"...din spatele scenei DarkOrbit" - Unica temă de discuţii

Discuție în 'Discuții despre joc / Feedback' creată de ©ØrrØsivΞ, 25 Aug 2015.

Dragă cititor al forumului nostru,

Dacă dorești să participi activ la discuțiile purtate, ai întrebări sau vrei să deschizi alte teme, este necesar să te conectezi în continuare în joc. În cazul în care nu ai încă un cont de joc, te rugăm să te înregistrezi. Ne bucurăm să te revedem în viitor în forumul nostru! CLICK AICI
  1. BOOOOS

BOOOOS User

In ce consta acest event ? baga designurile de tari ? si ceva cutiute poate... P

2. Va fi o navă care permite echiparea unui design drapel. Momentan există în joc doar două astfel de drapele: cel al SUA şi cel al Turciei.

Odată cu introducerea caracteristicii Personalizare Nave, se vor putea crea şi introduce în joc mai multe astfel de design-uri drapel... lăsaţi-vă surprinşi! ;)

Viorel_77, *N!NO*, styv86 şi o altă persoană apreciază asta.
  3. P!x3lL

P!x3lL User

4. _wadzer_.

_wadzer_. User

nu au bagat nimic ..

Modificat ultima dată: 25 Mai 2016
    Seth[RO] apreciază asta.
  5. P!x3lL

P!x3lL User

Probabil mai tarziu, asa a fost si cu ansamblarea mai spre dupa masa au introdus-o :)

6. _wadzer_.

_wadzer_. User

nici la ora actuala nu a fost bagat :)) si eu cred ca e destul de dupa masa.. nu sunt seriosi.. sa dus BP .. de cand s-a schimbat..

7. P!x3lL

P!x3lL User

8. BROSCOIUL

BROSCOIUL User

Datorita unor probleme aparute pe neasteptate, am fost nevoiti sa amanam pentru scurt timp eventul, O sa va timem la curent,
    -asta este traducerea,

9. styv86

styv86 User

:D:D:D:):):):)

10. mobob

mobob User

e chiar o dovada de bun simt faptul ca au aminat...protocoalele pentru cutii ale petului tot nu functioneaza....
    demararea unui event care implica si cutii bonus speciale in contextul in care o componenta importanta a procesului de colectare nu functioneaza ar fi o dovada de lipsa totala de consideratie la adresa jucatorilor...o bataie de joc pe fata...
    eu sper totusi ca bp nu va impinge lucrurile pina acolo

savuviorel_007 și Viorel_77 apreciază asta.
  11. Seth[RO]

Seth[RO] User

Ceva imi spune ca ori urmeaza sa introduca navele incepand cu ora 00.00 ori maine, ori urmeaza sa apara resursele la shop, caci reducerile de azi sunt pentru mine "suspecte" , avand in vedere buna strategie de marketing aplicata de dezvoltator, prin care intai introduce reduceri, iti cheltuiesti uridium-ul, apoi apare adevarata "bomboana" (caz in care ori dai cu cardul, ori plangi). Asa ca...vom vedea maine :)

WIΖΛΓΔ, Viorel_77, CapoHrx și alți 2 apreciază asta.
  12. _wadzer_.

_wadzer_. User

sa te auda BP-ul cu resursele la shop :)

Seth[RO] apreciază asta.
  13. Ce resurse la shop?!?!? vrei sa-ti vopsesti dronele sau petul?

Faceti BP o harta destinata zugravilor,vopsitorilor,pictorilor....pt toti care vor drone roz sau mai stiu eu ce culoare, noua la restul datine designuri ( drone,pet) care sa ne dea o bonificatie ceva,un plus...dar nu vopsea!!!!

14. styv86

styv86 User

Nici acum nu va obisnuiti sa lasati jocul sa decurga de la sine...eu unul nici nu ma mai gandesc, intru si joc...daca o fi ceva event, bine, daca nu, tot va fi un event intro buna zi...:rolleyes:

15. nu va mai agitati degeaba.cand va fi ceva oficial vom fi anuntati pe pagina principala sau aici pe forum.nu mai credeti in zvonuri

16. Povestea este aşa: se intenţiona introducerea noii caracteristici "Personalizare Nave" şi a eventuului dedicat acesteia, începând cu data de 25.05.2016, doar pe două servere, DE1 şi GB1, pt. a putea observa şi corecta eventualele erori / probleme, înainte de a implementa caracteristica şi pe restul server-elor.

De aici şi necesitatea publicării anunţului în forumul englez (probabil şi cel german) ...şi nu pe toate forumurile! :rolleyes:

În momentul în care lucrurile ar fi decurs în mod normal, anunţul aferent noii caracteristici şi a eventului dedicat acesteia ar fi avut ok-ul dezvoltatorului jocului să fie publicat în toate forumurile.

Cum se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, implementarea şi eventul au fost amânate, de unde şi anunţul din forumul german. În concluize, nu s-a oferit nimic, nu s-a pierdut nimic!

Cine v-a spus, în mod oficial, că ar urma să se "bage" ceva?! Cereţi socoteală pt. seriozitate dl. P!x3lL. Se pare că mai toată lumea ştie mai multe, mai repede şi mai corect ce urmează decât am putea noi să ştim, cei din echipa de moderare / administrare! ;)

.miki70.[WΔR™] și styv86 apreciază asta.
  17. WIΖΛΓΔ

WIΖΛΓΔ User

noi știm domnule ©ØrrØsivΞ, că dumneavoastră, echipa, știți cele mai multe, aflați cel mai repede, sunteți la curent cu cele mai corecte noutăți/modificări și sunteți cei mai serioși dar mai știm și că aveți interdicție la informarea noastră mai repede decît hotărește bp așa că n-o fi un capăt de țară dacă mai vedeți asemenea postări ”neserioase” care vin în întîmpinarea celor ce vor să fie la fel de informați ca și alții.;):rolleyes:

.miki70.[WΔR™] și Seth[RO] apreciază asta.
  18. P!x3lL

P!x3lL User

In mod foarte oficial pe forumul englez a fost o postare, apoi ca a stres anuntul si si-au cerut scuze...ii partea a doua.

19. Nu este vorba de o interdicţie ci de strategie, politică, scop urmărit, sincronizare, "lăstul cu surprinsul" etc. etc.

Noi ştim că dvs., comunitatea, speculaţi orice nesincronizare ca fiind un capăt de ţară! :p

Alta era ideea!