suma dorita in conturile bp ... nu le ajunge un premium pe luna , le trebuie achizitie la fiecare helix blitz sau sa cumperi obligatoriu pachetele de designe vizual , ce nu ati avantajeaza decat la aspect si la rusinea ce o porti dupa ce te omoara unul cu acelasi designe da el are mod auto lock ,
    si altele .
    stim sigur ca daca noi scriem despre aceste programe "ilegale" nu vom fi ajutati decat prin excluderea de pe forum sau chiar din joc ( de ce ) ei cred ca daca nu ati plac programele nu trebuie sa le mai vezi si decat sa le stearga sa se creeze o ambianta placuta , te baneaza pe tine sa nu mai ciripesti ,
    in afara de motivele ( of topic) si limbaj neadecvat nu am mai vazut motive ... aaa si ( afirmatii nefondate)
    aici e ca si cum teai certa cu Dumnezeu ... tu ai zici sa nu mai dea ploaie la buruieni da el ati face gradina padure ...
    o sa luam rang de expert forum sau master forum la cat o sa scriem despre programe si tot nu o sa le interzica .

Kydesnuk, *SONIA*RO* și WIΖΛΓΔ apreciază asta.
  17. atyne

atyne User

Sincer nu se merita si e o greseala pe care nu o voi repeta , joaca murdar DO si isi mai fac reclama la helix :)

18. atyne

atyne User

Asta asa e , acum ceva ani jocu era foarte frumos ,insa acum jocu e controlat de cei banosi si cei ce nu baga bani in joc trebuie sa se ridice cumva la nivelul lor ,insa poate trebuie si noi sa folosim ceva ajutator ca si restu lumii :)

19. daca noi ne vom apuca de bot atunci jocul nu ar mai fi joc ci doar un program ... nu ar mai fi distractie ci ar fi munca
    ... ori ce am face tot rau va fi ... ca noi nu suntem cei ce siau creat drum la inima D.O. sau a B.P.
    daca voiam sa folosim linistiti programul acum trebuia sa ne numaram printre cei ce siau cumparat primi programele de la BUG Point acu 3 ani ... dar nu ne enumeram printre ei asa ca am banuiala ca daca noi cei ce nu am folosit programe pana acum , daca le folosim de acum inainte o sa fim tapi ispasitori ptr ceilalti . si ei tot nu vor fi sanctionati .

20. atyne

atyne User

Salut,stie cineva cand vor fii reduceri in shop pentru drone si formatii de drone sau pt upgrade-uri?